Polecam:) (1) Trafiłam do pana dr Marka Markiewicza ze złamanym zębem(korzeniem) i niestety... Magda Aleksandra - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem.Korzystałam z usług Pana Tomka, jeszcze przed... Aleksandra gabinet godny polecenia (1) Witam, gabinet znalazłam na portalu Trójmiasto.pl i po przeczytaniu... Iwcia
Opinia (1) Wczoraj dr Marek Markiewicz wyrwał mi korzeń zęba,wyłuszczył mi też torbiel,... Grażyna B. Cud (1) Pojechałam wczoraj w sobotę do tego gabinetu z trzeba zębami w stanie... Małgorzata D. POLECAM! (1) W krytycznej sytuacji szukałam dentysty w Gdańsku - Internet polecił mi dr.... asia Super gabinet, profesjonalne zabiegi (1) Polecam serdecznie i z pełnym przekonaniem ten gabinet. W pełni profesjonalne... EPOWIR prawdziwe pogotowie (1) Zadowalam w sobotę wieczorem z bólem zęba i miałam obawę czy ktoś odbierze.... Owczar Brak bólu i pełen profesjonalizm (1) Podzielam wszystkie opinie na temat tego gabinetu. Trafiłam z ogromnym bólem... Agnieszka T :D (1) Serdecznie polecam !!! Szybko, bezboleśnie...Dr Zarański to Coperfield... Ania dr Zarański = najlepszy lekarz na świecie (1) Po maskarze w innym gabinecie trafiłam na dr Zarańskiego i nie zamienię Go na... karo Bardzo pozytywnie (1) Trafiłem do gabinetu z bardzo dużym bólem zęba. Doktor Zarański serio... Romuald Józefowicz bezbolesne leczenie kanałowe (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem wyposażenia gabinetu dr. Marka Markiewicza!... flo Polecam!!!! profesjonalnie, bez bólu! :) (1) Witam, Pierwszy raz w życiu przeszłam przez leczenie kanałowe 2 zębów bez... WERONIKA nowoczesny gabinet i bardzo rzetelny dentysta (1) Jestem pod ogromnym wrazeniem profesjonalizmu doktora Markiewicza. Uwazam ze... Krzysztof P. NAJLEPSZY DENTYSTA W ŻYCIU NA JAKIEGO TRAFILAM!!! (1) WITAM:)W ŻYCIU TROSZKE Z ZĄBKAMI PRZESZŁAM,PONIEWAŻ SĄ SŁABE Z NATURY.MOŻECIE... SYLWIA rewelacja (1) W gabinecie panuje bardzo miła atmosfera, lekarz Zarański udziela dużo... Ania Pogotowie? jakie pogotowie? (3) Wszystko jest ok tylko po co piszą że jest pogotowie dentystyczne czynne w... konkretny strach ma wielkie oczy:) (1) witam, jestem bardzo mile zaskoczona po prostu w siódmy niebie mój strach... ola Same pozytywy (1) Jako, że strach mam ogromny przed każda wizytą u dentysty. Doktor Tomek robił... Krzysztof K.