Perfekcjna dr Karolina (1) Leczę zęby w Perfect Smile od dłuższego czasu, tym razem trafiłam do dr... zadowolona pacjentka Wow!! (1) Ci dentyści obalają stereotypy! Miałem okazję rozpocząć leczenie w tej... prywaciarz goreco polecam (1) fachowa obsluga, przystepne ceny, bardzo sympatycznie, bezbolesnie, efekt... Dorota
POLECAM !! (1) Profesjonalna, miła obsługa i odpowiednie podejście do pacjenta. W zesżłym... M. Anna Fachowa pomoc (1) Bardzo polecam ten gabinet. Miałam przyjemnosc leczyć tam swoje zęby u kilku... Karolina Pozytywnie! (1) Trafiłem z polecenia na leczenie kanałowe - leczył mnie dr Zarański -... Marcin Po prostu pełen profesjonalizm! (1) Do Perfect Smile trafiłam około 2 lat temu i do tej pory jestem im wierna ;-)... Aga Polubiłam dentystę :) (1) Do doktora Markiewicza trafiłam po długich poszukiwaniach. Sprawdzałam fora i... Magda Pomoc w nagłym przypadku (1) Do tego gabinetu trafiłem dziś z potwornym bólem zęba, dzięki temu że działa... pruszczak Doktor Markiewiecz- POLECAM (1) Wspaniały lekarz, rzetelnie i dokładnie odpowiada na pytania i omawia... Naatashaa Warto. (1) Polecam! Lekarze bardzo profesjonalnie podchodzą do każdej sprawy (nawet... pacjent Marek Markiewicz - perfect implamnty (1) jakiś czas temu miałam wstawiane implanty...byłam przerażona ale zabieg... Beata Perfect smile is perfect (1) Przede wszystkim bardzo miła obsługa, miło i przyjemnie, bez owijania w... Przemo Tomasz Zarański - wspaniały lekarz!!! (1) Polecam w 100% stomatologa Tomasza Zarańskiego!!! Jest bardzo sympatyczny,... Karolina Super fachowa pomoc!! (1) W ubiegłą niedzielę po powrocie z ferii za granicą zmuszony byłem udać się z... arek Zdecydowanie polecam (1) Dużo pisać nie trzeba, bo wszystko co dotyczy tego gabinetu można ocenić w... Zofia michalina - opinia (1) Gabinet wart polecenia.Jasno okreslone warunki cenowe, zakres koniecznego... michalina nagła potrzeba (1) Gabinet, który jako jedyny przyjął mnie w sobotę z dzieckiem z bolącym zębem.... Ewa Bardzo polecam!!! (1) Pierwszy raz spotkałam się z tak profesjonalnym podejściem do pacjenta.... Aśka REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Jeżeli chcecie leczyć i pielęgnować zęby to TYLKO w Perfect Smile.... Marta