pod wrażeniem!

Chciałabym podzielić się moimi bardzo pozytywnymi wrażeniami po wizycie w klinice Perfect smile.
W piątek miałam zakładany implant w miejscu brakującego zęba.
Zabieg trwał niecałe pół godziny, wszystko odbyło się delikatnie i bezboleśnie, nie mogłam uwierzyć, że już po wszystkim.
Po wykonanym zabiegu Dr. Zarański poinstruował mnie jak postępować, zwrócił też uwage, że niekiedy pacjenci po tego typu zabiegach przyjmować muszą leki przeciwbólowe.
Jakież było moje zdziwienie, gdy okazało się po zejściu znieczulenia, że wszystko jest dobrze i do dziś dnia nie musiałam brać nawet 1 tabletki.
Nigdy nie przypuszczałam, że wkręcenie implantu wykonuje się tak sprawnie i bezboleśnie. Polecam szczególnie tym, co się boją. Czekam teraz na efekt końcowy i pozdrawiam pracowników tej kliniki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pod wrażeniem!

Witam, czy jest już Pani po końcowych zabiegach wstawiania zęba na implant? Bardzo mnie to interesuje, gdyż sam aktualnie poszukuję dobrej, sprawdzonej kliniki, która się zajmuje wstawianiem implantów. Aktualnie znalazłem bardzo dobrze polecaną klinikę w Kielcach z Panią Beatą Soś-Sidor na czele, do której jeżdżą ludzie z całej Polski, jednak jest to spory kawałek. Fakt, że na zdrowiu nie powinno się oszczędzać, ale jednak robię rozeznanie w okolicznych klinikach. Bardzo byłbym wdzięczny, za poradę.

Re: pod wrażeniem!

Od kilku lat leczę zęby w klinice Perfect Smile u Pana Tomasza Zarańskiego i każda wizyta utwierdza mnie w przekonaniu, że to naprawdę bardzo dobry dentysta. Ma zdrowe podejście do leczenia zębów, leczy je szybko i sprawnie. Szczerze polecam!