Mam problem

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czesc dziewczyny mam wielki problem. Moj slub nie co sie przyspieszyl date ustalalismy za poltora roku ale wynikla niespodziewana sytulacja i musimy jeszcze w tym roku pobrac sie (30.04.2005). Sukienke mam wybrana ale nie wiem jakie mam wybrac ozdoby do sukienki (jakie ozdoby na glowe czy moze welon jaki bukiet i ozdobe na szyje). O to moja sukienka .ponizej

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mam problem

To jest moja sukienka
image

...Witaj! Gratuluje macierzynstwa, zamazpojscia i planow ;) no i oczywiscie sukni!!! Jakbys chciala ja ewentualnie odsprzedac daj znac. Pozdrawiam

Jak na moje to te różyczki bym poodczepiała, na głowę prosty welon, albo kapelusik i krótkie rękawiczki (ale z paluchami) :) na szyję prosty (ale gruby) złoty łańcuszek, suknia jest wystarczająco ozdobna ;) i nie trzeba wiele dodatków :)

no co ty aggna
czy to oznacza ze bedziesz wkrotce mama?

Tak bede mama :-))

Super :) wielkie gratulacje :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
będziesz śliczną panną młodą i śliczną mamą :)

moje WIELKIE gratulacje również :))))))

Myślę, że ta dziewczyna na zdjęciu wygląda super i ja bym już nic nie dodawała -ani welonu, ani tym bardziej rękawiczek - można po prostu przesadzić i wyglądać na nadmiernie obwieszoną :)))
Ta ozdoba na szyję też jest bardzo ładna:)

HEJ DZIEWCZE TO TY NIE MASZ PROBLEMU KOCHANA
POWINNAS SIE CIESZYC !!!!!! GRATULATIONES MAMINOS!!!!
KIEDY SIE DOWIEDZIALAS??????
;o)))))))))))
;o))))))
;o)))))))))))))))))))))))))))))))))))

2 tygodnie temu bylam u lekarza i wlasnie wtedy sie dowiedzialam (wczesniej byly podejrzenia), ze jestem w 2 miesiacu ciazy

z tego wynika ze wszystko ulozy sie po kolei. najpierw slub, a jak sie soba nacieszycie - dzidzius :o)
troszke wspolczuje twojemu mezowi bo po slubie to ty dasz mu popalic.. ;-)))

Moj mezus mazyl o dziecku i bardziej sie cieszy ode mnie. To on chyba bedzie sie wiecej opiekowal dzieckiem niz ja ale napewno mi pomoze. :-))

Dziekuje wam dziewczyny!!!!!!!!!!

wielgachne gratulacje :) dla przyszłej Mamuni :)

ale super ! Gratulacje ! Ja też bym już chciała, a mój przyszły mąż 100 razy bardziej ode mnie ! Kurcze to juz chyba ten okres w zyciu, slub, dziecko, rodzina....hmmm.

Jeszcze raz gratualcje z bejbiuszka w drodze ! A najlepsze są w maluchach malutkie stupulki, które się całuje i całuje i całuje...uhmmm no juz mnie wzieło :o)

aqqna,
zazroszczę Ci i szczerze gratuluje, Twoj przyszły mąż musi byc cudownym mężczyzną (pewnie takim jak mój) jesli tak bardzo sie cieszy. :-)))
ja tez chce dzidziusia....
a suknia, bardzo mi sie podoba... lubie pliski na sukniach, to jest bardzo elegancki model, a z dodatkami nie przesadzaj, bo bedzie przesyt i stacisz Swój urok w tej sukienusi...
pewnie pieknie w niej bedziesz wyglądać
meg

Gratuluję!!!!!!!! ja juz sie nie moge doczekać aż też ędę mamą :) mam nadzieję, że mój kochany też sie tak będzie cieszył jak Twój. :) A suknia jest bardzo ładna, ta różyczka na szyji jest śliczna! Więc biżuterii żadnej bym nie zakładała. Ewenualnie welonik. Pozdrawiam!

przede wszystkim GRATULUJE :)
a co do sukienusi, to chyba pozbyłabym się tej różyczki z szyki i zawiesiła łańcuszek :)
a będziesz miała jakieś okrycie, bolerko czy cosik takiego??? Pytam z ciekawości, bo tydzień po Tobie wychodzę za mąż i zastanawiam się czy nie będzie mi zimno (generalnie uważam, że bolerka psują urok kiecusi)
image

Ja bym do tej sukni nic nie dodawala, jest wystarczajaco ozdobna. Mozna bardzo latwo przedobrzyc. Oczywiscie dolaczam sie do gratulacji.
Pozdrawiam

Nie kupuje zadnego bolerka. Wychodze z zalozenia ze jest nie potrzebne.

to ja też tak zrobie :) i licze na te 30 stopniowe upały :)
pozdrowionka

Ja też postanowiłam nie zakładać żadnego bolerka jak upały to upały i nie będzie nam potrzebne żadne okrycie ramion!

Kawa jak zrobilas ten obrazek??

A Ci zazdroszczę że bedziesz mamusia!!!! Powodzenia!!! Wielkie dni przed Wami:))

Hejka,
"instrukcję" wysłałam na priva.
Pozdrawiam.

Kawa,
przslij mi też unstrukcje do tego obrazka, prooooszeeee
meg

Aha... na Twoim miejscu zdecydowalabym sie na krotkie rekawiczki z siateczki w kolorze sukni i w zaleznosci jakie masz wlosy i jakby Tobie bylo do twarzy kapelusz, ale nie za duzy z siateczka z przodu, a z tylu z krotkim welonem - cos w stylu jak do konskiej jazdy ;))) Natomiast nastroj romantyzmu dopelnilby bukiet z rozyczek w ksztalcie wachlarza ;)

Ladna sukienke sobie wybralas aggna. Ja bym ci polecala felon i cos na szyje moze cos podobnego jak ta rozyczka co jest na zdjeciu.

Daisypath Ticker