Mam sukienke!!!!

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Czesc dziewczynki , wlasnie wczoraj zamowilam sukienke we wrzeszczu w beauty, bebe wypozyczac, jestem baaaardzo zadowolona to model AVA w kolorze ecru, wkleilabym fotke ale nie potrafie:o) Dziekuje wam ze podtrzymywalyscie mnie na duchu. Teraz juz nie musze sie niczym martwic. Buziaki

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mam sukienke!!!!

może mi się uda wkleić

image

super!!!

to wyslij mi fotke na maila a ja ja wkleje

oj tak, ava jest piękna

sliczna teraz bukiet i reszta :)

Natalinka, czy TY jesteś brunetką, i byłaś wczoraj w Beauty z mamą lub siostrą blondynką? ;o) tak ok 16.15? heheh

Natalinka gratuluje wyboru :)

Natalinka Gratulacje;) Oby tym razem było juz wszystko ok;)

Awa jest bardzo ładna.

ja tez mam awe zobaczymy jak sie sprawdzi za 8 dni

Awę miała moja żona i jest bardzo ładna ale małe problemy z Awą są.

DarkuH, jakie problemy?

Też mam Awę ;o)
będę miała tez wszyty "zapas krawiecki" z silikonem,aby sie nie zsuwała,
mam nadzieję, ze faktycznie nie bedzie

Natalinka to całe szczęscie ze jest suknia :)

pozdrawiam

Tysiola bylam:o) Patrzylam na Ciebie i zastanawialam sie czy bywasz na forum, to juz jakies skrzywienie:o) Ty tez bylas z mama i kolezanka badz siostra, prawda? wychodzilam jak padal deszcz:o)

Ps . dziekuje za wklejenie skukienki, welon tez juz kupilam odrazu tylko sie zastanawiam jaka fryzura i czy nie szarpnac sie na diadem dodatkowo, fryzurke mialam juz probna i bardzo mi sie podobalo, na tzw dorotke chyba, czesc wlosow rozpuszczona a czesc spieta, no wiecie jak:o)zreszta wy wiecie wszystko, pytanie do DarkaH jakie problemy byly z sukienka? Pozdrawiam wszystkich, jestem taka happy i kamien z serca spadl....wierzcie mi ze to super uczucie ze nie trzeba sie martwic czy ktos zdazy na czas uszyc czy nie....:o)

Fajnie wtedy Natalinko Cię było poznać ;o)

Tak, tak - to ja byłam z mamą i koleżanką

Jej, moja kiecka już 7 lipca będzie do odbioru...

Co byś mi szczerze powiedziała po tym jak mnie widziałaś?
(zlikwidować kilometrowe odrosty na pewno ;-P)

Popularna ta Awa, jak Ty wyszłaś, to jeszcze jedna dziewczyna przyszła do salonu i też bedzie miała Awę.

(i też chciałam spytać, czy jest forumką ;P hihi)

tysiolka a ty ja kupujesz czy wypozyczasz?Bo ja wypozyczam ale bede pierwsza wypozyczajaca bo na 28lipca nie bylo sukienki na 170cm wzrostu tylko na 150cm i beda mi szyli bo sie uparlam:o) Ladna ta sukienka bardzo mi sie podoba, bedziesz miala welon? Nie myslalas o kilku ciemnych pasemkach na glowie?bo tak mi jakos do tej sukni pasuje zeby troszke ciemniejsze te wloski, ale poza tym wszystko idealnie i masz sliczne bolerko:o) tysola jak cos to na gg zapraszam 59696454

ja szyję i kupuję - 7 lipca odbieram

a ciemne pasemka to koniecznie! ten blond (na mojej łepetynie to przypadkowy efekt chwilowej zachcianki - zazwyczaj mam kasztanowy kolor i do czegos takiego na ślub wrócę

ale jestem zadowolona narazie z Beauty, bałam się, że też koraliki beda przyklejone a nie przyszyte, że dostane suknię jako nową, która była wczesniej wypozyczana... ale nic takiego się nie dzieje narazie

narazie nie wiem tylko, jak ja ja sobie wyprasuję? sama? bo ta tafta bardzo sie gniecie...hmmm

a i welon bedę miała długi z lamówką - ecru

Ja też szyją u nich Awę,ale białą.Pierwszą przymiarkę mam 25.06,a ślub 14 lipca.Już się nie mogę doczekać końcowego efektu.

Tysiola-jak to "uprasujesz"?:)W Beauty tego nie zrobią?
O matko,to ja sobie tego nie wyobrażam.Już mam czarną wizję jak robię w niej dziury żelazkiem ,hihi.

Jeśli ktoś byłby zainteresowany to po 14 lipca będę chciała wystawić ją na sprzedaż.Jeśli już ją odbiorę to chętnie wyślę zdjęcia na maila.

Awa jest śliczna, ale gniecie się dosyć mocno, ja jeszcze przed kościołem miałam ją pogniecioną, niby pryskają ją utrwalaczem ale niewiele pomaga. Troszkę się zsuwa podczas tańca, dlatego wszycie silikonu to dobry pomysł, ja go nie miałam, no i jest dość ciężka. W przymierzalni tego nie odczuwałam dopiero po paru godzinach trochę się zmęczyłam już jej dźwiganiem. Mimo wszystko naprawdę polecam i koniecznie z długim welonem. Pozdrawiam.

Żona Darka

tym prasowaniem się tez przejmuję, bo odbieram ją 7 lipca, a ślub mam dwa miesiące później dopiero ;o( i też boję się, że sama ja spalę... a wyjęta z worka wczoraj na przymiarce wyglądała...hmmm.... no mocno pognieciona ;-)

więc na pewno będę ja musiała rozprostować

Żonko DarkaH ;o) Dzięki za głos, no mam nadzieję, że jakoś wytrzymamy, ale ta silikonowa wkładka to na bank - podstawa, nie tylko przy Awie, ale i sukienkach jednoczesciowych.

Pozdrawiam Was

Proszę Was bardzo, wyjaśnijcie mi o jakich wszywanych silikonowe wkładkach mówicie? Też będę miała jednoczęściową suknie i nie chcę się męczyć tym, że ona się zsuwa... A Awa jest sznurowana na plecach czy ma zamek błyskawiczny wszyty na plecach?

AWA jest sznurowana i mozna ja zamowic bez "zapasu krawieckiego" czyli - jak to wytłumaczyć... bez takiego materiału po którym idzie sznurek i bez którego widać kawałek pleców...
jeśli zdecyduje sie na ten zapas, to moze byc on dodatkowo wyposazony w jakis silikonowy paseczek, by sie suknia nie zsuwała.
wczoraj mmi to w salonie powiedziano ;o)

Ja miałam Awę 2 czerwca i nie zsuwała mi się ani nie uważam, żeby była ciężka, jest znacznie wygodniejsza niż suknie z satyny. A co do gniecenia się - taka uroda tafty ;) Mi w każdym razie ta suknia nosiła się bardzo dobrze. Pięknie wygląda z bolerkiem.

A chciałybyście wkleić chociaz po jednym swoim zdjeciu w Awie? a może na maila? podpatrzyłybyśmy dodatki, bukiety...

Proszę, proszę ;o)

Dziękuję Tysiola za wyjaśnienie :) Pomyślałam sobie, ze moze jest możliwe wszycie paseczka silikonowego tak "dookoła" sukni, przy linii dekoltu i plechach, takiego jaki jest np. w niektórych stanikach bez ramiączek. Coś chyba wymyślę...
A Avę też przymierzałam :) - śliczna suknia!

Dziewczyny,wklejcie po jednym swoim zdjęciu,gdzie widać dodatki .plisssssss.Jeśli wolicie może być na maila.

Do tej sukni mam tylko welon.
Na bukiet jeszcze sie nie zdecydowałam.Chciałabym,żeby był z drobnych kwiatków-ot,taki skromny,bo wydaje mi się,że i sukienka właśnie taka jest.
Naszyjnik i resztę biżuterii chcę zrobić sobie sama z kryształków a'la Swarovski.
Fryzura-no nie mam zielonego pojęcia,czy rozpuszczone,czy upięte do góry.
Żono DarkaH-wyglądałaś przeuroczo :)

Gratuluję wyboru :-)

A jeśli chodzi o te paski silikonowe...Nawet nie wiedziałam,że istnieje taka możliwość.Hmmm....Może na pierwszej przymiarce o to zapytam

image

Pierwszy raz wklejam zdjęcie na forum - mam nadzieję, że się uda ;) A jak nie, to mąż wieczorem wklei ;) A tak przy okazji - suknia jest do sprzedania.

image

Tysiolka widzialam ze twoja sukienka byla strasznie ale to strasznie:o) pognieciona, zycze szczescia w prasowaniu, raczej nie probuj tego sama daj do jakiejs pracowni bo watpie czy dasz rade, ja mam welon taki do pasa, bo nie podobaja mi sie dlugie ale to rzecz gustu, o tym pasku silikonowym tez chyba pomysle bo mam obawy ze jednak moze mi sie zsunac, bylby niezly ubaw: o) Nie wydaje mi sie jednak zeby byla ciezka ta suknia, przeciwnie jedna z lzejszych jakie przymierzalam,ale to tez tylko moje zdanie. Tysiolka przepraszam za te wlosy ale szczerze odpowiadam bo pytalas i chyba troszke ciemnych pasemek by nie zaszkodzilo:o)Pozdrawiam

czesc ania ;)))) slicznie wygladaliscie!!!!:)))) gratulacje!!!:)))))) i pozdrawiam

Dziękuję ;) A kiedy kolej na Ciebie? Uściski***

Nia82 ale slicznie wygladalas!! gratulacje!

Bardzo ładna

dziękuję ;) dziękuję ;)

natalinka,dzieki za odpowiedz, bardzo sie ciesze i dzieki za porady... zgadzam sie z Toba w 100%

buziaki ;o*

Inne tematy z forum

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...