Ponieważ moja dużo dłuższa opinia zniknęła z Google chciałabym zostawić ją tu.Szkoła zrobiła na początku bardzo dobre wrażenie zarówno na stronie internetowej,jak i podczas spotkań rekrutacyjnych.Po roku nauki mojego dziecka mam jednak mieszane odczucia.Moje dziecko doświadczało agresji ze strony rówieśnika.Uważam,że szkoła nie reagowała odpowiednio na bieżące sytuacje,co doprowadziło do nasilania się konfliktów między uczniami.Zajęcia dydaktyczne skupiały się głównie na rysowaniu,a angielski był na bardzo niskim poziomie.Dziecko uczęszczało na zajęcia z teatru,które często były odwoływane przez wyjazdy bądź choroby pani prowadzącej.Ostatecznie nic nie wyniosło z tych zajęć a obiecane przedstawienie podsumowujące półrocze się nie odbyło,bo osoba prowadząca zajęcia z dnia na dzień przestała być obecna w szkole,skutkiem czego dzieci pozostawione bez zajęć,bez przedstawienia a my ponieśliśmy koszty bez widocznych efektów.Komunikacja z kadrą bywała trudna, a styl rozmów z dziećmi nie zawsze wspierający.Pojawiły się też rozbieżności między deklaracjami szkoły a codzienną praktyką.Ostatecznie odeszła prawie połowa klasy to też pokazuje jak bardzo rodzice cenią szkołę jej metody i swoje p