Re: Mamusie Marcowe i Kwietniowe cz.2
Jak już Nas dużo... mam nadzieję, że będziemy bardziej aktywne:) Witam więc nowe mamusie:)
Mi wstępnie lekarz zasugerował płeć w 13tc, następnie w 15. Jutro mam wizytę i mam nadzieję, że się potwierdzi już na 100%.
Mieszkam ok 140km od gdańska ale jak tylko się uda to będę rodzic w gdańsku. Po ostatnich doświadczeniach nie czuje się bezpiecznie tym bardziej, że tutejszy szpital nie ma oddziału dla wcześniaków więc nie wyobrażam sobie sytuacji, że w razie czego transportują mi dziecko do innego miasta.
dziewczyny powodzenia na wizytach, już niestety nie pamiętam kiedy kto idzie ale za wszystkie mamy i dzidzie trzymam kciuki.
Co do odzieży ciążowej to mam podobne odczucia, większość ma wzory lub fason jak dla babci, a jak już znajdę coś co wpadnie mi w oko to kosztuje tyle, że przestaje mi się tak bardzo podobać. Poza tym jestem mamą dwóch dziewczynek i najczęściej jak idę na zakupy dla siebie to kończy się tym, że zapełniam szafę moich dzieci, a ja nadal nie mam co założyć. Co tu zrobić jak zakupy dla naszych Pociech są takie przyjemne:)
0
0