Mamusie Marcowe i Kwietniowe cz.2

-Marzec-
2.03-Eweliina
9.03-Ineskaa
15.03-Flatershine
26.03- darlonek
27.03-panna-anna
30.03-Lucky83

-Kwiecień-
2.04-Agi8877
2.04-gosiaczek.k
26.04-kruszynka82
27.04-jagodzianka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie Marcowe i Kwietniowe cz.2

Kanika a trochę lepiej się czujesz czy bez zmian? Strasznie mi Ciebie szkoda :(
Małgorzata ja mam ze str http://www.suwaczki.com i wpisany kod BBCode.
Byłam u lekarza i nadal mam bazować główne na babcinych sposobach, a jak do soboty nie będzie poprawy to mam podejść po antybiotyk :/
Na razie kupilam sobie syrop i tabletki na gardło Prenalen plus roztwór soli morskiej do nosa i zobaczymy jak to bedzie.

Współczuję wszystkim chorującym, wiem, jak się czujecie, bo sama przez to niedawno przechodziłam.

Kanika - a wiadomo, przez co tak chudniesz? Wymioty, stres? Ja mam problem z przytyciem (nie dobijam nawet do 50 kg), ale czuję się całkiem OK.

Małgorzata - to forum akceptuje tylko suwaczki BBCode (jakbyś korzystała ze strony http://www.suwaczki.com, to pierwszy u góry po stworzeniu suwaczka).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kanika-gratulacje chłopca!
Małgorzata- ja mam dwóch synków i super mają kontakt. DLa chłopca dobrze, że bedzie miał brata.

Ja nie ide do szkoły rodzenia. Rodziłam ponad 3 lata temu i mam jeszcze stare notatki ze szkoły rodzenia. Na pewno bede musiała pocwiczyc oddychanie :)

Witam nowe dziewczyny :) i pozdrawiam te chore :( bylam dzis na usg. Wszystko jest ok, na 99% chlopak ;) kroplowki nadal dostaje i nadal chudne, jezeli schudne jeszcze 1kg to czeka mnie szpital :(

Flatershine, ja nie będę chodziła po raz drugi. Szkoła rodzenia przydała się w sumie jedynie mojemu mężowi, dzięki temu czuł się trochę pewniej i nauczył się obsługi malca. Teaz chyba wszystko już pamiętamy. :-)

~flatershine wiesz nie zaszkodzi. u mnie tez wanienka byla pierwszym zakupem :)
Darlonek - dziękuję, tak liczyłam na małą modelkę :) ale co tam, dwóch chłopaków też będzie fajnie

a ja mam pytanie jak sobie suwaczek dodałyście? z jakim kodem?

Fajnie macie, ze wiecie juz kto bedzie
Mialam mieć jutro USG ale lekarz wzial urlop i lidze czekać do poniedzialku
Co do zakupów to pokusilam się juz o kupno wanienki ale tylko dlatego, ze cena byla bardzo fajna, no i akurat koleżanką pozbywala się lozeczka,
Do mam , które maja juz dzieci : wybieracie się znowu do szkolny rodzenia? Zastanawiam się, czy nie zapisać się dla przypomnienia niektórych rzeczy, na pewno trochę się pozmienialo w ciągu kilku lat

Inesska- genetycznego nie miałam teraz ale za to tydzien temu byłam na 3 i tam wszystko sprawdzał i było ok.

U nas chyba będzie Kaja lub Marta. :)

P.S. Małgorzata przepiękne zdjęcia! :)

Super dziewczyny, że Wasze maluszki już się ujawniły :)
Chciałabym już zacząć myśleć o jakichś małych zakupach powoli, ale niestety nasz wstydzioszek jeszcze trochę potrzyma nas w niepewności ;)
A aktualnie umieram...czuję się tak beznadziejnie, że nie mam siły się ruszyć :(((

ciekawaforumka
- ja mam 2 sukienki, które chciałam sprzedać, bo byłam w nich na weselu już, a właśnie takie ciążowe się wydają, jak coś napisz mi email to wyśle ci zdjęcia jak byś chciała

ineska
- ubrania ciążowe jeszcze się znajdzie, jest dużo tunik i ładnych ubranek, które sie nadaja z sieciówkach a co powiesz na koszulę do karmienia! to jest dobipero babciny design
kciuki za wizytę

Vika
- super, że córa to córa :) a imię macie?

zdrówka dla chorowitek!

traratammm, nasze dziecko się ujawniło wszystko wskazuję na to, że mieszka w moim brzuszku Mieszko :)
dydna coś między nóżkami, co wskazuję stanowczo, że nie jest dziewczynką.

Ineska, powodzenia na wizycie!

Dużo zdrowia dla wszystkich chorujących.

Ja dziś podekscytowana bo mam wizytę i mam nadzieję, że u mnie nadal chłopiec jest chłopcem;)
Vika gratuluję dziewczynki:) Miałaś usg genetyczne? Ja mam dziś i zastanawiam się czy nie za szybko? Co prawda dzidzia z usg jest większa ale mimo wszystko.
Dziewczyny zdrówka dużo!

Ciekawa- zobacz jeszcze stronkę Lindexu z ciążowymi ciuchami. Ceny są ok wiec ja chyba legginsy zamówię :)

http://www.lindex.com/pl/women/mom/#!/page2/row3

Wróciłam od lekarza, córka jest córką :) Ach pełnia szczęście-oby zdrowa była dalej.
No a na moją chorobę dostałam od gina antybiotyk Zinnat przez 5 dni,i nie wiem czy brac? Antybiotyków nie lubię a co dopiero w ciąży... No ale gardło boli, zatoki bolą i z nosa leci... Chyba poczekam ze 2 dni jak sie domowymi sposobami nie wyleczę to wykupię ten antybiotyk.

Hej dziewczynki, ja czuję się fatalnie :( choróbsko mnie dorwało na maxa, także Vika wiem co czujesz :( w nocy budziłam się co godzinę przez katar i ból gardła :/ Chyba czas wybrać się do lekarza... Idę zrobić sobie kanapkę z czosnkiem i herbatkę z imbirem i może jakoś przetrwam :(

Witam serdecznie nowe mamusie :)
U mnie ostatnio odpukać- super. Czuję sie bardzo dobrze. Wykorzystuje ten czas i robie porządek z ząbkami... Jutro idę do lekarza i juz nie mogę sie doczekac :) miesiąc nie widziałam dzidziola... Poza tym wybieram sie juz na L4. W pracy kociokwik sporo nerwów. Czas pomyśleć o sobie i maleństwie.
Miłego dnia dziewczyny :)

Vika, zdrowiej szybko.
A dziś masz już połówkowe? Powodzenia!

Mnie łapie choróbsko....i idę na wizytę do gina. Zobaczymy ile mała waży :)

Hejka!
Jak się dziś macie? :-)

Inne tematy z forum

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (44 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

Czy znajdę tu miłośników kotów? (39 odpowiedzi)

J.W.? Bo mam parę pytań...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (40 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...