Mamusie Wrzesień - Październik (5)

Kotek85 - 14.09.2016
Emilia - połowa września
Ruda - połowa września, córka, Kliniczna
kawa o poranku - 18.09.2016, syn Kajetan
JestemMonika- 17.09.2016
SandraS - 24.09.2016, syn, Kliniczna
Kama 27.09.2016, syn,Kliniczna
skoniek 29.09.2016
em - 29.09.2016
aniolleczek - 30.09.2016
Ewa - koniec września
Anka - 01.10.2016, syn, Redłowo
justicia85 - 05.10.2016, Zaspa
nidra 05.10.2016, córka
amadea 09.10.2016
Stiviuszka 10.10.2016, syn
paaml - 13.10.2016, syn, Redłowo
Mała_1985- 14.10.2016, Wojewódzki
Majka123 - 17.10.2016, syn, Zaspa
szafir - 19.10.2016
Ann 20.10.2016, córka, Zaspa
Mariola koniec października, córka

Rozpakowane:
Kika-1987 10.06.2016, syn, Zaspa
Pirelka 14.08.2016, córki, Kliniczna
Alicja synowie, Kliniczna
Dorota 08.09.2016, synowie, Redłowo
Princessa 16.09.2016, syn, Kliniczna
Basiula 21.09.2016, syn, Zaspa

Poprzedni wątek: http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-wrzesien-pazdziernik-2016-4-t684085,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie Wrzesień - Październik (5)

Mam do sprzedania 9 paczek pieluszek Dada 2-5 kg po 7 zł. Ktoś chetny?

Jestem na patologii na zaspie. Wczoraj koczowalam od 10 na IP przyjęli mnie o 19!! Ale tylko po telefonie mojego lekarza inaczej raczej nic by z tego nie było. Niektóre laski po 4 razy przyjeżdżały dzień w dzień masakra. Po przyjęciu się zalamalam bo dziewczyny mówią że tu nic się nie rusza jak ktoś sam nie rodzi to dość długo trzymają bo na położniczym brak miejsc! Ja mam mało tych wód niecałe 5 dzis więc jak się coś zwolni tam to będą ppprawdopodobnie ciąć. Dziewczyna obok od wtorku siedzi na patologii 10 dni po terminie i ciągle jej nie wywołują bo dalej brak miejsc, generalnie jest tragedia wczoraj płakać mi się chciało cały wieczór jak pomyślałam że mogę spedzic tu z tydzień albo dłużej.

Oddam Mamie krem na pękające sutki. Użyty kilka razy, już nie jest mi potrzebny,a prawie cały został.
Oddam za koszty wysyłki, chyba że odbiór osobisty. Bez kartoniku.

image

Princessa ze względy na spore ulewania, a właściwie ulewania plus zwracanie mleka po 2-3 godzinach :/ ale na razie nie służy im specjalnie, więc nie wiem czy będziemy dalej używać.

Hej Katia i co się z Tobą dzieję, nastraszyłaś mnie tym brakiem miejsc w całym trójmieście, jak się czujesz i wybrałaś się w końcu do Tczewa ?

Pirelka a czemu podajesz te specjalistyczne?

Czy któras uzywa mleka Bebilon Ar 1 ?

Dzis przeszliśmy na Bebilon , pro nutra . Mały jest dość niespokojny , zobaczymy czy to nie kwestia mleczka

A my od dzisiaj będziemy próbować mleko Bebilon AR, a jak nadal będą tak zwracać to na alergie Bebilon pepti.
Dziewczynki ważą już 3380g i 3480 :)
Dostaliśmy też skierowanie do okulisty na kontrolę, a szczepienie przekładamy w czasie póki co.

My już dziś wyszliśmy do domu dostaliśmy dużo skierowan do specjalistów, teraz musimy pojeździć i pozałatwiać.

Ja podaję Hipp Bio Combiotic 1.
Usg bioderek będziemy robić u dr Sieliwończyka, w 5 tygodniu. Podobno dr uważa że przed 6 tygodniem powinno się zrobić 1 badnie i wszscy go polacają jako dobrego specjalistę.

Moi chłopcy sa na Nan pro 1. Jedza od 60-110 ml (srednio 90) co mniej wiecej 3-4 godz. Z czego 2 razy to moje odciagniete mleko.
A przybieraja ładnie na tym z rossmana?

My usg bioderek robilismy na Warszawskiej, terminy raczej krótkie.

Dziewczyny, moje maluchy piją mleko z Rossmana, BabyDream i im smakuje ale mam wrazenie, że się nie najadają na wieczór. Co Wasze maluszki jedzą i ile po tym śpią?

Jakich pediatrów w Gdyni polecacie ?

Dziewczyny jestem załamana. Byłam dziś na IP na Zaspie, ze skierowaniem (stan po cc oraz małowodzie, wczoraj mierzone 6 AFI) 39 tydzien. Lekarz dyżurujący mnie zbadaj i faktycznie na USG stiwerdzil mało tych wód ok 5. Po za tym wszystko OK. Poszedl sprwadzic czy są miejsca na patologii. Wrocił po dość długim czasie z informacją że miejsc brak, mało tego, miejsc brak w całym trójmieście na chwilę obecną! nawet w Kartuzach nie ma miejsc. I chce mnie skierować do Tczewa bo tam jedynie są miejsca!! aaaa!! Poinformował że według niego powinnam być hospitalizowana, no ale tylko w Tczewie mogą mnie przyjąć, ale jeśli nie chce to wypis na własne życzenie!! popłakałam się przez to wszystko i załamałam...wzięłam ten wypis, nie wiem co dalej robić :(

Udało mi sie zarejestrowac w gdyni na wejherowskiej na 4 .11. Masakra z tymi terminami. Dziewczyny od razu po wyjsciu ze szpitala to załatwiajcie

Dorota takie terminy są :/ my zapisaliśmy się od razu po wypisie ze szpitala i dostaliśmy się na 5.10 dopiero czyli w 7 tyg. ale, że nie wypaliło to wcisnęła Nas fuksem ponownie na 11.10, ale miejsc nie było. Także usg u Nas będzie w 8 tyg.
Ale wiem, że rodzice już przed porodem sobie terminy u lepszych specjalistów bukują.

na morenie w przychodni prywatnie 50zl facet konrad nie pamietam nazwiska ale jest tak mily uprzejmy dlugo bada chce miec pewnosc ze jest ok. Polecam

Pirelka: wszedzie gzie dzwonilam to terminy koniec listopada/grudzien. A ja musze zrobic miedzy 20.10 a 3 listopada. Wiec bede chyba szukac prywatnie, bo na nfz juz sie nie dostaniemy

Dziewczyny a wiecie gdzie robią prywatnie usg bioderek w Gdyni ?

Inne tematy z forum

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...

alergolog swissmed lub luxmed (15 odpowiedzi)

Dziewczyny mozecie polecić lekarza z ww placowek.

Trening siłowy w ciąży (6 odpowiedzi)

Witajcie. Jestem w 9 tygodniu pierwszej ciąży. Do tej pory ostro trenowałam - treningi siłowe -...