Mamusie lipcowo - sierpniowe 2016

moze jest juz ktoras :) ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2016

Pastelowa na priv

Rozyczynko gdzie Ci ten link wysłać?

Różyczka jutro wyślę Ci link do mojego fb. Dzisiaj nie miałam czasu.

Dobra dziewczyny. Wysyłajcie mi linki do Waszych FB. Dodam Was do swoich znajomych a potem do grupy.

Zaprosilam Cię :)

Zaraz się zaloguje i napiszę

Mamma jesteś tu zalogowana żeby wysłać Ci mój adres fb? I utworzylabys mnie jakoś admina. Z resztą każda z nas byłaby adminem żeby mogła dodawać resztę. Sprawniej pójdzie.
I resztą niech mi albo Tobie na priv wysyła linki do swoich kont. Dodajemy je do znajomych a potem wysyłamy zaproszenie do grupy.

Dzięki Grosik :p a ja nie jestem jedyną w trzypaku ale już zapomniałam którą to też ma dwójkę :)

to ja sie dwa razy zalogowalam, ale potrzebna jakas aktywacja, ale chyba osobiscie wole fb, tylko by bylo tajne, jesli bedzie to chetnie dolacze

@agatka tak to teraz jest, ze z wizyty na wizyte nuzkami przebieramy. powodzenia na twoich

teraz zalapalam, gratuluje blizniakow, ale slodko!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej. na FB mi również grupy nie wyszukuje, zarejestrowałam za to się na forum: Agata_gda :)

Ja jutro idę krew oddać bo w poniedziałek endokrynolog, ehhh...mam nadzieje że wyniki się poprawiły!
Już nie mogę doczekać się środy i USG prenatalnego, oby wszystko było OK i serducho biło! Znowu zaczynam się nakręcać, im bliżej terminu USG :)

Spróbuj teraz

Dziewczyny nie wyszukuje mi tej grupy na FB.

Rozyczynka - super, że bliźniaki :D Ja już powoli wracam do siebie. Jeszcze parę dni na antybiotyku i chyba będzie po wszystkim.

Grosik zrobi się tajna tylko niech najpierw parę osób się doda, bo tak to my się będziemy szukać.....zwłaszcza,że nie mamy naszych maili..

tylko jak robisz grupe tajna to wtedy jest tak, ze jej nie da sie wyszukac, wiec wtedy najlepiej wyslac na priva info do swojego fb, musisz dodac do znajomych i wtedy moze byc czlonkiem grupy, jak grupa nie bedzie tajna a zamknieta to mozna ja wyszukac, widac kto w niej jest ale nie widac postow. opcja z tajnoscia mi bardziej pasuje, bo ja jeszcze nie chce mowic o tym, ze jestem w ciazy na forum oficialnym

FB letniedzieci2016

Grosik777 dzięki za informację...już poprawione :)

pastelowakropka detektor tetna plodu ja kupilam na allegro SONOLINE B

@mamamma bardzo fajny pomysl, ja jestem za! tylko ten link sie otwiera i wszystko widac, nie musialam sie nigdzie rejestrowac
@rozyczynka ja tez mam z poprzedniej ciazy tajne na fb. szybciej mozna pisac i czytac, jak to fb

dziewczyny jak wizyty, ja mam na nfz 11 i pewnie bedzie bez usg a do mojego lekarza dopiero 22. wiec jeszcze duzo czasu

Moje stare forum przeszli na prywatne po porodach jak było wiadomo że nikt już nie doszedł i się jako tako już poznalysmy. I przerabialysmy osobne forum oraz FB i jednak FB bardziej się sprawdził. Tajna grupa.
Ale jestem chętna na każde :)

Pastelowa jak tam?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

http://letniedzieci.forumoteka.pl/

Tez jestem za forum prywatnym ;-) widze ze duzo nas z malego trojmiasta - super ;-) my idziemy na wizyte za tydzien, nie moge sie doczekac bo bedzie to juz 19sty tydzien i tez mam nadzieje, ze juz dowiemy sie kto mieszka w brzuszku :-P

Dziewczyny, wpadłam dziś w iście zakupowy nastrój :D

Kupiłam kołderkę, poduszeczkę, pościel z autkiem, body- tak skończyły się zakupy w Lidlu.

Do tego bujaczek z fisher price, trafiła się okazja, więc skorzystałam.

Piszę do Was, a co chwilę zerkam na te rzeczy, moje pierwsze zakupy. Żadne zakupy do tej pory nie dały mi tyle radości. Huura:D Czy ja oszalałam?:)

Forum zamknięte- jestem za. Cieszę się, że jest tyle osób z Wejherowa. Bardzo pozytywnie:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Jaki wózek waszym zdaniem jest najlepszy? (98 odpowiedzi)

Oczywiscie tak jak w tytule, spodziewam sie dzidziusia i jak to kazda mama rozgladam sie za...

Zabawy/pożyteczne zajęcie dla 3 latka (29 odpowiedzi)

Jestem mamą prawię3 letniej córeczki. Nie pracujei spędzam cały dzień z dzieckiem. Męża nie ma...

ładne meble dla dzieci "Meblik" (78 odpowiedzi)

Wczoraj byłam w fajnym sklepie z mebelkami dla dzieci. Bardzo mi się podobały i chyba skuszę się...