Mamusie listopadowo - grudniowe 2016 :)

Czy są już jakieś mamy z terminem na listopad 2016 ? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie listopadowo - grudniowe 2016 :)

Branicki przewaznie robi CC :) bez problemu Ci zrobi jesli potrzebujesz namiar to pisz :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki za pomoc :) W rejestracji internetowej Luxmedu słabo z terminami u dr Matkowskiego, są na czerwiec, ale spróbuję dziś zadzwonić i popytać, czy jest szansa na wcześniej i ew. zapisać się w kolejkę :)

Jeśli chodzi o luxmed to oprócz rejestracji internetowej warto spróbować do nich zadzwonić. Wydaje mi się że tylko część terminów jest do rejestracji internetowej choć mogę sie mylić. 3 lata temu Matkowski pracował też w szpitalu na Zaspie (jakbyś planowała tam rodzic), ale nie wiem czy to nadal aktualne.

Właśnie zobaczyłam, że Matkowski przyjmuje w Luxmedzie na Jana Pawła, na Zaspie. Ja bym uderzała do niego - jeśli ma terminy oczywiście.

Sprawdzałam już po Twojej wcześniej wypowiedzi dostępność terminów u dr Alty do końca roku, ale nie ma nic, ani jednego. Może już nie przyjmuje w Luxmedzie?
Z moim pecherzykiem również mam przyjść na kontrolę tak za 2-3 tyg. Umowilam się na 14.04, mam nadzieję, że będzie wszystko ok :)

Nowe mamy witamy:)
Na usg jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym, na razie bez zarodka, i z usg wynika, że to 5 tydzień, choć z OM 6. Mam za tydzień-dwa przyjść na kontrolę.

Kasik - w Luxmedzie przyjmuje moja pani doktor, (Damdinsuren Altankhorol, czyli dr Alta) tylko ja do niej jeżdżę do Gdyni, bo teraz mam inny pakiet, akurat bez Luxmedu na Grunwaldzkiej, za to z Evi-medem, no i tam w gabinecie jest usg i wizyta jest zawsze z badaniem. Luxmed miał tak głupio, że aparatów nie ma w gabinetach i na USG jest oddzielne skierowanie i nie zawsze robi twój lekarz. Przynajmniej 3 lata temu tak było. Trzy lata temu wybrałam Altę trochę w ciemno, bo moja lekarka przestała pracować w Luxmedzie, ale to był strzał w "10":).

Zaskoczona - w Swissmedzie największym powodzeniem cieszą się Matkowski i Mielcarek, zresztą poczytaj sobie o nich opinie w necie. Matkowski jeszcze w Gabinetach przy Piecewskiej przyjmuje. Też myślę o prowadzeniu u Matkowskiego, ale tylko z tego względu, że mieszkam na Morenie i miałabym bliziutko, a wyprawa do Gdyni to było dziś 3 godziny w korkach:(

Ja szukam kogoś godnego zaufania w Luxmedzie, najlepiej na al.Zwycięstwa, choć niekoniecznie. Mam tam pakiet od niedawna i zarówno pani doktor, u której byłam przed ciążą, jak i lekarz potwierdzający mój "pecherzyk ciążowy" zrobili na mnie średnie wrażenie - żadnych zaleceń, żadnych badań. Może slyszalyscie o kimś z Luxmedu?

Kasik i Zaskoczona witamy :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witamy nowe Mamy :) Czapla jak po wizycie? Zaskoczona Swissmed ogólnie jest ok, ale nie znam tak żadnego konkretnego lekarza.

Witam :) ja bardziej przełom października / listopada, ale na razie się podłączę :) Pierwsza ciąża, dodatkowo po przeprowadzce do Trójmiasta - więc obco... Czy polecacie Swissmed na Jaśkowej Dolinie? Jakiego lekarza wybrać?

Ja chyba również mogę już dołączyć :) Test zrobiony w zeszłym tyg., wczoraj lekarz potwierdził jakiś 5 tydz. :) Pierwsza ciąża, więc jesteśmy przeszczesliwi. Pozdrawiam wszystkie przyszłe Mamy!

A ja dziś o 15 mam lekarza, pewnie od razu z USG, zobaczymy co i jak;) a bardziej ciasno, póki co, mi się robi w biustonoszu😁 co do spodni to sytuacja taka jak u Muszki, też się miałam odchudzać i nawet zaczęłam biegać (2 razy).

Ja akurat miałam brzuch płaski więc tu szok. To pewnie przez to, że w tej ciąży nie wymiotuje tylko mnie czasem muli. A zachcianki mam kilka razy dziennie i jem jak szalona...

Ja z niecierpliwością czekam na piątkową wizytę u lekarza. Mi w spodniach już od dawna jest ciasno, ale to efekt jeszcze sprzed ciąży :) no mialam się odchudzać od wiosny :)

Jak po świętach dziewczyny? Nie wiem czy czy ciążowo czy z obżarstwa ale zaczynają mnie uciskać spodnie ;)

Witaj Muszka :) u Ciebie będzie podobna różnica wieku jak u nas :)

Nieśmiało i ja chciałabym dołączyć. Lekarza mam dopiero w piątek. To moja 2 ciąża, w domu mam juz 2,5 latka ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Daisy wow :)

Dziewczyny a jak nie mam żadnego pakietu a medicover to ile kosztuje wizyta? Czy dr Branicki przeprowadza również cc?

Dziękuję i również gratuluję ciąży :)

Daisy wow! Gratuluję podwójnego szczęścia :)

Inne tematy z forum

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (39 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

Dobry ortodonta (39 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...