Mamusie listopadowo - grudniowe 2016 :)

Czy są już jakieś mamy z terminem na listopad 2016 ? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie listopadowo - grudniowe 2016 :)

Branicki przewaznie robi CC :) bez problemu Ci zrobi jesli potrzebujesz namiar to pisz :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki za pomoc :) W rejestracji internetowej Luxmedu słabo z terminami u dr Matkowskiego, są na czerwiec, ale spróbuję dziś zadzwonić i popytać, czy jest szansa na wcześniej i ew. zapisać się w kolejkę :)

Jeśli chodzi o luxmed to oprócz rejestracji internetowej warto spróbować do nich zadzwonić. Wydaje mi się że tylko część terminów jest do rejestracji internetowej choć mogę sie mylić. 3 lata temu Matkowski pracował też w szpitalu na Zaspie (jakbyś planowała tam rodzic), ale nie wiem czy to nadal aktualne.

Właśnie zobaczyłam, że Matkowski przyjmuje w Luxmedzie na Jana Pawła, na Zaspie. Ja bym uderzała do niego - jeśli ma terminy oczywiście.

Sprawdzałam już po Twojej wcześniej wypowiedzi dostępność terminów u dr Alty do końca roku, ale nie ma nic, ani jednego. Może już nie przyjmuje w Luxmedzie?
Z moim pecherzykiem również mam przyjść na kontrolę tak za 2-3 tyg. Umowilam się na 14.04, mam nadzieję, że będzie wszystko ok :)

Nowe mamy witamy:)
Na usg jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym, na razie bez zarodka, i z usg wynika, że to 5 tydzień, choć z OM 6. Mam za tydzień-dwa przyjść na kontrolę.

Kasik - w Luxmedzie przyjmuje moja pani doktor, (Damdinsuren Altankhorol, czyli dr Alta) tylko ja do niej jeżdżę do Gdyni, bo teraz mam inny pakiet, akurat bez Luxmedu na Grunwaldzkiej, za to z Evi-medem, no i tam w gabinecie jest usg i wizyta jest zawsze z badaniem. Luxmed miał tak głupio, że aparatów nie ma w gabinetach i na USG jest oddzielne skierowanie i nie zawsze robi twój lekarz. Przynajmniej 3 lata temu tak było. Trzy lata temu wybrałam Altę trochę w ciemno, bo moja lekarka przestała pracować w Luxmedzie, ale to był strzał w "10":).

Zaskoczona - w Swissmedzie największym powodzeniem cieszą się Matkowski i Mielcarek, zresztą poczytaj sobie o nich opinie w necie. Matkowski jeszcze w Gabinetach przy Piecewskiej przyjmuje. Też myślę o prowadzeniu u Matkowskiego, ale tylko z tego względu, że mieszkam na Morenie i miałabym bliziutko, a wyprawa do Gdyni to było dziś 3 godziny w korkach:(

Ja szukam kogoś godnego zaufania w Luxmedzie, najlepiej na al.Zwycięstwa, choć niekoniecznie. Mam tam pakiet od niedawna i zarówno pani doktor, u której byłam przed ciążą, jak i lekarz potwierdzający mój "pecherzyk ciążowy" zrobili na mnie średnie wrażenie - żadnych zaleceń, żadnych badań. Może slyszalyscie o kimś z Luxmedu?

Kasik i Zaskoczona witamy :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witamy nowe Mamy :) Czapla jak po wizycie? Zaskoczona Swissmed ogólnie jest ok, ale nie znam tak żadnego konkretnego lekarza.

Witam :) ja bardziej przełom października / listopada, ale na razie się podłączę :) Pierwsza ciąża, dodatkowo po przeprowadzce do Trójmiasta - więc obco... Czy polecacie Swissmed na Jaśkowej Dolinie? Jakiego lekarza wybrać?

Ja chyba również mogę już dołączyć :) Test zrobiony w zeszłym tyg., wczoraj lekarz potwierdził jakiś 5 tydz. :) Pierwsza ciąża, więc jesteśmy przeszczesliwi. Pozdrawiam wszystkie przyszłe Mamy!

A ja dziś o 15 mam lekarza, pewnie od razu z USG, zobaczymy co i jak;) a bardziej ciasno, póki co, mi się robi w biustonoszu😁 co do spodni to sytuacja taka jak u Muszki, też się miałam odchudzać i nawet zaczęłam biegać (2 razy).

Ja akurat miałam brzuch płaski więc tu szok. To pewnie przez to, że w tej ciąży nie wymiotuje tylko mnie czasem muli. A zachcianki mam kilka razy dziennie i jem jak szalona...

Ja z niecierpliwością czekam na piątkową wizytę u lekarza. Mi w spodniach już od dawna jest ciasno, ale to efekt jeszcze sprzed ciąży :) no mialam się odchudzać od wiosny :)

Jak po świętach dziewczyny? Nie wiem czy czy ciążowo czy z obżarstwa ale zaczynają mnie uciskać spodnie ;)

Witaj Muszka :) u Ciebie będzie podobna różnica wieku jak u nas :)

Nieśmiało i ja chciałabym dołączyć. Lekarza mam dopiero w piątek. To moja 2 ciąża, w domu mam juz 2,5 latka ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Daisy wow :)

Dziewczyny a jak nie mam żadnego pakietu a medicover to ile kosztuje wizyta? Czy dr Branicki przeprowadza również cc?

Dziękuję i również gratuluję ciąży :)

Daisy wow! Gratuluję podwójnego szczęścia :)

Inne tematy z forum

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (65 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

prywatny dentysta (25 odpowiedzi)

Gdzie w gdansku jest dobry prywatny dentysta dla dzieci??

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (44 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...