Re: Mamusie majowo - czerwcowe 2014 *2*
konto usunięte
(11 lat temu)
Hej, byłam wczoraj potwierdzic ciąże, wszystko ok. dzidzius ma 1,5 cm. :) Troche się uspokoiłam:)
Jesli chodzi o terminy porodu z pierwszej ciąży, u mnie idealnie się wstrzeliło, miałam datę na 7 lipca z usg i OMG i tego dnia poród się zaczał, zakończył sie na drugi dzień.
U nas za nim zaszłam w ciąże, 3 letni synuś codziennie mówił nam, że chce dzidziusia, czy ja mam dzidziusia w brzuszku, ze on chce braciszka. Poniewaz u mnie w rodzinie było dużo ciężarnych z 2 dzieckiem już więc i nasz synuś też tak chciał. Wiec to też przyspieszyło naszą decyzję o 2 dziecku. Wczoraj sam powiedział, że chce iśc ze mną do doktora zobaczyć dzidziusia....no i poszedł... bardzo przeżywał te pierwsze USG, piszczał na cały gabinet do doktora ze to jest jego braciszek:) więc jak miałam to przed nim ukrywać:):)? Ale też jak się dowiedział już wcześniej, że będzie dzidzius to nagle zrobił się synuś mamusi, zawsze tata był na 1 miejscu:). Najlepsze jest to, że jak tylko dowiedział sie o dzidzi to od razu chciał dzwonic do cioci, żeby oddała nasz wózeczek, który pożyczała:):)):
2
1