Mamusie majowo-czerwcowe 2014 *9*

Witam serdecznie w kolejnej części;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie majowo-czerwcowe 2014 *9*

hejka, ale mam zaległości w postach, ze hohoh bnie wiem kiedy to nadrobię. Zrobiłam sobiie mały wyjazd z synkiem do naszego rodzinnego miasta, posiedzimy sobie tu jaki tydzień....zawsze dla mnie siedzącej w domu jakiś odskok hehehe i przy okazji poodwiedzam dawnch znajomych:)
W środę mam połówkowe, już sie nie mogę doczekać..może w końcu potwierdzi się płeć bo już sama nie wiem co myśleć.

Dziewczyny, czy wam też wieczorami potwornie puchną stopy? bo mi okropnie...po nocy na szczęście wszystko wraca do normy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie, bez różnicy mi to szczerze mówiąc. Bo na środę już i tak załatwiłam opiekę do dzieciaków. A w czwartki skoro to tylko gimnastyka to mąż z córami zostanie.. ja z Piecewskiej to mam rzut beretem

no dlatego mi sie wydaje, ze na stałe, b tak by napsiali tylko, że nie odbeda sie zajecia w poniedzialek tylko zaczynaja sie od srody ( w srody miala byc gimnastyka jak przejrzalam maile).

a jak na stale przelozyli to rezygnujesz?

ja3 właśnie chciałam się tego dowiedzieć, czy gimnastyka jest z mężami czy same kobiety..

ja tam czekam, aż mi odpiszą nic nie będę potwierdzać. Chce wiedzieć właśnie czy to na stałe czy tylko w tym tygodniu. Bo gdyby w tym tygodniu to by napisali dokładnie datę. A napisali ogólnie "środy" i "czwartki"...

Nie wiem, jak będzie u Was w Akpolu, ale w Gdyni tylko pierwsze zajęcia były przełożone, a potem normalnie. Z tym, że jedne zajęcia w tygodniu są dla par, drugie gimnastyka tylko dla kobiet (tak na stałe). Choć Pani ma zrobić jedne zajęcia dla par :)

no mi tak samo.
poza porannym mailem cisza (nie wiem po co wysylali mi smsa, bo na maila im odpisalam) - przegladalam sobie wstepnie "program" - ja nie wiem jak dojdzie do "opieki nad noworodkiem" to cos czuje, ze moj maz bedzie go ubieral stawiajacna glowie i lamiac rece :P

Luna odpisałam Ci na wiadomość ale chyba coś nie poszło.. dostałam smsa, że mam maila doczytać. Ja im wysyłałam maila z zapytaniem czy to już na stałe ale mi nie odpisali

ja byłam kiedyś w kinie na filmie "nieznajomi" czy jakoś tak - miałam wsyztskich po kolei odwozic (bylam wtedy z moim jeszcze nie mężem i znajomymi) - skonczylo się na tym, ze najpierw odwiezli mnie, a pozniej maz odwozil znajomych :P

ja sie boje horrorow okurtnie, caly film sie stresuje ;)
ale gothike bym sobie obejrzała - uwielbiam ten film!
no może zakryłabym oczy w scenie na moście ;) hihi

ani lustra ani mgła ani nic w tym rodzaju nie ma bata żebym obejrzała. Zresztą i tak byłoby to bez sensu bo bym spędziła cały film zakrywając kocem oczy :)

wrrrrr Bartek mi kompa wyłączył jak już miałam końcówkę posta :P

ja ogólnie baaardzo nie lubię horrorów, bo nie lubię jak mi nagle jakieś stwory wyskakują :/ zdecydowanie wolę thrillery psychologiczne i na Ghoticę w taki właśnie sposób patrzę, bo bardzo podoba mi się to jak jest pokazane jak człowiek zmienia swój punkt widzenia jak znajdzie się po tej drugiej stronie :)

ja za to takie jazdy miałam po obejrzeniu filmu Lustra :P nie wiem czy widziałaś :P jak musiałam iść do toalety to nie było bata - mąż musiał iść ze mną i stać pod kibelkiem :P tylko że wtedy nie byłam w ciąży :P

a w tego farmera to chyba moja siostra gra :P nie wiem czy dokładnie w tego ale w jakiegoś tam :P

bo to jest naprawdę dobry film.. tylko ja nie jestem zwolenniczka takich mocnych wrażeń.. bo się normalnie w świecie boje. A moja wyobraźnia ma wtedy pole do popisu. Nie poszłam nawet siku w nocy a wiecie co to w naszym stanie znaczy :D męczyłam się dodatkowo :) rano myślałam, że z kibelka nie wyjdę ;P

a gra http://www.farmerama.pl zresztą bradzo popularna :)
ale jak się wciagniecie to proszę nie rościć pretensji ;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

hehe dawaj laguna :P

ps. to wczoraj byłyśmy na tym samym seansie filmowym :D a swoją drogą to jest jeden z moich ulubionych filmów :D

a mnie bolą łydki i od wczoraj mam mega twardy brzuch... a maluch tak kopie, że wczoraj mężulek pierwszy raz poczuł pod ręką :)

dziewczyny taka rada - nie oglądajcie strasznych filmów w ciąży. Wczoraj oglądaliśmy gothike i co ja miałam za sny... wybudziałam się kilka razy z szybszym biciem serca i sprawdzałam czy ktoś koło mnie nie stoi. MASAKRA! noc pełna koszmarów..

a co do gier to mój mąż też średnio lubi grać. W sumie to nie ma na to zbytnio czasu. Za to ja mam swoją ulubioną do której czasami zaglądam. Ale nie podaje linka bo na bank się wciągniecie ;P

Graszka wiem, ze CI nie jest do smiechu, ale ja sie usmiałam :)

moj maz tez lubi sobie czasem pograc, raczej na ps, niz na telefonie, ale wlasnie szczesliwie nie poswieca sie temu w kazdej wolnej chwili.

ja dzis zalegam w lozku... wszytsko mnie boli jak sie ruszam - jakbym miala za 100 lat!

gry są bleeeeee :P tzn bleeee dlatego, że są właśnie strasznym pożeraczem czasu :/ kiedyś sporo grałam, ale teraz mi jakoś przeszło... ani czasu, ani ochoty... zapewne wrócę do grania na telefonie jak wrócę do pracy :P
na szczęście mój mąż nie ma aż takich jazd... owszem ma kilka gierek w które lubi sobie zagrać, ale nie jest to ciągle i udaje mi się bez problemu od nich odciągnąć jakby co :P
także graszko współczuję tej cegły, bo się domyślam jakie to irytujące :/

Graszka poprawiłaś mi humor - uśmiałam się do łez z Twojej opowieści.
ja też lubie gierki i często za dużo czasu spedzam w necie, ale staram się nie przesadzać i nie przedkładac cegły czy neta ponad rodzinne relacje

pogoda jest bombowa! mam nadzieję, ze to już koniec zimy

Gry sa bardzo uzalezniajace, dlatego rowniez nie sciagam nic na telefon:-)

Graszka, to słabo z Twoim mężem... Wiem, jak to jest, ale z drugiej strony, bo sama mam skłonności do uzależniania się od gier :/ Ale wiem o tym i staram się unikać ściągania czegokolwiek na telefon...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

no tak chyba jest.. ale to dziwne tak zmieniać plany na dwa dni przed... ;/

no ja z tego maila rozumiem, że na stałe zajęcia dla par będą raz w tygodniu w środy, a w czwartki gimnastyka dla babek.

Inne tematy z forum

Gdzie mozna poogladać filmy online?? (46 odpowiedzi)

Znacie jakąś darmową stronke z fajnymi filmami online?

firanki przez internet??? (18 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (38 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...