Re: Mamusie majowo- czerwcowe 2015 (3)
Witam wszystkie Mamy w Nowym Roku!
Efik - trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze ułożyło, trzeba być dobrej myśli!
U mnie samopoczucie od jakiś 2 tygodni słabnie. Tuż przed świętami zaczęły się u mnie zawroty głowy, momentami dość silne. Pojawiają się jedynie gdy się kładę i to najczęściej na lewym boku. Od razu zgłosiłam to lekarzowi, ale powiedział że to bardzo częsty objaw ciąży, a przy obecnych wahaniach pogody tymbardziej. Powiedział, że nie ma się czym martwić, chybaże objawy się nasilą. Od 21 grudnia zawroty mam codziennie, raz więcej raz mniej. Zdarzają się nawet w nocy jak się przekręcam z boku na bok. Dzisiaj zadzwonię ponownie do lekarza bo kolejną wizytę mam dopiero za tydzień, zobaczymy co powie. Dzidzia za to zrobiła się baaardzo aktywna. Czasem kopnie mnie tak, że nie jest to zbyt przyjemne. W I dzień świąt doświadczyliśmy wspólnie z mężem naszego małego świątecznego cudu - Mała zaczęła kopać już tak mocno, że nawet mąż ją poczuł, to był magiczny moment!
Pomimo tych wyjątkowych chwil, jestem ostatnio zupełnie bez siły, szybko się męczę...chyba niezbyt dobrze o siebie dbam, bo mało sypiam i jem nieregularnie i czasem niezbyt zdrowo. Dodatkowo przechodzimy z mężem nie najlepszy czas, jakieś takie ochłodzenie się między nas wdarło :(
Mam nadzieję, że u Was lepiej Dziewczyny. Z okazji Nowego Roku życzę Wam wszystkim samych przespanych nocy i dużo dużo zdrówka dla Was i Waszych Maleństw, tych w brzuchu i tych co już na świecie :)
0
0