Mamusie majowo - czerwcowe 2016 (3)

Bo było za długo :-)

Wątek numer 2:
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-majowo-czerwcowe-2016-2-t641751,1,130.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie majowo - czerwcowe 2016 (3)

Witam się i ja w nowym wątku :)

w piątek miałam połówkowe, najadłam się strachu lekarz mnie nastraszyła, że dziecko nerek nie ma, a takie przypadki w medycynie się zdarzają .. nie jadłam, nie spałam. Dziś byłam na kolejnym USG u innego lekarza, z bobasem wszystko w porządku, ma wszystkie narządy na swoim miejscu, nereczki również. Będziemy mieli córeczkę :)

Super pomysł a ja nawet nie pomyślałam o tym. Kiedyś miałam taki zmiar. Później jakoś nie było czasu a to przeprowadzka a to coś innego i nie robiliśmy zdjęć. Ale w sumie może teraz nadrobimy jakoś... Jest myśl :-)

U nas weekend też leci jak szalony. Wczoraj byliśmy u szwagierki, 2 miesiące temu urodziła synka, ale ten mały jest cudny!! A a jak na złość wczoraj mdłości, ból żołądka i ból głowy :(

A dziś już dobrze, więc po obiedzie do znajomych. Chcieliśmy jechać na jarmark, ale taka pogoda, że z domu się nie chce wychodzić :(

U mnie dzidzia tez daje znać o sobie ale najbardziej wieczorem, jeszcze tak bardzo delikatnie, ale już wiem, że to mój mały bąbel :)

Dziś zaczynam 18 tydzień!!!!!!! I dopiero zrobiliśmy 1 ciążowe zdjęcie. Z synem robiliśmy równo co 4 tygodnie, teraz trochę mniej na to czasu. Robiliśmy zawsze w tej samej koszulce i w tym samym miejscu. Fajna jest później pamiątka. Robicie też coś takiego??

Ale fajnie Dysia ;)

Weekend w porzadku. Bez szalu, tak mam dosyc remontu ze dluzszy pobyt w domu bardziej mnie wkurza niz relaksuje.. ech. Od wczoraj mamy schody, a od dzis piecyk w kuchni, wiec juz naprawde koncowka :)

Jutro z rana idziemy z mezem po choinke, potem ja na swiateczne zakupy, a wieczorem pewnie wyjdziemy na spacer I do pubu na jedno piwko tudziez na lemoniade w moim przypadku ;)

Milej niedzieli.

Zazdroszczę Ci Dysia :) nie mogę się doczekać kiedy ja mojego Malucha w końcu poczuję :)

Aaaa i jeszcze jedno. Dziś moja Mała tak mi się w brzuchu mocno przekrecila, że już nie mam wątpliwości, że mam tam małe cudo :-) super uczucie

Ja ciągle kontynuuje walkę z przeziebieniem :-) jutro może jak lepiej się poczuje to po kościele po zakupy w mężem pojadę dla rozrywki ;-)

Dobrze, że okna wcześniej umylam...Dziś - mikolajki w pracy męża, sprzątanie, teraz zakupy. Jutro kościół, cmentarz, obiad u Dziadków, odwiedziny u Cioci i weekend zleci :-P

Bardzo dobry pomysł - nie trzeba tyle przewijac ;)

Jak wasze dzisiejsze samopoczucie? :)

Inne tematy z forum

Wasze ulubione zapachy (71 odpowiedzi)

Jak w tytule - jakie sa Wasze ulubione perfumy?

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...