Mamusie majowo - czerwcowe 2016 (3)

Bo było za długo :-)

Wątek numer 2:
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-majowo-czerwcowe-2016-2-t641751,1,130.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie majowo - czerwcowe 2016 (3)

Witam się i ja w nowym wątku :)

w piątek miałam połówkowe, najadłam się strachu lekarz mnie nastraszyła, że dziecko nerek nie ma, a takie przypadki w medycynie się zdarzają .. nie jadłam, nie spałam. Dziś byłam na kolejnym USG u innego lekarza, z bobasem wszystko w porządku, ma wszystkie narządy na swoim miejscu, nereczki również. Będziemy mieli córeczkę :)

Super pomysł a ja nawet nie pomyślałam o tym. Kiedyś miałam taki zmiar. Później jakoś nie było czasu a to przeprowadzka a to coś innego i nie robiliśmy zdjęć. Ale w sumie może teraz nadrobimy jakoś... Jest myśl :-)

U nas weekend też leci jak szalony. Wczoraj byliśmy u szwagierki, 2 miesiące temu urodziła synka, ale ten mały jest cudny!! A a jak na złość wczoraj mdłości, ból żołądka i ból głowy :(

A dziś już dobrze, więc po obiedzie do znajomych. Chcieliśmy jechać na jarmark, ale taka pogoda, że z domu się nie chce wychodzić :(

U mnie dzidzia tez daje znać o sobie ale najbardziej wieczorem, jeszcze tak bardzo delikatnie, ale już wiem, że to mój mały bąbel :)

Dziś zaczynam 18 tydzień!!!!!!! I dopiero zrobiliśmy 1 ciążowe zdjęcie. Z synem robiliśmy równo co 4 tygodnie, teraz trochę mniej na to czasu. Robiliśmy zawsze w tej samej koszulce i w tym samym miejscu. Fajna jest później pamiątka. Robicie też coś takiego??

Ale fajnie Dysia ;)

Weekend w porzadku. Bez szalu, tak mam dosyc remontu ze dluzszy pobyt w domu bardziej mnie wkurza niz relaksuje.. ech. Od wczoraj mamy schody, a od dzis piecyk w kuchni, wiec juz naprawde koncowka :)

Jutro z rana idziemy z mezem po choinke, potem ja na swiateczne zakupy, a wieczorem pewnie wyjdziemy na spacer I do pubu na jedno piwko tudziez na lemoniade w moim przypadku ;)

Milej niedzieli.

Zazdroszczę Ci Dysia :) nie mogę się doczekać kiedy ja mojego Malucha w końcu poczuję :)

Aaaa i jeszcze jedno. Dziś moja Mała tak mi się w brzuchu mocno przekrecila, że już nie mam wątpliwości, że mam tam małe cudo :-) super uczucie

Ja ciągle kontynuuje walkę z przeziebieniem :-) jutro może jak lepiej się poczuje to po kościele po zakupy w mężem pojadę dla rozrywki ;-)

Dobrze, że okna wcześniej umylam...Dziś - mikolajki w pracy męża, sprzątanie, teraz zakupy. Jutro kościół, cmentarz, obiad u Dziadków, odwiedziny u Cioci i weekend zleci :-P

Bardzo dobry pomysł - nie trzeba tyle przewijac ;)

Jak wasze dzisiejsze samopoczucie? :)

Inne tematy z forum

opinia położna kuzepska magdalena (3 odpowiedzi)

Proszę o opinie, o tej położnej :)

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...