Re: Mamusie majowo - czerwcowe 2016 (3)
Witajcie Kochane w Nowym Roku :) Dawno mnie tu nie było, a i teraz czasu brakuje żeby przeczytać wszystkie zaległości. Przeleciałam tylko tak po łebkach. Przede wszystkim dużo, dużo zdrówka Wam życzę, bo widzę, że część z Was dopadło jakieś cholerstwo :( Mnie odpukać, na razie nic nie bierze, ale w domu wszyscy chorzy juz od 2 tygodni, wiec obawiam się ze I mnie w końcu chwyci, ile można się bronić :) :) :) Za to ostatnio trudno mi się w nocy oddycha, czy Wy tez tak macie?
Gratuluje dziewczyny Wam tych małych słodkich synów i córeczek :) u mnie na razie nie wiadomo, w 13 tc dr mówiła ze chyba chłopak, dziś miałam wizytę, to na początku mówiła, że dziewczynka, później ze niby jednak widzi siusiaka, wiec dalej pozostaje jedna wielka niewiadoma :) Trzeba się wstrzymać z zakupami, hehe :)
Zazdroszczę Wam, że wy juz w połowie, i czujecie jak wasze maluchy wariuja w brzuszkach. Ja niestety musze jeszcze poczekać, a następna wizyta dopiero w lutym :( Chyba oszaleje do tego czasu :)
A co do wagi to nie załamujcie się, ja dopiero w 17 tc a już mam 4 kg na plusie :) ale to akurat wynik obszarstwa, nie mogę się pohamowac, jestem wiecznie głodna :( Nie wiem jak z tym walczyć, pomożecie ? :)
Dziewczyny, trzymajcie się ciepło!
0
0