Mamusie majowo-czerwcowo-lipcowe 2012 *22

Majowe:
01.05 - pomelo - córeczka Agatka lub Paulinka
01.05 - jantarka
03.05 - Aga - Marcelina lub Marcel
07.05 - czarnula
08.05 - elwirka79- Synek Staś
10.05 - Akamara - Córeczka Aurelia
11.05 - Kasia i Tomuś - Synek Arek
23.05 - makuszka - Córcia
25.05 - atta9
26.05 - Mała757 - Synek - Kliniczna
26.05 - Hanulek
30.05 - SylwiaW
30.05 - kabor - Synek Filip - Kliniczna
31.05 - biała_katarzynka - Córuchna Karolinka - Kliniczna

Czerwcowe:
01.06 - nulka - Córeczka Olcia - Kliniczna/Zaspa
01.06 - banka - Synek
01.06 - Kobritta - Córeczka Zosia - Kliniczna
07.06 - bauaganiarka - Synek
07.06 - stokrotka84
07.06 - ewa2077 - Córeczka
09.06 - sandra__
09.06 - Wiktoria29
10.06 - Bożenka- Córeczka Milenka
10.06 - marzena-rumia
10.06 - Azura - Synek Jakub - Zaspa
10.06 - majlazz25a- Synek Staś- Szpital Wojewódzki
15.06 - pyszotka - Synek - Kliniczna
16.06 - Madziuska2 - Córka - Kliniczna
16.06.- Martuchowata - Córka
17.06 - Jolaa - Synek Antoś- Szpital Zaspa
20.06 - agusia85 - Synek Szymon Marcin- Wejherowo
20.06 - Mikulka - Córeczka- Kliniczna
22.06 - jonka6 - Synek Vincent - Kliniczna
22.06 - Olka1- Córka- Kliniczna
23.06 - minika86 - Synek Piotr
27.06 - pq - Córunia Maja - Wojewódzki
27.06 - sweet- Synek Adrian - Szpital Zaspa

Lipcowe:
03.07 - elfik5555 - Synek Anatol
04.07 - Masia - Synek Franuś -Kliniczna
04.09 - talkosia - Córeczka
05.07 - sylwiaagnieszka - Synek - wojewódzki
07.07 - oooll - Córeczka
10.07 - kate88 -wojewódzki
12.07 - nilkaa
12.07 - Joann4
14.07 - Nieska
15.07 - Curly5
16.07 - syrenka83
20.07 - enigma
20.07 - Skarbusia
20.07 - Wiruszka - Córeczka
22.07 - KLAUDIA00
22.07 - iwonka_ika
22.07 - jus.tyna -Córeczka Julka, Nelka albo Amelka:-) Kliniczna
25.07 - agus878
25.07 - KasiaKoziolek
27.07 - Niuta

link do poprzedniego :
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-majowo-czerwcowo-lipcowe-2012-21-t315596,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie majowo-czerwcowo-lipcowe 2012 *22

hihih...i bardzo dobrze, bo kiedy kupować :)

no to fajna mi loteria....chyba fantowa ;]
za 20 dni będziesz miała już wózek w domu ? :) cool :D

dzewczyny,
czy wy śpicie na lewym boku tylko?

teoretycznie loteria :)
paraktycznie jak jest miejsce na 3 osobowej i tej o podwyżonnym standardzie to pytają czy kupisz cegiełkę dobrowolną jak kupisz to do podwyższonej jak nie to do 3 osobowej a ta lepsza czega na kogoś z gestem :)

tak w skrócie :)

azura, jak ja Ci zazddroszę tych zakupów :)
ale jeszcze tylko 20 parę dni i też wszystko będę miała...

to ja czekam za tydzień na Zaspę ;]
Słuchajcie, o co chodzi z tymi salami 2 osobowymi o podwyższonym standardzie i salami 3-4 osobowymi ...rozumiem że to jest loteria gdzie się trafi czy jak ? pytam tak z ciekawości zorientowane Mamusie :)

hej kobitki :)
Widziałyście artykuł na trójmieście :D
http://zdrowie.trojmiasto.pl/Jesli-rodzic-to-gdzie-Sprawdzamy-Klinike-Poloznicza-UCK-n55305.html

I jeszcze jedna sprawa apropos gazu rozwesalającego.Orientujecie się co i jak??:) Bo w Redłowie podobno też to się stosuje, ale czy to coś pomaga??:) Lekki rauszyk?:)I w związku z małym ruszykiem to sobie ostatio pomyślałam, że jak po karmieniu i okresie ciąży wypiję kieliszek wina to chyba padnę na glebę, to się dopiero nazywa ekonomiczne picie po takiej długiej abstynencji:)

Dziewczyny, gdyby ktoras z Was przed porodem chciala odswiezyc sobie dywany, wykladziny, meble tapicerowane czy nawet tapicerke w samochodzie to moj maz zajmuje sie profesjonalnym praniem - odkurzacz Karcher i srodki piorace oryginalne Karchera. Dojazd gratis. Dla kolezanek z forum specjalne stawki :-) Dajcie tylko znac na priv.

Hej dziewszki:)
No ja kurczarki też dzisiaj przyjechałam na zajęcia, także miałam fajną wycieczkę do Gdańska:(-ale podobno Magda zadzwoniłam pół godziny przed zajęciami, więc pewnie coś jej wypadło pilnego.
Także talkosia trza jutro rano dzwoni do Sopotu czy jutro zajęcia będą czy też odwołane.
Masia ja Ci powiem, że jak jestem w domu to jestem chora. Ale powiem Ci, że zwolnienie w ciąży to coś innego...bo możesz się ruszac z domu i wogle wszystko robic. Ja na zwolnieniu nie mam ani chwili czasu wolnego:)Także zwolnienie ciążowe to ciężka orka:)

nulka, moj wozek ma "klimatyzacje" w budce - odpianany material i zostaje przewiewna bawelna a nawet gdyby to bylo za duzo to moge i to odpiac i zostaje siateczka :-)

Azura dziękuję:) ja coraz bardziej zaczynam odczuwac, ze mała ma coraz mniej miejsca, bo strasznie sie rozpycha:)

a tak sobie jeszcze o Tobie pomyślałam że jednak taki kawałek będziesz jechać, no dobrze że nie przyjechałaś :)

Hejka Akamara, pani w recepcji tylko powiedziała że Magda nie mogła przyjechać :/
myślę że zajęcia w pon. będą normalnie, zawsze można tutaj sprawdzić :
http://www.gymnasion.pl/index.php?option=com_kluby&tast=plan&idcity=1&Itemid=129&idOpisuZajecia=15

Przede wszystkim spóźnione życzenia Urodzinowe :) wow, 1600 gr :D ale urosła, tak się zastanawiam gdzie Ty ją trzymasz ;) Gratuluję :)

Azura a czemu dzisiaj nie było zajęć no i czy w poniedziałek bedą normalnie? Ja sie nie za bardzo czułam z rana i dlatego postanowiłam sobie odpuscic, ale wychodzi na to, ze dobrze zrobiłam:)

Wczoraj byłam na tym 3 ważnym usg i z naszym maleństwem wszystko ok, dalej jest dziewczynką do tego wazy 1645gr, az mi sie nie chce wierzyc:)

Hejka Laseczki :)
Ale dziś wtopa, nie było zajęć w Medisonie :(, a tak rano sobie właśnie myślałam że jak ja lubię na nie chodzić i co to by było jakby odwołali....no i wywołałam wilka ;]

Pojechałam sobie zatem do Galerii, rzucić okiem na wyprzedaże...przy okazji spotkałam Kobritte z córcią Basią :)

W Cubusie, zero szału...nie rozumiem jak można było mieć najpierw 29 zeta za 2 sztuki, a potem przykleić na 39 zeta ;]

W Camaieu zrobili dziś wyjątkową wyprzedaż na 8 marca i przecenili bieżącą kolekcję, także kupiłam sobie super koszulę :)

Wróciłam sobie na piechotę, aby zaliczyć jakąś gimnastykę ;) Jeżeli nie mam fitnessu to chodzę na 30-40 min spacer.

Ja już 13-tego do doktorka, już się nie mogę doczekać jak zobaczę Synusia, ciekawa jestem jak urósł :o)

Jesli chodzi o ubranka, to na ciepłe lato wystarczy bodziak i skarpetki :) no i wg mnie lepsza parasolka niz budka- gondola, bo nie ma przepływu powietrza... a jeszcze jak widze, jak matki na budke klada pieluche to masakra...

Pyszotka, nie stresuj sie tak glukozą... pomarancza napewno nie miala wpływu, bo bys miala pierwszy wynik podwyzszony, a masz ok... po prostu wolniej trawisz glukoze i juz... mysle, ze na początek wystarczy dieta, ograniczenia weglowodanów i juz :) Nic sie nie martw !

Ok laseczki, uciekam na szkole rodzenia :) Polecam spacer, bo jest super pogoda !

ja młodego w samym body woziłam często jak żar lał się z nieba, sama się roztapiałam a co dopiero taki maluch jeszcze osłonięty w gondolce z każdej strony.

mi synek prezent zrobil na dzien kobiet;) w koncu czuje jak sie wierci;) takiego dnia to sie nie zapomnie;) ja tez glukozy nie mam jeszcze, ale jak mowicie ze czas to to czas. kolejna wizyta u gin 5 kwietnia... ciekawe czy usg mi zrobi.. bo odkad chodze do neigo to mi obiecuje i obiecuje i ani jednego mi nie zrobil.

no tak w czasie badania nie wolno się ruszać aby wynik był jak najbardziej miarodajny - bo to ma pokazać czy ten problem występuje niezależnie od tego ile się ruszasz

Co innego jak chodzi już o zwykłe, codzienne sytuacje.

Pyszotka nie dostałam, musiałam się zorientować w aptece, które paski są refundowane- znalazłam ofertę, że do konkretnych refundowanych pasków dostaję glukometr tej firmy za darmo. Dlatego jutro zakupię. Refundowane paski to koszt około 15 zł za 50 szt. Licz, że po każdym dużym posiłku tj. śniadanie, obiad i kolacja będę musiała sobie mierzyć.

olli, glukoze najszybciej w 24 tygodniu, ale przed 28 więc masz trochę czasu.
jak nie tylesz dużo, dziecko jest w normach wagowych to pewnie się nie spiesząna następnej wyzycie ci pewno da :)

Inne tematy z forum

Irmina Wróblewska-Jankowska dermatolog - zna ktoś? Jakie opinie? (14 odpowiedzi)

Irmina Wróblewska-Jankowska przyjmuje na Jelelniogórskiej. Był ktoß może na wizycie i może...

Jak radziłyście sobie z bólem głowy w ciąży? (13 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 18 tygodniu ciąży i od paru dni boli mnie głowa. Lekarka powiedziała, ze mogę...

kolorowanki do druku (30 odpowiedzi)

czy znacie jakieś fajne strony z kolorowankami do wydruku ?