Re: Mamusie marcowe 2014 (3)
Hejka, mało mam czasu niestety aby codziennie zaglądać a jak już nadrobię to coś wyskoczy i nie mogę napisać :(
Do tego czytam jeszcze forum z pierwszej ciąży bo dalej z dziewczynami sobie piszemy co słychać u naszych półtoraroczniaków.
Dzisiaj jestem w domku, wzięłam dwa dni opieki. Synek i tak poszedł do złobka bo ja muszę ogarniać mieszkanko. Jutro mam gości więc wolę bez niego sprzątać bo to nie jest robota.
Właśnie przyszły sanki od dziadków pod choinkę dla młodego, mam nadzieję, że mu się spodobają.
Widzę, że zaczynacie zakupy, wózki i te sprawy. Ja mam to już z głowy bo wózka nie zmieniam. Córa odziedziczy wszystko po braciszku, a braciszek będzie chodził na szelkach. Już będzie miał prawie dwa lata więc już wydaje mi się, że z wózka może wysiąść. W razie dalszych wypadów mamy małą spacerówkę dla niego.
Przepraszam, ale nie pamiętam kto leży ale współczuję bardzo i trzymam kciuki żeby wszystko się ułozyło. Ja też się boję, że wcześniej urodzę bo nie czuję się jak w ciąży i przez to się nie oszczędzam. Jedynie jak zakłądam buty to brzuch mi przeszkadza, a tak to nawet na pociąg biegnę po pracy żeby szybko do synka przyjechać.
We wtorek mam usg i jestem ciakawa ile córa waży. W 24 tc ważyła 680g. Lekarka mówiła, że wszystko ok ale jakoś mały brzuch mam jak na ten okres. No chyba, że rzeczywiście kruszynka będzie z naszej Jagódki :)
0
0