Re: Mamusie marcowe 2014 (3)
Fendika ja też nie dostałam nic dodatkowego, oprócz urofuraginum, a Malutka waży już 2200 :) a ja przytyłam łącznie ok. 9kg (koniec 33 tyg.), przybrałam przez miesiąc prawie 3kg, ale się cieszę, bo wcześniej też przez miesiąc 0,2 kg między wizytami :) Dzisiaj kupiłam sobie reni owocowe, bo czasami mnie pali strasznie :)
Kasienkas może spróbuj na zaspie, tam wiem, że niedawno się zaczęła nowa grupa, a ćwiczenia trwają ok. miesiąca ( są 2 razy w tygodniu i czasem łączone). Może nie mają znieczulenia, ale mają gaz :P dasz radę! gdyby znieczulenie było niezbędne to babki by tam nie rodziły albo by je wprowadzili :) ja się tego trochę obawiam - wkucie i efekty uboczne... a strach przed porodem to normalka i podobno pojawiają się ok 8 miesiąca :) a w 9 już masz dość i rozmawiasz z bobasem żeby się szykował do przyjścia na świat :)
Ja jestem w trakcie ogarniania ciuszków, prania, prasowania i uzupełniania braków..Koszule mam rozpinane na środku i po boku, kupiłam takie, że mogę używać i teraz i później.
Evelcia ja mam na każdej wizycie badanie na fotelu i usg.
Luciolla podczas zwiedzania nie wchodzi się do sali, w której trwa poród. Nas położna oprowadzała po kolei (od rejestracji) i salę porodową pokazała, ale pustą :) odziały tylko gdzie się mieszczą, bo ogólnie nie ma na nie wstępu. Także nie narusza się prywatności mam.
Ja mam z Kliniczną niemiłe wspomnienia i się zraziłam, a z kolei leżąc na ginekologii wcześniej mam o zaspie dobre zdanie :)
Asiula w którym jesteś tygodniu, 31? ja kończę 33 i jak się czasem wierci to już nie jest to takie przyjemne jak wcześniej :) tylko, że waży grubasek 2200 :) też lubię obserwować brzuszek i leżę tak jak Ty Asiula :) Asiula w każdym szpitalu powinni sprawdzić! Nawet jak powiesz, że ruchy są mniejsze niż normalnie. Daj znać, pozdrowionka!!
0
0