Re: Mamusie marcowe 2014 (3)
evelcia-zamowienie w gemini już Ci babki pisały wiec nie bede sie powtarzac :) a cenowo naprawde waerto, w poprzedniej ciąży zamawiałam w DOZ bo nie wiedziałam o gemini i na pewno przepłaciłam :)
ja też planuje od przyszłego tyg.pranie i prasowanie:)tylko najpierw muszę się uporać z wielką michą ciuchow do prasowania, która się nazbierała od zeszłego tyg i prasuje tylko młodego ciuszki i na bieżąco dla męża:)
evelcia- przypomnialas mi o niedrapkach - wcześniej miałąm ciuszki od kolezanki i tam miała wszystko, ale teraz sama urodziła i musze braki uzupełnić :)
BWN- co do kłucia od krocza to nie miałam, mam tylko takie dziwne ukłucia/smyrania jakby w pęcherz-ale to chyba bobas mnie kopie w pęcherz.wczoraj miałam wizyte u gin.i wszystko ok więc chyba tak jest
fendika -co do zakupow z gemini to podobnie jak inne babki- kosmetyki dla bobasa i dla siebie-rozne takie poporodowe(wkładki laktacyjne,gatki itp) - niestety nie znalazłam podkładów higienicznych(poporodowych) Bella a u mnie sie sprawdziły
fendika- też mam wrażenie że przy młodym jakoś więcej wiedziałam i się bardziej przygotowywałam(też chodziłam do szkoły rodzenia) - ale ta wiedza może sama wróci :)
a planujecie jakiś krem na brodawki -gdyby popękały itp Ja poprzednio miałam Medela -bo babka ze szkoly rodzenia polecała, ale prawie nie używałam- i teraz może coś innego awaryjnie kupie :)
luciolla- pytałaś gdzie chcemy rodzic - ja bym chciała na Zaspie- poprzednio tam rodziłam i się nie zraziłam :)a babki były spoko-a siedziałam tydzień bo maly miał podwyższone CRP(czyli infekcję).Tymbardziej,że lekarza do któego chodzę na kontole nie pracuje w szpitalu wiec dla mnie to obojętne:)najważniejsze żeby zdąrzyć dojechać do szpitala -więc mogę skończyć w wojewódzkim bo to najbliżej od pruszcza:)
0
0