Re: Mamusie marcowe 2014 (4)
Ja słyszałam, że znaczenie ma kilka rzeczy: wysokość wady, wygląd siatkówki, badanie dna oka, i wygląd źrenic. Ale co jest faktycznie wazne? jak dla mnie istotne jest by po porodzie moje dziecko miało zdrową matkę a nie z białą laską.Tego chyba bym nie przeżyła...
Robię listę zakupów z Gemini, kosmetyki, pieluch, smoczki, butelki etc. Podajcie ile smoczków i jakie kupujecie oraz ilość butelek, jakie zapasy pieluch robicie, chusteczek itd..
Wczoraj kupiliśmy używany wózek gondola+spacerówka 2w1 i nosidełko. Łóżeczko dostaliśmy od kolegi, już wczoraj złożyliśmy i ... jejku nie wierzę normalnie, że to się dzieje. W sobotę po warsztatach chyba czeka mnie prasowanie w końcu. Muszę zamówić materac, szlafrok, koszule, wanienka... jejku lista długa, przeraża mnie to coraz bardziej, a tym bardziej, że wizja chodzenia do pracy jest taka, że do 12.02 chyba będę chodzić.... :((. Kiedy ja to wszystko załatwię, po przyjściu z pracy nie mam na nic siły a tym bardziej do siedzenia przy kompie i wertowania allegro, gdzie co i ile zamawiać... wrrr...
0
0