Mamusie marcowe 2014 (5)

http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-marcowe-2014-4-t517970,1,16.html

Mamusie marcowe:
1. termin: 01.03.2014r. Ania32 (Pruszcz Gdański)
2. termin: 04.03.2014r. monika0305 (Gdynia)
3. termin: 05.03.2014r. fendika (Gdańsk)
4. termin: 06.03.2014r. mikkka (Gdańsk Morena)
5. termin: 08.03.2014r. Evelcia (Gdańsk Kowale)
6. termin: 08.03.2014r. kiave
7. termin: 08.03.2014r. niria (okolice Pruszcza Gd.)
8. termin: 11.03.2014r. MartaR (Gdańsk Jasień)
9. termin: 12.03.2014r. BWN (Gdańsk Ujeścisko)
10. termin: 16.03.2014r. asiula (Gdańsk Morena)
11. termin: 17.03.2014r. gosia24 (Rumia)
12. termin: 20.03.2014r. okraglinek (Pruszcz Gdański)
13. termin: 24.03.2014r. elfik5555/ Kamila (Gdynia)
14. termin: 24.03.2014r. Patunga (Gdańsk)
15. termin: 27.03.2014r. yenna (Gdańsk)
16. termin: 30.03.2014r. kasieńkas (okolice Pruszcza)
17. termin:? malgocha
18. termin:? Kejt
19. termin:? Magdula
20. termin:? AgaMalaCzarna
21. termin:? Martyna.89
22. termin:? Morelka

Mamusie kwietniowe:

1. termin: 07.04.2014r. Luciolla (Pruszcz Gdański)
2. termin: 24.04.2014r. Ru.minka (Reda)

Skopiowałam listę ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie marcowe 2014 (5)

aha myslalam ze tylko tak teraz Cie zlapalo..widocznie taki organizm..ale już niedługo:)

Fendika raz w tygodniu muszę nad kibelkiem zawisnąć ;) niestety z Martyna przy porodzie jeszcze wymiotowałam.

niria naszego forum musisz pilnować jak facebooka;P

Marta nie mow ze w tym tyg ciąży masz mdlosci? Może jakies zatrucie albo wirus?

No jak poranne mdłości mi przejdą to będę o 12 w Mc :D

Hej, no niestety sie nie odzywałam bo weekend u rodziców a teraz siedzę z młodym w domu bo sie rozchorował znów i chcę go podleczyć, więc tym razem się nie uda wybrać na spotkanie :(a już się cieszyłam.
Życzę udanej kawki/herbatki/rurek

Mam nadzieję że uda mi się jutro nadrobić zaległości w czytaniu bo się znów rozpisałyście :)

oki:) do jutra

Witajcie przyszle mamusie i terazniejsze, byc moze zaintersuje was kupno pampersow dada2 (78sztuk) sprzedam za 24zl. tylko na terenie Gdyni, wiecej info na maila: mala-aga15@wp.pl
Pozdrawiam was serdecznie i udanego rozwiazania ;) i nie stresujcie sie tak, bo to szybko zleci ;) a jak juz zobaczycie wasze dzieciatko to zapomnicie o tym ze wogole cos was bolalo podczas porodu :D bynajmiej ja tak mialam. Dzis moja coreczka konczy 2 miesiace, a czuje sie jakbym ja wczoraj urodzila, czas strasznie szybko leci i mala rosnie w oczach dlatego tez zostaly mi te pampersy mam 2 opakowania cale! oraz jedne otwarte a w nim ubylo byc moze do 8 sztuk. (te bym sprzedala za 20zl) . ;)

usiadziemy gdzies dalej od kuchni blisko drzwi to moze nie bedzie Ci zapach przeszkadzal, ale jak dla mnie to zle nie jest ;)

Musisz sama ocenić, zapach Maca :) hehe ale to zależy czy ktoś jest wyczulony...

moze byc mac , to ja na herbatke sie przyturlam:) czy tam jest w srodku intensywny fast foodowy "zapach"- ostatnio mnie na kfc w auchan prawie cofnelo. pytam bo nie bylam, a ogolnie moze ze 3 hamburgery jadlam w zyciu.

Jak w Macu to ja się piszę, mam bliżej :) a ostatnio z poruszaniem coraz gorzej heh

ok to 12 w Macu?:) Kto jeszcze się pisze?

wiem Marta :) pewnie bedzie to zalezec od dziecka, ale wolalabym jej nie przegrzewac bo bedzie zmarzlakiem tak jak ja ;) zobaczymy, bo jesli wda sie w tatusia to bedzie sie grzac juz w samej pieluszce :D

to grycan czy mc donald? w macu taniej i smaczniej chyba...ale jak chcecie ;)

Ja mam przygotowane body długi rękaw+ pajacyk na ramiączkach czapeczkę niedrapki i kocyk albo rożek i tak samo miałam przy Sebusiu.
Ja mam dziś mega kryzys wymiotuję zgaga pieczę poniżej pasa wszystko boli aż się popłakałam z bezradności oj jak ja mam dość!oby jutro było lepiej :-(

ja dzis wydebilam wyniki badań. tsh spadlo o kolejne 0,5 , wiec teraz 1.02! widzac 75 tka działa.

ja z kolei widziałam w leclerku tanszy jelp niz w gemini, 2 zl mniej na litrze, 4 na 2l.

dostalam dzis probki i troche pieluch, które kupiłam na forum mamowym https://www.facebook.com/groups/505142902854685/ , kupiłam koszule i zamówilam posciel i kolderke, wyprałam "kołyskowe" posciele, wiec dzien udany:)

Dziewczyny które chcą zakupić produkty z Hippa w lidlu fajne promocje taniej niż w aptece gemini:

http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-80A2BA62-7C5B3D07/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?id=194

I na proszek lovela bardzo fajna promocja.

Ja tak jak myslalam jutro nie moge :/
Kurde prawie nic nie robie na tym zwolnieniu ale jak juz cos sie dzieje to kilka rzeczy na raz. Bardzo zaluje. Zycze dobrej kawki :)

no tez się wlansie zastanawial jak ubrać..Julcia miała body krótkie plus pajac plus rozek i nie wiem wlasnie czy nie za cieplo..teraz przygotowałam kaftanik, śpiochy, skarpetki, czapeczke i rozek chyba wystarczy:)
To jutro Grycan w Carefurze o 12?

Asia ja jak Martynę urodziłam to leżała w takim inkubatorze, bo była wychłodzona i chyba od tego bardzo lubiła ciepło. Urodziłam ja w czerwcu i od samego początku musiał być nakryta kołderką, żeby usnąć. Po powrocie ze szpitala próbowałam kocykiem ją tylko do spania przykrywać, bo to lato się robiło, ale się nie sprawdził kocyk . Ja małą kąpałam 19-20 kładłam się z nią do łóżka najadła się z piersi oczywiście przykryta kołderką i odkładałam do łóżeczka tam już sama zasypiała, ale musiała być opatulona.

Inne tematy z forum

lek med Joanna Linde ABC Family Med Sopot (7 odpowiedzi)

Witam, może któraś z was ma jakieś opinie na temat pani doktor. Dzisiaj idę do niej z synem 4...

Gdzie kupię duże kartony? (19 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?

nnt. Wymiana drzwi - jaką firmę z Gdańska polecacie? (20 odpowiedzi)

Zastanawiamy się nad wymianą drzwi do mieszkania. Czy możecie polecić jakąś firmę z...