Re: Mamusie marcowe 2014
~monika0305
(11 lat temu)
Cześć Wam;)) jestem po amniopunkcji na Dąbrowie w Gdyni dzisiaj, teraz musze czelac na wyniki, mam nadzieje ze wytrwam te trzy tygodnie;)) powiem Wam, że lekarz nas bardzo uspokoil, powiedzial ze przeziernosc sie zmniejszyla do 2cm, do normy, ale podobno tak czy siak bierze sie pod uwage pierwsze wyniki badan prenatalnych, ryzyko zmniejszylo sie nam az do 1:200 takze sie cieszymy bardzo, teraz sobie leze, oby przez najblizszy tydzien wszystko bylo dobrze. W ogole mimo celu badan i strachu itd. to wydaje mi sie, ze byla to jedna z najweselszych i najmilszych naszych wizyt u ginekologa/poloznika, byla przyjazna atmosfera, zartowali sobie ze mnie w trakcie nakluwania, ze jeszcze mam miesnie a nie flaka.. Przez co tez sie troche spinalam bo zachcialo mi sie smiac. Poznalismy przy okazji plec dziecka - maz ogladal dzyndzla na monitorze - ja niestety nie, bo nie bylo drugiego monitora:( takze mimo strachu i obaw malych jednak co bedzie przez najblizsze tygodnie to sie cieszymy bardzo;))) i wierzymy ze bedzie dobrze:)
Przedwczoraj wydaje mi sie, ze slyszalam takie pluskanie i chyba to nie były moje jelita;)) troche sie zdziwilam i nadal nie wiem czy na pewno dobrze slyszalam, bo dopiero 16tc mi leci, ale z Waszych opisywanych tutaj doświadczeń to wnioskuje, że chyba sie nie myliłam:) bobo skacze na prawo i lewo.
Pisalyscie o szkolach rodzenia, tez chcielibysmy sie wybrac, ale fajnie by bylo dostac sie na jakas chocby w czesci refundowana;))
0
0