Mamusie marcowe i kwietniowe 2015

Hej hej :)
czy są już jakieś mamusie marcowe? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie marcowe i kwietniowe 2015

Uff :) bo zabrzmiało to groźnie... W takim razie trzymam kciuki! :)

Nie nie, nie poronilam i oby nigdy mi sie to nie przytrafilo... tfu tfu... po prostu strasznie chcialam miec dzidziie na wiosne .... moze za rok sie uda :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nulka tak mi przykro. Nawet nie chce wyobrażać sobie co czujesz. To nie powinno mieć miejsca. Bądź dzielna kobieto! Trzymam kciuki!

Strasznie mi przykro :( ale trzymam kciuki na przyszłość!

Chcialabym dolaczyc do Waszego watku, niestety sie nie udalo...

Zazdroszcze i zycze Wam powodzenia ! :)

Witam kolejną mamusię :) a co to jest ten test podwójny? bo ja zielona jestem :P Lucky wiem co czujesz...ja nadal mam nudności i już nie wyrabiam, właśnie wsuwam suchą bułę :P ponoć schudłam na buzi, tak mi powiedziałą koleżanka z pracy, ale się nie dziwię skoro od tyg prawie jadę praktycznie na samych owocach :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mam nadzieję, że dowiem się w sobotę, że nie muszę już brać :) Miałam progesteron w okolicy 17, lekarka powiedziała, że lepszy byłby w okolicy 30 stąd luteina...

Oj ja brałam do 17 tyg. Jak już nie wyrabiałam z mdłościami to dostałam d*phaston. Tylko, że ja brałam ze wzgledu na skurcze i bylam na lekach całą ciąże.

Ineskaa jak długo brałaś luteinę?

Dziewczyny cieszę się , że po wizytach wszystko dobrze.
Ja kolejne usg mam dopiero po12 tyg. czyli za 3 tygodnie. Najchętniej to bym codziennie chciała sprawdzać jak rośnie moja fasolka; )
Lucky83 mdłości Ci się pewnie nasiliły przez luteine. Na mnie tak działały te hormony.

co do testu podwójnego, to ja raczej nie będę robić.

Tak...to na pewno pierwsze mdłości dziś jest jeszcze gorzej :\

Hej
mam termin na 15. 03.a wiec 9 tydz. To będzie nasze 3. Taka niespodzianka dla nas. Mamy juz córkę 8 lat i syna 6 i jedno chce siostre drugie brata. Byle nie blizniaki bo u nas sie zdarzaly😊.
Moze to wina pogody ale czuje sie fatalnie, biorąc pod uwagę dwie poprzednie, ale jeszcze trochę i mdlodci przejdą za to brzuch mam jakbym byla w 4 mies.
Robi ktoras z was test podwójny, ?

gosiaczek.k gratuluję! :)

Suuper darlonek :) Ja z niecierpliwością czekam na sobotę i kolejne usg. Jakiś niepokój mnie ogarnął :( też chce juz zobaczyć serducho... Na dziś piersi dalej bolą, brzuch chyba na razie odpuścił, za to wczoraj myslalam że nie dojdę do pracy. Robiło mi sie słabo i nie dobrze. Nie wiem czy to pierwsze mdłości czy kiepskie znoszenie upałów... Poza tym mój endokrynolog (choruje na niedoczynność) zwiększył mi Euthyrox ze 137 na 200 za dwa tygodnie kontrola.

Ineska bedzie dobrze zobaczysz :) ją już po usg, wszystko jest ok, serduszko ladnie bije :))) wg OM jest 6t 4d a wg usg 6t 5d więc spoko :) bardzo się cieszę :)

Hejka
Jestem po wizycie u lekarza, wszystko ok, ładny pęcherzyk, żeby usłyszeć serduszko jeszcze muszę poczekać, 5 tydzień i 5 dzień według wyliczeń, następna wizyta 14 sierpnia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki Lucky83:)

Ineskaa musisz być dobrej myśli. Wkurzają mnie takie sytuacje nieziemsko konowały jedne!!! Trzymam za Was kciuki! Będzie dobrze!

Lucky super, że wszystko ok. Teraz niech fasolka zdrowo rośnie.
Darlonek daj znać po wizycie. Oh też nie lubie mieć wizyt wieczornych bo przez caly dzien mnie nosi, a potem nie mogę zasnąć z emocji;)

Kurcze ja mam jakiegoś polipa, którego nie chcieli mi leczyć, a teraz jak jestem w ciąży to robi się problem bo może grozić poronieniem:( oby nie. Muszę zrobić kolposkopię i sprawdzić pochodzenie tego badziewia.

No to extra :) ja usg mam dopiero na 19:40 więc nie wiem jak wytrzymam do tego czasu ;) a mdlosci nadal mecza :(

Inne tematy z forum

Pomocy! Jaka pralka najlepsza? (222 odpowiedzi)

Witam. Dziewczyny doradzcie jaka pralke wybrac? Obecnie mam whirpoola ktora ma 4 lata i była juz...

OSZCZĘDZANIE W KAŻDYM CALU (80 odpowiedzi)

Czy któreś z was są bardzo oszczędne jeżeli tak to w jaki sposób i co zaoszczędzacie . -woda...

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...