Mamusie sierpniowo-wrześniowe 2012 25*

Rozpakowane:
20.06. gianella - termin na 02.08. - Rozalka, 2,03 kg, 44 cm / Kliniczna / CC

2-paki:
Sierpień:
gianella - 02.08. - dziewczynka / Kliniczna
Eliska - 03.08. - dziewczynka Gaja -Zuzanna / Zaspa
Sylwia- 04.08.- chłopak! :) / Kliniczna (?)
Sanszajn - 04.08. - chłopczyk / Redłowo
mariols - 05.08. - dziewczynka Wiktoria :*/ Kliniczna
Mamafipcia (Pati 25) - 06.08. - dziewczynka:)
karing - 07.08.
agag_agag - 09.08 - chłopczyk Szymek /Zaspa
ania84 - 12.08. - dziewczynka Liwia / Kliniczna
kasiowa87 - 12.08. chłopiec Antoś / Kliniczna
Ania32 - 13.08. synek Filip / Kliniczna
asela - 15.08. - dziewczynka Gaja Daniela / Redłowo
Kasita - 17.08. - Synek Tymek / Kliniczna
Ola81 - 17.08. - dziewczynka :) / Wejherowo
GosiaS - 18.08.
Zetka- 18.08 synek, Wojtuś :)/ Zaspa
Paula - 19.08. chłopczyk Antoś :)
AgusiaB - 20.08. - synek Wojtuś :) / Kliniczna
Bimka - 21.08. - chłopczyk Adaś ;) / Redłowo
aga81gd - 23.08
Martek - 25.08 - chłopczyk
łucja81-26.08- synek:)- chyba Maciej / Wejherowo
Mammamia - 28.08 - synek Maciuś / Redłowo
Olcia_ - 29.08
kaska2308 - 30.08 - dziewczynka / Kliniczna
asiaM - 30.08. - chłopczyk

Wrzesień:
ania85 - 01.09. dziewczynka
Galuszka-03.09.córcia Nina albo Maja/Wejherowo lub Redłowo
nanik - 03.09.- dziewczynka Wiktoria
Asiunia81 - 05.09. - chłopczyk
pierwsze_baby - 05.09.
Kocur86 - 06.09.
nat - 06.09. - chłopczyk / Redłowo
Fretka - 15.09. chłopczyk
agusp - 15.09. dziewczynka / Swissmed
LADY_D - 16.09. synka¤ Jasia:)
miskab - 17.09 - synek Jasiek / Wejherowo
Roli - 17.09. - synek / Kliniczna
Alana - 18.09. - córeczka Laura / Redłowo
gomarried - 18.09.
Fiolka - 20.09.
aguseek - 20.09.- dziewczynka :) Amelia / Kliniczna
malutka22 - 22.09. - synek Fabian / Redłowo
okruszek_ - 22.09 - synuś Marcin / Kliniczna
ivi83 - 09.09. - synek Olaf / Borys, może Zaspa
krasnal699 - 24.09.synalek Konrad :)/Klinczna ale to wszystko na razie raczej:)
Iskierka28 - 29.09 - córeńka / Wojewódzki/Zaspa

link do starego
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-sierpniowo-wrzesniowe-2012-24-t390624,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie sierpniowo-wrześniowe 2012 25*

jeny dziewczyny, jakos nie dociera do mnei, ze juz lada moment nasz w atek zacznie sie rozpakowywac...

ahahah ja z tych schizów właśnie wstawiłam stanik i koszule do szpitala, do prania :D

Nanik - dziękuje bardzo :)))))

Ja też nei wyrabiam przez te upały... Torbe właściwie spakowałam. Dla świętego spokoju.. W sumie kończy mi się prawie 36 tydzien, więc wszystko możliwe...

ja też już za stara ;)

ja odpadłam już dawno z takich imprez ;)

Która idzie na Openera? W sumie grozi nam tylko niespodziewana reakcja tłumu. Ale przeciez zawsze mozna usiąść na kocyku daleko od sceny. Miejsca są bo byłam parę lat temu. To są chętne cięzarówki?

a ja bym wolała właśnie mało gęsty krem co by sie łatwo rozsmarowywał

ale ja sie dzisiaj słabo czuję... serce mi wali, rycze, gorąco mi, okłady se robie, pod prysznicem byłam ze 3 razy, leże i zdycham, dobrze że Madzia sie ładnie sama bawi, od czasu do czasu przyjdzie mnie pozaczepiać, ale ogólnie daje leżeć

aaa i w sobotę byliśmy rocznicowo w kinie ;) na jak urodzić i nie zwariowac :) fajny film. Chyba wszystkie warianty ciaży pokazane w przejaskrawionym świetle. Taki śmieszny. Tyle, ze seans dość późny bo 21.50 plus pół godziny reklam na początku, że na koniec mimo, iż fajny to juz nie wiedziałam jak usiedzieć

witam sie poweekendowo. doczytałam Was tak na szybko.
Widze, ze u niektorych troche nerwowo było ;( Krasnal dobrze, zę kot sie znalazł, że też ma pomysły takie niespodzianki swojej panci teraz robić ;]
Agusia... nieźle z tym allegro. Mam nadzieje, ze wszystko sie szybko wyjaśni.
My wczoraj też zaliczylismy plażę tyle, ze w centrum Gdyni i wkurzyłam się na sam koniec bo dzień wcześniej były imprezy i oczywiście jakaś hołota musiała porozbijać butelki na plaży i dziecko mi się skaleczyło w nogę ;]
co do kremów do opalania to Mateusz majowy i po urodzeniu całe lato smarowałam go NIVEA. Mój mąż go nie lubiłł bo ten krem taki dosć gęsty jest i biały i widać, ze dziecko smarowane bo blade ;)

ja sobie byłam wczoraj na Rewie z bikini, ale długo nie zabalowałam bo zaczał padac deszcz ;)

ja tam kotów nie lubię, tzn. obojętne mi są u kogoś, ale u siebie bym nie chciała i bym sie ucieszyła jakby mi jakiś uciekł ;)
Ale rozumiem i współczuję. Dobrze że sie znalazł

Krasnalu, koty to cudowne stworzenia, bardzo czułe. Moja np coś przeczuwa, bardzo lgnie do brzucha, jak leżę sobie to ona lubi położyć się tuż przy brzuchu :). Kochana kiciuchna. Ciąża i kot to jest wspaniałe połączenie, a TOXO dotyka tylko tych co się jej boją i nie lubią kotów!
Też ciężko znoszę upały, a wczoraj to poszłam po południu z mężem na plażę, leżałam sobie głowa w cieniu, plecy do słońca, a brzuch w drugą stronę, spoko, da się. Ale wzbudzalam powszechne zainteresowanie orłowskich plażowiczów :) ciężarna w bikini, toć to jest niespotykany widok :D. Niestety chmury wygrały :(

hahaah sylwia :D

ja odliczam dni do wizyty 10 lipca bo nie umowilam sie nigdzie indziej , ruchy czuje slabe bo slabe ale na pewno zyje moja córa wiec nie chce sobie wkrecac sie dowiem na wizycie co jest grane :)

a ja jade sie chlodzic nad wode nad jezioro :)) tylko tym razem nie bede sie kapac na pewno nie chce miec wyrzutow sumienia :P

hoł hoł ;)

co Wam powiem to Wam powiem, ale im bliżej terminu tym bardziej schizuję .. tz. nie to, że się boję porodu, ale no, jeszcze 3 tygodnie chociaż!

całą noc brzuch jak na okres mnie boli ... rano połknęłam 2 nospy i chyba pociągnę do czwartku do wizyty na nich ..

w dodatku porąbana, zajrzałam sobie wczoraj tam lusterkiem i nawkręcałam sobie jakieś rozwarcie hahaha ..
maskara ;)

Madzia fisiuje, wszystko smaruje kremem, udaje że pije z mojego kapcia... mam to w nosie... padam...

No brak powietrza totalnie masakra

Eliska 100 latek moja droga spełnienia marzeń :*******

no właśnie, ciekawe co z tym otomoto

ale ja sie dzisiaj nie wyspałam... jestem taka zryta że normalnie aż nieprzytomna, wziełam prysznic ale nic mi to nie dało

ale ja słabo znoszę te upały... ja Cie kręce... ja sie normalnie duszę, w powietrzu nie ma wystarczającej ilości tlenu dla mnie ;)

Witam się po weekendzie :)

Jakoś cały weekend was poczytywałam ale nie miałam wiły nic pisać sorry.

Agusia spokojnie to napewno jakieś nieporozumienie z tym allegro jak bedziesz miała odp czekamy na jakąś informacje. Słońce nie denerwuj się tym zobaczysz bedzie wszystko git :)

Krasnalku to miałaś przygode ze swoim kotkiem

Cześć dziewczyny!

Jaka cudna Rozalka! Dobrze że już w domku jesteście. Wszystkiego najlepszego dla Was!

Jak tam po fantastycznym weekendzie? My przebimbałyśmy u mamy, wczoraj pojechaliśmy kupić basenik (w tesco 2x1,5 m za 50 zł polecam bo super okazja). Akurat rozmiar taki że trzylatek się wyszaleje...jak będzie mieć kurna pogodę dobrą a nie burze w kółko.

Za nic nie pamiętam ile podkładów zużyłam po porodzie ani ile czasu ich używałam... pamiętam że leciało ze mnie bite 6 tygodni ale bardzo leciutko i chyba od razu w domu już na zwykłych podpaskach jechałam. Teraz kupiłam jedną paczkę, najwyżej mi ktoś dowiezie :)

Idę pod prysznic i na meczyk zasiadam :) Nie żebym fanką była ale co finał to finał.

Miłego wieczoru

nie lubię kotów, ale cieszę się Krasnal, że już po Twoich nerwach :>

Ja kupiłam sobie 2 paczki tych bella mama ale, że w Redłowie była lignina to wolałam jej używac bo się nie przyklejała do ciała jak te podpaski i nie robił się kompres. W domu już używąłam zwykłych a te duże nadal leżą u mnie w szafie.

aha, Sylwia własnie, tak jak Malutka pisze 1 paczka może być mało. Możesz nawet z 5 dziennie zużyć. Ale ja sie szybko przerzuciłam na zwykłe podpaski tylko że te długie

Inne tematy z forum

Pierwsze dni w przedszkolu - przyzwyczajanie (51 odpowiedzi)

Dziewczyny, naczytałam się w necie, że warto stopniowo wydłużać pobyt dziecka w przedszkolu. No...

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...