Mamusie sierpniowo-wrześniowe 2012 5*

Sierpień:
gianella - 02.08.
Eliska - 03.08
Sylwia- 04.08
Sanszajn - 04.08
Mamafipcia (Pati 25) - 06.08
karing - 07.08
agag_agag - 09.08
ania84 - 12.08.
Ania32 - 13.08.
asela - 15.08.
Kasita - 17.08.
Ola81 - 17.08.
GosiaS - 18.08.
Paula - 19.08.
Bimka - 21.08.
Martek - 25.08
Mammamia - 28.08.
Olcia_ - 29.08
kaska2308 - 30.08

Wrzesień:
ania85 - 02.09.
nanik - 03.09.
Asiunia81 - 05.09.
pierwsze_baby - 05.09.
Kocur86 - 06.09.
nat - 06.09.
ivi83 - 09.09.
Fretka - 15.09.
agusp - 15.09.
Roli - 17.09.
Alana - 18.09.
Fiolka - 20.09.
aguseek - 20.09.
krasnal699 - 24.09.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie sierpniowo-wrześniowe 2012 5*

czyli nie zrobią mi badań bezpłatnie :(

Nat, w sumie już teraz możesz mnie spotkać z wózkiem bo prawie codziennie chodzę na spacer z synkiem:)

heloł dziś

Clinica Medica ma umowę z NFZ, to znaczy, że np. niektóre zabiegi wykonuje na skierowanie z NFZ, czyli taniej niż gdyby to robic całkiem prywatnie u nich. Przykładowo zabieg wycięcia migdałka w Clinica kosztował 2500 zł a z moim skierowaniem na NFZ 800 zł.
Jesli chodzi o badania, to za darmo robią ze skierowaniem od ich lekarzy. Chodze tam min. raz na pół roku robić biopsję bo mam pakiet w PZU i to jest jedna z placówek z których mogę korzystać. Z lekarzy to tylko z laryngologów tam korzystałam wiec ginów tamtejszych nie znam ;>

Alana jak twoje bakterie w moczu nie dokuczja?

Faktycznie nie wygląda zbyt okazale :) Ale ja się na sprzęcie nie znam, doktorek widział wszystko co trzeba doskonale a to najważniejsze:)

Martek ale ponoć ( i mówi to każdy kogo znam) w Cilinice Medice jest strasznie słaby sprzęt do usg ... Ja mam pakiet z Allianz i zdecyduję się na lekarza albo z evimedu albo z Polmedu.

hehe tak fontanna jest pkt. spotkań :D i te dzieciaki jak się tam bawią, dziewczynki gotują itp. To zapiszę się do tej przychodni co Ty :D jejku jak dobrze mieć kogo zapytać co i jak :D

Dziewczyny, polecam Clinica Medica! Pierwszą ciążę tam chodziłam, tam przyjmuje mój doktorek ulubiony, no ale nie wiem co i jak z nfzetem bo chodziłam na pakiet medyczny. Takich babek jak tam w laboratorium nie ma nigdzie! :)
Szkoda że już teraz nie mogę tam :((

Postanowiłam się serio za siebie wziąć i przechodzę na dietkę zero słodyczy i zdrowe odżywianie. W pierwszej ciaży przed porodem ważyłam 112 kg i nie chcę tego powtórzyć!!!! Trzymajcie kciuki :)
Odkąd się dowiedziałam że jestem w ciąży chciałam się wybrać do jakiegoś dietetyka tak raz albo dwa po jakieś wsparcie, ale w sumie stwierdziłam że na razie poczekam i spróbuję sama. Wiem co i jak, przez ostatnie pół roku przed ciążą schudłam 15 kg, tylko kop potrzebny i się nie łamać!

4b ;] to jak się zrobi ciepło to będziemy mogły spotykać się przy fontannie.

jejku jak śmiesznie :D w ogóle jesteś pierwszą osobą, która znam :D jakoś tak nie mogę zapoznać się z sąsiadami, nie mamy ani psa, ani dzidzi i nie ma jak :D ja w 4A :D a Ty? Jejku będziemy sie wózkami mijać :D

Ja mieszkam od czerwca :) Też zawsze chcę tam podejść ale jak idę z wózkiem to nie mi się nie chce :P a który blok ? :P Świat jest mały ...

wiedziały od gina pewnie bo tam chodzę, ale jej powiedzieli, że nie mieszkam już pod adresem, który mam w karcie ( bo wcześniej koło przychodni mieszkałam) ..
mimo wszystko nie miała problemu, że mieszkam dalej i powiedziała, że po porodzie podjedzie ;)

na co mi jej mini szkoła rodzenia jak się nie wybieram? żeby to chociaż pierwsza ciąża była, teraz to mi nie potrzebne ;)
no, ale umówiłam się to pójdę i dowiem się o co chodzi.
akurat się umówiłyśmy za miesiąc, godzinę przed moją wizytą, więc zobaczym o co kaman ;)

ale ja jestem zamulona! najchętniej poszłabym spać ... :(

No :D ale śmiesznie :D mieszkam od września i nie wiem co gdzie jak i w ogóle :D a co do tej CLINICA MEDICA to nie wiem, chcę tam zawsze iść i się zapytać jak to u nich wygląda.

Dokładnie, Ty też ?:D

Inpro :D na Jacka Kaczmarskiego :D

Ja mieszkam na osiedlu Inpro :) czyli bloki za Tobą?:) Blisko mam do medica. Ze sobą jeżdżę do przychodni na Warszawskiej. Tam kiedyś się zapisałam i tak zostało. Nie ma z niczym problemu, chcesz zwolnienie - dostajesz, chcesz receptę - dostajesz.

Nat, a może orientujesz się czy w medice można zrobić badanie krwi ze skierowaniem z innej przychodni ?? Bo na głodniaka nie uśmiecha mi się jechać na pobranie autobusem. Powinnam była iść dzisiaj bo wynik miałam zanieść w poniedziałek ale nie mogłam się podnieść :/ dziecko za grzeczne było i mnie nie zmobilizowało.

hihi, to masz bliziutko do Malutkiej ;)

a ja głupia nie swissmed tylko clinica medica :D ma tą karteczkę NFZ :D

Malutka to gdzie chodzisz? Jak jest Kaufland to ulica w lewo i w tamtych blokach mieszkam :D tam jest swissmed i jest niby napisane NFZ, ale ja tam nie wiem, chciałabym mieć jakiegoś dobrego pediatrę i dobrego lekarza dla mnie :D bo niestety, ale często choruję :/

Malutka, a Ty gdzie chodzisz ze sobą? Też do Śródmieścia?
ja należę na Sucharskiego, ale też nie polecam, szybciej człowiek z nerwicą stamtąd wyjdzie niz z receptą :P

Nat a gdzie Ty dokładnie mieszkasz ? Ja też mieszkam na Grabówku :)
Przychodni na Ramułta nie polecam ! nie idź tam ...

Inne tematy z forum

Zatrudnij profesjonalnego hakera! (5 odpowiedzi)

Moje doświadczenie to programowanie, uruchamianie exploitów, konfigurowanie ataków DDOS i lubię...

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (116 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...