Mamusie sierpniowo-wrześniowe 2012 5*

Sierpień:
gianella - 02.08.
Eliska - 03.08
Sylwia- 04.08
Sanszajn - 04.08
Mamafipcia (Pati 25) - 06.08
karing - 07.08
agag_agag - 09.08
ania84 - 12.08.
Ania32 - 13.08.
asela - 15.08.
Kasita - 17.08.
Ola81 - 17.08.
GosiaS - 18.08.
Paula - 19.08.
Bimka - 21.08.
Martek - 25.08
Mammamia - 28.08.
Olcia_ - 29.08
kaska2308 - 30.08

Wrzesień:
ania85 - 02.09.
nanik - 03.09.
Asiunia81 - 05.09.
pierwsze_baby - 05.09.
Kocur86 - 06.09.
nat - 06.09.
ivi83 - 09.09.
Fretka - 15.09.
agusp - 15.09.
Roli - 17.09.
Alana - 18.09.
Fiolka - 20.09.
aguseek - 20.09.
krasnal699 - 24.09.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie sierpniowo-wrześniowe 2012 5*

okruszek a jak Twój mąż na drugie dziecko? Pamiętam jak mówiłaś, że chce na jednym poprzestać :>

Bimka TO daria :)

Sylwia ja też się zastanawiałam czy kupować nowy fotelik dla drugiej córki. W końcu zdecydowałam się na nowy i dobry, i dopiero wtedy poczułam wewnętrzny spokój heh

Malutka, na Klinicznej chcesz rodzić?

Ja nie lubię tematu wózków.
Kupiłam w ciągu 8 lat (teraz jak mam takie kolezanki jak Bimka to wiem już, że to TYLKO heh) 3 wózki, w tym 2 spacerówki i jestem bardzo z nich zadowolona. Widać dobrze się namyśleliśmy czego chcemy i to mamy :D Są w neutralnych kolorach wiec unisex :>

Bimka, a kim byłaś wcześniej ? bo ja nie kojarzę Bimki na naszym forum w czerwcówkach jak jeszcze byłam :)

A jeśli chodzi o drugie dziecko... hehehe też się podziwiam bo nie wiem jak dam radę za cholerę, ale jakoś trzeba będzie bo co mam zrobić? :) My planowaliśmy za rok jak Madzia wyląduje w przedszkolu, no ale pewnie za rok odkładalibyśmy dalej i dalej więc z jednej strony dobrze że teraz się urodzi drugie :)

Malutka ja też jestem na L4 i okropnie pracy mi brakuje, jestem pracoholiczką i zamknięcie mnie w domu to koszmar :((( Ale czego się nie robi dla maleństwa :)))

cześć okruszek ;)

wózek wózek .. ja nawet nie zaglądam w ogłoszenia żeby sobie ciśnienia nie robić ;).
Ale myślę, że tak w okolicach lata zacznę się rozglądać za jakąś używką ;)

i zastanawiam się nad fotelikiem ..
jak Lena się rodziła to nie miałam pojęcia o fotelikach, na co się zwraca uwagę i kupiłam zwykły, tani, taki co mi się podobał ..
i teraz się zastanawiam czy żeby ograniczyć wydatki, to maluch w tym różowym tandetnym foteliku pojeździ czy jednak zainwestować w coś porządnego ... bo i tak czeka nas zmiana fotelika w tym roku dla Młodej bo jeszcze trochę i z niego wyrośnie :/

a co myślicie o używanych fotelikach? tzn. ja jestem na nie, zwłaszcza z forum, ale tak sobie myślę, czy rzeczywiście te wszystkie ogłoszenia są przekłamane, że fotelik bezwypadkowy ... bo dobry używany maxi cosi można już nie drogo kupić i się zastanawiam nad tym :/

Witam wszystkie nowe przyszle mamusie :)
Ja nie pracuje wiec i tak siedze w domku. Jestem taka zakatarzona ze szok, ja juz chce wiosne :(

malutka, pobaw się z Oskarem w restaurację ;) On bedzie gotował a Ty bedziesz nosić (tylko nie pokazuj mu napiwków) ;)

z Wami gadam o wózkach, z klientami gadam o wózkach, aktualizuję asortyment wózków, wózki mi sie śnią... AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! Mam już dość wózków!

JA Jestem na l4 ale strasznie MI BRAKUJE PRACY :(

okruszku to liczę, że się spotkamy na sali:):P

ja "jestem w pracy", znaczy pracuję ;)

okruszek, moja mała ciągle jeździ w wózku, przejdzie parę kroczków i ma dość

No to Krasnal można powiedzieć, że jesteśmy sąsiadkami :)

Super, że coraz więcej jest Mam które po raz drugi będą miały potomstwo, przynajmniej można się duuużo ciekawych rzeczy dowiedzieć :) Podziwiam Was, że tak szybko zdecydowałyście się na drugie dziecko :)

Ja tutaj zastanawiam się jak się ogarnę z jednym a co dopiero mieć dwójkę :)

Dziewczynki czy Wy wszystkie na L4 jesteście, że się tak produkujecie na forum?

ojjjj dziewczyny... czasu mi brakło żeby pisać na forum :) Magda uwielbia jak się z nią bawię, wychodzę "dada" i w ogóle jak spędzam z nią czas więc niestety z czegoś musiałam zrezygnować (Madzia nie dała by mi zrezygnować z siebie ;))
no i z drugiej strony praca...heh... całe szczęście od połowy marca zmykam na zwolnienie, bo nie daję rady na dyżurach, w ogóle to ta ciąża jest "okropna". Z Magdą w ogóle nie czułam że jestem w ciąży a teraz...heh.... nie jest lekko :)

Malutka-spoko-jak spotkamy się na łóżkach porodowych obok siebie to się Tobą zajmę ;)

a tak poza tym apropo wózków-kurde myślałam że ten zdążę sprzedać i kupimy nowy bo ten mi się znudził a teraz nie wiem czy mężu by sie zgodził na sprzedaż i kupno nowego ;) Poza tym nie wiem jak Wasze starsze pociechy ale Magda nie jezdzi juz w wózku od jakis 4m-cy bo jej sie odwidział :) wiec wszedzie "z buta" :)

Mój mały zaczął ciuszki nosić od rozmiaru 62 :)

okruszku MASZ ten TERMIN CO JA :) A MYŚLAŁAM, ŻE SIĘ MNĄ ZAOPIEKUJESZ W Szpitalu jak urodzę :D

NaT Z SOLI MOŻNA ROBIĆ INHALACJE.

ACH JEDNAK DOBRZE Jest czekać na drugie dziecko. Jest SIĘ SPOKOJNYM, WIĘCEJ SIĘ WIE :)

3w1 są bardzo dobre, taniej wychodzi niż gdyby kupować osobno, same foteliki są drogie
ale ja mam złe doświadczenia z polskimi wózkami, są tandetne, psują się szybko, jak to ma być 3w1 czyli służyć dosyć długo to wolałabym wydać trochę wiecej i kupić coś porządnego albo używanego, bo naprawdę często używane markowe sa w lepszym stanie niż polskie nowe, niestety :(
tak w ogóle Mikrusa nie polecam najbardziej na świecie, jeden wielki chłam. Jak dostałam byłam bardzo zadowolona, ale szybko zmieniłam zdanie, a Pan z serwisu - masakra, robi wszystko żeby tylko namówić klienta żeby nie przysyłał wozka do naprawy

okruh to Ty!!!!! :D
Stara kolezanko, co u Ciebie??? Poza tym, że Twoja córeczka będzie miała rodzeństwo :>
I witaj znowu w ciężarowym wątku :>

Ja tylko odliczam dni do 1 marca bo idę do innego gina .

Jeśli chodzi o wózki to ja myślę o takim rozwiązaniu kół http://allegro.pl/kunertgold-aluminum-fotelik-gratisy-i2151336767.html

hihi, wiedziałam Okruszek że w końcu dołączysz, bo widziałam Cię na innym wątku że mówisz o ciąży

P.S. Dlaczego nie udzielasz się na czerwcowych forach??? wrrrr :/
jesteśmy złe na Ciebie, że nas opuściłaś :/

Jeszcze gdzieś kamyka widziałam na jakimś wątku, że też jest w ciązy

cześć dziewczęta :)

czy mogłabym się dopisać do WASZEJ listy?

Jestem w 11tygodniu, termin mam na 22września :)

I normalnie nie wierzę bo widzę na liście chyba moje "stare" koleżanki :D
gratulacje Dziewczyny Nowego Potomstwa ;)

Inne tematy z forum

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

Zabawy/pożyteczne zajęcie dla 3 latka (29 odpowiedzi)

Jestem mamą prawię3 letniej córeczki. Nie pracujei spędzam cały dzień z dzieckiem. Męża nie ma...