Mamusie sierpniowo-wrześniowe 2012 6*

Sierpień:
gianella - 02.08.
Eliska - 03.08 - dziewczynka
Sylwia- 04.08 - chłopak! :)
Sanszajn - 04.08
Mamafipcia (Pati 25) - 06.08 - dziewczynka:)
karing - 07.08
agag_agag - 09.08
ania84 - 12.08.
Ania32 - 13.08.
asela - 15.08. - dziewczynka
Kasita - 17.08.
Ola81 - 17.08.
GosiaS - 18.08.
Paula - 19.08.
AgusiaB - 20.08.
Bimka - 21.08.
Martek - 25.08
łucja81-26.08
Mammamia - 28.08.
Olcia_ - 29.08
kaska2308 - 30.08

Wrzesień:
ania85 - 02.09.
nanik - 03.09.
Asiunia81 - 05.09.
pierwsze_baby - 05.09.
Kocur86 - 06.09.
nat - 06.09.
ivi83 - 09.09.
Fretka - 15.09.
agusp - 15.09.
Roli - 17.09.
Alana - 18.09.
Fiolka - 20.09.
aguseek - 20.09.
malutka22 - 22.09.
Okruszek - 22.09.
krasnal699 - 24.09.
Iskierka28 - 29.09

To może ja bo już stary jest za długi :)

http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-sierpniowo-wrzesniowe-2012-5-t311978,1,16.html - link do poprzedniego wątku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie sierpniowo-wrześniowe 2012 6*

Sylwia, Ty nic nie masz?! To ja mam teraz taki !! Ja piórkuję...

Ja też się boję kupować na allegro... teraz legginsy kupiłam, ale jeszcze nie wiem czy są dobre :)

Czy Wy wszystkie robicie USG genetyczne??

hah Sylwia, cwaniaro masz tak niskie biodrówki, że wszytsko górą wyszło po prostu :D
Ja po drugim porodzie juz takich nie nosze bo mi się balkony robiły przy siadaniu :D

A Malutka nie ma jelit jak normalni ludzie więc jej brzucha nie widać :P

o Malutka, widzisz ;) .. może teraz uwierzą ;)

image

Uploaded with ImageShack.us

a to na dowód ;). Brzucha nie widać, tylko tłuszcz po bokach haha, ale zdjęcie z przodu, żeby było widać zapięte spodnie ;)

to może zamiast wypatrywać sie na tych warsztatach poprostu spotkamy sie w jednym określonym miejscu?

co do mojej kondycji psychicznej to faktycznie mam wrażenie że wracam do normy zreszta podobnie było przy pierwszej ciąży z tym że wtedy wylewałam potoki łez przez 3 miesiące potrafiłam płakać nawet dlateo ze słońce tak pięknie świeci na przykład :ddlatego tak sie do psychologa nie rwałam bo czekałam własnie jak zacznie sie 1 trymestr chylić ku końcowi:d i moje chłopaki nawet zauważyli że juz nie krzycze:D no i nie zapeszając chyba i mdłości odchodą w zapomnienie :) bo własnie zjadłam dopiero sniadanko jak przed ciążą to zwykle robiłam a wczesniej to trza było zaraz po otworzeniu oczu coś przekąsić:/ iskierka widziałam te spodnie ale niestety ja rozmiar 44 nie miałam takiego pola do popisu ;( i moje spodnie byly niestety po 159 ale tylke jedne mi pasowały z 6 modeli bo jak człowiek ma troche fałdek to nie wszystko sie układa jak krawiec sobie wymyśli:P dlatego boje sie kupować ubranaia z allegro :( jak juz kiedyś raz kupiłam i zupełnie mnie sie to nie leżało to odpuściłam sobie:D

ale super te spodenki ciekawe jak ja bym w nich wyglądała :)

ja w listopadzie sprzedałam prawie wszystkie ubrania ciążowe a w grudniu zaszłam w ciążę ;) więc na nowo muszę coś skompletować, póki co kupiłam sobie długą spódnicę dzianinową na lato, czarną aby zakryła spuchnięte stopy ;)

ja jutro idę na usg genetyczne i mam stresa już oby wszystko było dobrze.....

Malutka jak to mieściłaś się do 30 tygodnia?! Czy ja mam jakiegoś kosmitę w brzuchu, że tak mnie wypchało czy co :D

ja w 1 ciąży kupiłam jedną bluzkę i jedne spodnie :P spodnie zaczęłam nosić koło 30 tygodnia dopiero bo wcześniej mieściłam się w normalne spodnie :) a bluzek miałam sporo takich elastycznych co dopasowywały się do mnie :)

ja mam jeszcze jedne spodnie z 1 ciąży, a tak to chyba w legginsach bede śmigać, jakoś tak mi w nich wygodnie, tylko potem bedzie kiszka, bo mam takie chude nogi że w normalnych butach wyglądam śmiesznie, w kozakach luz, ale już w jakichś innych jak klown :P

P.S. Mam już komputer :D

Eliska a nie masz wrażenia, że jak zrobi się trochę cieplej to będą "parzyć" :D
Ale ja i tak jestem z nich mega zadowolona i już koszula na allegro mnie kusi kusi :D
A H@M na tej swojej stronie mają super rzeczy też :/

no nanik :D.
ja takie krótsze mam, trochę pod brzuchem zapinane, ale normalnie jak wezmę prysznic to sobie fotkę pstryknę i Wam pokażę niedowiarki :D

tzn. fotę w starych jeansach hahah

Paula widziałam je wczoraj sa fajne nawet chciałam kupic

Nat - ja też mam te spodnie i sa super :))) Cieńsze i bardzo wygodne :)

http://www.hm.com/pl/product/98064?article=98064-A

ja kupiłam te i mówię Wam super :)

:):) Dla mnie Antosia czy Tosia to też super. Trochę gorzej Antonina... takietrochę zbyt dorosłe mi się wydaje dla takiego maluszka.. nie wiem, jakby zbyt pretensjonalne:).. Ale jeśli nie zmieni płci to zostanei Tosią:)

SUper wiedzieć, że jest już jakaś Tosia w ekipie:)

takie cienkie to nie, grube też nie - nie znam się :/
dla mnie tak na teraz są super :D jest mi wygodnie i przyjemnie :D

Nat one są z takiego cienkie??

Będę ciebie szukała na tych warsztatach 13 mam nadzieje zobaczyć te spodnie :) a następnie zakupić :D. Sylwia chyba nikt tobie nie wierzy ja wczoraj chciałam zobaczyć czy dam rade jakoś się wcisnąć w swoje spodnie i tak mi zabrakło jakies 8 cm

haha sama nie wiem,
ale jak chodzę w ciążowych to widać brzucha, chociaż nie tak jakbym chciała, żeby wypełnił ten materiał ;)

póki mogę, to chodzę w starych, bo ciążowe mam tylko jedne, a jeszcze trochę muszą wytrzymać haha

zwariuję dzisiaj, najchętniej bym położyła się spać, ale brzdąc lata i spać nie chce ;)

http://allegro.pl/spodnie-ciazowe-jeans-rurki-2-kol-rozm-s-i2173482086.html to są te spodnie :D
Sylwia jak Ty się mieścisz w spodnie? Ja mam taki brzuch, że te ciążowe całe wypełniam ;p w sobotę mama powiedziała mi, że ten brzuch rośnie z godziny na godzinę :D
Z testu Nanik wychodzi mi chłopak, zresztą czuję się na chłopaka, ehh a moja upragniona dziewczynka??! Byleby zdrowe było, wiem wiem tego się trzymam :D Mężowi nic się nie podoba a mi Ignaś, Ignacy już nie, ale Ignaś :D

Dzięki dziewczyny poszukam dokładnie tych ubrań ciążowych :D

hihi my mamy Tosię :):) dla mnie to najpiękniejsze imię na świecie i jedyne zresztą jakie podobało nam się obojgu, potem to już same problemy były, a teraz to myślę, że nasze kolejne dziecko będzie miało na imię Nołnejm... :P

:) ale faktycznie - na lato super sa sukienki - ja mam kilka z odcinanym stanem i poprzednią ciążę latem je nosiłam. Teraz jak znalazł, a poza ciążą:) tez ok.

Co do imienia - jeśli byłby drugi chłopiec to byłby Igor, dziewuszka bęzie Antosią - mój mąż jest tak zafiksowany na Antoskę, z e nie ma mowy o innym imieniu. Filip tez już mówi, że jego siostra to będzie Tosia:). Ja się juz trochę przyzwyczaiłam bo on chce Tośkę od ok 6 lat:)

Inne tematy z forum

kaszel u dziecka, jak sobie radzicie ? (86 odpowiedzi)

Synek ma 3 latka, zaczał się katar, potem kaszel. Dwukrotnie byłam u lekarza i osłuchowo jest...

jaki odkurzacz polecacie ? (25 odpowiedzi)

muszę kupić i nie rozglądałam się jeszcze, pomożecie co wybrać ?

Jaki wozek wybrac? (79 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)