Mamusie wrzesień-październik 2011 *18*

07.09 - gosiunia1108
07.09 - natalnik - SYN - Antoni
07.09 - sałatka - Zaspa - SYN - Pawełek
08.09 - aga_6663
08.09 - czarna84 - SYN - Dominik
09.09 - bladykot - Wejherowo - raczej CÓRKA
09.09 - Kamczik - Kliniczna - CÓRKA - Oliwia
09.09 - mamasandry - Wojewódzki - SYN - Wiktor
09.09 - Fabiankowa - Zaspa - CÓRKA
10.09 - ligia - CÓRKA - Ola
10.09 - Lipuszka - CÓRKA
17.09 - Leokadia2101 - SYN
17.09 - maniana - CÓRKA
24.09 - Jumelka - Zaspa - SYN - Jan
25.09 - Ru.mink@ - Wejherowo - CÓRKA - Aniela
25.09 - titina - Wejherowo - CÓRKA
26.09 - Ewciuś - Kliniczna - CÓRKA Klara :)
26.09 - izulucha - Londyn - CORKA Nell
27.09 - pieczenienatalia - Kliniczna - CÓRKA - Zofia
28.09 - @IzZzka@ - Wejherowo - CÓRKA (raczej Maja:))
28.09 - Dżina - Wojewódzki - SYN - Mikołaj
29.09 - eveline22 - Wojewódzki - SYN - Dominik

01.10 - marta29 - Wojewódzki - SYN - Gustaw
03.10 - rybcia6 - SYNEK
03.10 - alicja_82 - Kliniczna - CÓRKA
04.10 - cheeringup - Kliniczna
04.10 - Monia Er -SYN - Cyprian
06.10 - gwiazdeczka - CÓRKA
07.10 - polapola - Redłowo - SYN- Jaś
07.10 - malinowa mandarynka - Wojewódzki - CÓRKA - Marta
09.10 - sowka - SYN
10.10 - marta.gdansk - Zaspa - CÓRKA
12.10 - misiabela - Zaspa- SYN- Łukasz
14.10 - Mangolia - Kliniczna - SYN- Piotr :)
15.10 - Ila85 - Kliniczna
17.10 - ewaaa42- zaspa-CÓRKA- Liliana
20.10 - Patunga - Wojewódzki - CÓRKA - Marysia
22.10 - lilo - SYN
23.10 - haniag83 - Wejherowo
24.10 - nusia85 - Kliniczna - SYN - Bartek
26.10 - lucek
28.10 - Brzoskwinka 84 - Zaspa- Córcia Nadia ;)
28.10 - gosiaczek.k - Kliniczna - CÓRKA Kinga

link do poprzedniego wątku:
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-wrzesien-pazdziernik-2011-17-t261913,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie wrzesień-październik 2011 *18*

mnie tam na dole nikt nie bada i dobrze, bo nie lubie tego itp, a pierwiastkom to ta szyjka jest dosc twarda i troszke trwa zanim sie rozciagnie itp...ale niektore tu za 10 dni maja terminy...

Hihihi marta29 dobre ;)
ja dzis od rana pomarudzilam jak Maz do pracy wychodzil. Sie tyez przejal wiec mam nadzieje na poprawe sytuacji. Jasne,ze mi go szkoda bo wiecej musi pracowac i w ogole,ale czy przytulic to taki wysilek :P
Wkoncu ja tez nie spie bo siiikam, bo ciaghle cos boli, bo zgaga etc. ;)
Nawet obiecal ze ze mna komedie romantyczna obejrzy :D

Wlasnie,wlasnie, ciekawa jestem czy te wszystkie bole, pobolewania nie posunely czegos do przodu, jak syzjka i w ogole,a ja dopiero 30 do gina.

~ Ruminka
Ja mam to samo z tą potrzebą czułości- w weekend w końcu trochę pomarudziłam Z., że mnie zaniedbuje, ciągle jest poza domem itp i jakoś się przejął w końcu i nie muszę się już tak domagać - sam się domyśla :). Z wyrzutów sumienia nawet obiecał, że przeczyta rozdział dla taty z książki o ciąży.

dzien dobry

Lipuszko, super w takim razie, ja cos czuje, ze po weekendzie w naszym watku sie zrobi goraco ;-)

ja zmienilam rezerwacje na lozeczko i kosz mojzesza z 12 wrzesnia na 3 wrzesnia, wiec tj pisalam rodzic moge po 3 wrzesnia...

Ewcius, pieknie wygladasz i brzuszek zgrabny, ps.corka do ciebie podobna i jaka duza...

ze snem nie mam problemow, w ogole nie wstaje w nocy do toalety, draznia mnie moi sasiedzi, bezrobotni pijacy - litwini, ktorzy siedza w ogrodzie i gadaja glupoty, a u mnie b.slychac...i mam problem z zasnieciem, bo mi glosy przeszkadzaja, a maz uwielbia otwarte okna...

Zauwazylam,ze duzo bardziej mi trzebaprzytulania, glaskania po glowie i w ogole, hehe efekt ciazy?;)

No, wiec witam w poniedzialek :)

Jestem po usg Julcia zostala Julcia!!!!!!!! Podobno ma nie byc niespodzianki :) Wazy 2900g, lozysko moje II/III, wiec jest dobrze. Nadal lezy glowka w dol i nikle szanse zeby cos wykombinowala :D Lezy tak, jakby na boczku kregoslupem po lewej stronie :D
W piatek mam wizyte kontrolna u mojej gin prowadzacej. Ciekawe, jak tam z szyjka? czy wszystko andal pozamykane?

Witam sie poniedzialkowo :)
Wczoraj wieczorem jezdzilismy szukajac apteki calodobowej, gaviscon na jakis czas skuteczny,ale kurcze jakie to jest ochydztwo. W zyciu nie pilam nic gorszego ;p
Prenalen kupilam moze cos pomoze na ten chroniczny katar...

Pol nocyu bolalo mnie podbrzusze, jak a okres ;/ i miednica,cos sie tam pewnie poszerze,rozszerza...wkoncu coraz blizej...

Ewa42 bardzo ladnie i promiennie wygladasz :)

Czarna84 zazdroszcze tak dobrego snu... ja dopoki moj maluch nie zasnie to moge marzyc o lezeniu na boku :D Po prostu mnie kopie a jak przysne to maz po plecach dostaje :D

to ja wczorajsza :)

image

Uploaded with ImageShack.us

Witajcie Mamuśki. Ze spaniem nie mam żadnego problemu, wstaje raz na siku i zasypiam bez problemu, 2 razy w całej ciązy zdarzyło się, że nie mogłam zasnąć po przebudzeniu. Biodra ani plecy też mnie nie bolą, ale za to ciągle chce mi się wymiotować i ciężko mi ubrać skarpetki:) taki mam twardy brzuch. Mam nadzieję, że w tym tyg zrobię pokój malutkiego, bo mam do porodu 2 tyg.

my zostawiamy auto u tego mechanika
http://www.info-grupa.pl/info/show/id/71396025

Z Gdańska :)

hej wam ale pogoda paskudna gdzie to slonce z wczoraj??:(
u nas łóżeczko też juz stoi w pokoju maluchow skrecalam je razem z tesciowa i sandra bo niecierpliwa jestem i na meza czekac mi sie nie chcialo hehe:)
ja chcialam remoncik maly tzn wymiana mebli i malowanie teraz jeszcze zrobic ale chyba bedzie trzeba z tym poczekac bo pralka nam sie zepsula i trzeba nowa kupic niestety:( kurcze cholera jedna nie miala kiedy sie zepsuc:( i po moim remonciku:(
a ja o biodrach nic nie mowie w nocy to co chwila trzeba sie przewracac na drugi bok a i ostatnio cos mi chyba wraca rwa kulszowa bo czasem tak mnie ciagnie bol w biodrze az do zeber:( ehh.. szkoda slow na te nasze dolegliwosci:)

trójmiesjski oddział klubu kangura, po wakacjach wznawia regularne spotkania. W wakacje spotykają się w plenerze. http://klubkangura.com.pl/trojmiasto

a skąd jesteś?

A ja dziś idę do ginki i zobaczę czy wszystko z maleństwem jest ok. Strasznie mi ciężko już, a przecież jeszcze tyle czasu jest...

I mam pytanie z innej beczki, totalnie nie na temat: mój peugeotcik się posypał, znacie może jakiegoś dobrego, w miarę taniego mechanika? Bo mam dużo rzeczy do zrobienia... a jechać 160 km do tego naszego, taniego to nie mam siły... Będę wdzięczna...

a w ogóle jeżeli się powtarzam to sorry. Czasem mam z tym problem :D

hej.

Ewa jak mi coś zmoknie na balkonie to już tam stoi i czeka na słońce. Nie biorę do domu. A taki przemoknięty dywan to już w ogóle bym chyba sobie darowała, bo co z nim zrobisz? No nie wiem.

Mój mąż wziął się w weekend za skręcanie łóżeczka. Wiem, że za wcześnie, ale nie mogliśmy się powstrzymać :-)
Nawet ładnie wyszedł nam ten kącik dla malucha. Dokupię jeszcze jakieś naklejki na ścianę nad łóżeczko, zamówię firankę i może wkleję zdjęcie ;-)

A mnie znowu te biodra....Co za okropny uciskowo-tępy ból :( Pospałabym sobie jeszcze no ale jak...

`Natalia mnie też wiecznie coś z rąk leci, dobrze jak ktoś jest obok to podniesie. Ja to się cały czas zapominam i szybko się schylam a później kłuje brzuchol.

Inne tematy z forum

perfumy.....gdzie kupujecie? (37 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

otylosc (30 odpowiedzi)

Dziewczyny pomozcie.... juz nie mam sily na siebie patrzec.moje bmi jest na poziomie 45,2 i zadne...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (65 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??