Mamusie wrzesień-październik 2011 *21*

Rozpakowane:

25.08 - Fabiankowa - Zaspa - CÓRKA - Kaja - 3820g - 54cm - SN
25.08 - Lipuszka - Kliniczna - CÓRKA - Julia - 2760g - 51cm - SN

Dwupaki:

07.09 - Natalia - Zaspa
07.09 - gosiunia1108
07.09 - natalnik - SYN - Antoni
07.09 - sałatka - Zaspa - SYN - Pawełek
08.09 - aga_6663
08.09 - czarna84 - SYN - Dominik
09.09 - bladykot - Wejherowo - raczej CÓRKA
09.09 - Kamczik - Kliniczna - CÓRKA - Oliwia
09.09 - mamasandry - Wojewódzki - SYN - Krystian
10.09 - ligia - CÓRKA - Ola
17.09 - Leokadia2101 - SYN
17.09 - maniana - CÓRKA
24.09 - Jumelka - Zaspa - SYN - Jan
25.09 - Ru.mink@ - Wejherowo - CÓRKA - Aniela
25.09 - titina - Wejherowo - CÓRKA
26.09 - Ewciuś - Kliniczna - CÓRKA Klara :)
26.09 - izulucha - Londyn - CORKA Nell
27.09 - pieczenienatalia - Kliniczna - CÓRKA - Zofia
28.09 - @IzZzka@ - Wejherowo - CÓRKA (raczej Maja:))
28.09 - Dżina - Wojewódzki - SYN - Mikołaj
29.09 - eveline22 - Wojewódzki - SYN - Dominik

01.10 - marta29 - Wojewódzki - SYN - Gustaw
03.10 - rybcia6 - SYNEK
03.10 - alicja_82 - Kliniczna - CÓRKA
04.10 - cheeringup - Kliniczna
04.10 - Monia Er -SYN - Cyprian
06.10 - gwiazdeczka - CÓRKA
07.10 - polapola - Redłowo - SYN- Jaś
07.10 - malinowa mandarynka - Wojewódzki - CÓRKA - Marta
09.10 - sowka - SYN
10.10 - marta.gdansk - Zaspa - CÓRKA
12.10 - misiabela - Zaspa- SYN- Łukasz
14.10 - Mangolia - Kliniczna - SYN- Piotr :)
15.10 - Ila85 - Kliniczna
17.10 - ewaaa42- zaspa-CÓRKA- Liliana
20.10 - Patunga - Wojewódzki - CÓRKA - Marysia
22.10 - lilo - SYN
23.10 - haniag83 - Wejherowo
24.10 - nusia85 - Kliniczna - SYN - Bartek
26.10 - lucek
28.10 - Brzoskwinka 84 - Zaspa- Córcia Nadia ;)
28.10 - gosiaczek.k - Kliniczna - CÓRKA Kinga
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie wrzesień-październik 2011 *21*

A i jeszcze jedno...
Mój bystry i przebiegły mąż jak tak pani zachwalała ten promocyjny laktator TT, powiedział że no niby wszytsko fajnie ale że mamy już w domu buteleczki AVENTU i że to nie będzie pasowało itp. To pani dała nam gratis przełącznik na inne butelki :) A więc jednak wszystko się da załatwić :)

image

Ja mam zaplanowaną cc i wiem że pokarmu mieć na początku nie będę ,albo będzie problem więc już zaopatrzyłam się w laktator .
W AKPOLU jest teraz promocja na TT ręczny ale ma dużo innych gadżetów min.buteleczka, pojemniczki do przechowywania, wkładki laktacyjne ,jakiś pojemnik do sterylizacji itp .Koszt to 95 zł !

image

witam się w nowym wątku :)

Ja mam laktator mini electric Medeli (plus ręczny). Mam nadzieję, że tym razem uda się karmić naturalnie. A jak nie to trudno, teraz nie będę się tym już tak przejmować.

o witam się w nowym wątku:)
o super Mangolia, że kolor się znalazł bo też jestem zdania, że jak już wydać tyle pieniędzy na nowy wózek to już tak żeby być zadowolonym:)
ja już mam załadowaną pralkę - mieści się w niej 6 kg ubrań i cała jest wypchana - a to tylko kolorowe rzeczy mamy jeszcze ciemne i białe, więc coś przesadziliśmy z ilością kupionych rzeczy
dziewczyny taka dziś jestem szczęśliwa, że mogłabym góry przenosić - dziś tacie się trochę poprawiło, biedny tak się w nim skumulowało tych negatywnych rzeczy, myśli, potem narkoza, że był podłamany, ale dziś już lepiej:)

ufff udałą się :) trochę paniki zasiałam i kolor się znalazł:) Miły Pan w Mama i ja z Gdyni pomógł ciężarnej kobiecie:)

P. w piątek po pracy podjedzie i zabierze furę dla małego:) niby taka głupi szczegół jak kolor a cieszy:)

ja z laktatorem się wstrzymuje, w następnym tygodniu kuzynka zadeklarwała się że pożyczy mi swój tylko sobie nakładki wymienię , głupio było przez telefon pytać jakiej to firmy więc zobaczymy :) jak się nie sprawdzi to myślałam o medeli. Chociaż aventu i TT też mają dobre opinie.

ja mam laktator po Sandrze zwykly reczny z babyono ale chyba go zamienie na jakis inny bo w sumie zbytnio zadowolona z niego nie bylam :(

`Ewaa i Monia, wszystkiego najlepszego :)

`Monia wybieram się, zdam Ci relację.

Ja dzisiaj odebrałam wyniki na enzymy wątrobowe i wyszło super :)) aż mi oczy zwilgotniały jak zobaczyłam te wyniki. Zadzwonię po południu do ginekologa i zapytam czy dalej mam brać lek i stosować dietę. Jeżeli powie żeby zaprzestać to kupię sobie jutro ciacho z Sabinki, polecam pyszne są.

Co do laktatora to nie kupuję na razie, nastawiam się psychicznie że wszystko będzie dobrze i nie będzie mi potrzebny ale w razie czego to zamierzam kupić Medeli, ręczny Harmony lub elektryczny -Mini Electric

Mangolia-to moze wybierzcie inny :) jak już macie wydac troszkę pieniążków to lepiej żeby być w 100% pewnym :-)

A macie jeszcze chwilkę czasu :)

My mamy delti emu z 2009 roku:) Jest nizniszczony, głęboki to jak nowy spacerówka tez bo Jaś jeźdił na zmianę z chicco :)

melduje sie i ja w nowym watku :)
Mangolia to fakt za taka kase to juz by sie i kolor chcialo miec taki jak nalezy :)

kurka... :( no wczoraj mój P. poinformował mnie że środki na wózek zostały zebrane i możemy już pojechać po niego, cieszyłam się jak głupek :P
Dzisiaj dzwonie do mama i ja i bobowózki a tu nasza wypatrzona maxi cosi mura jest na wyczerpaniu w kolorze brązowym bo powoli bedzie sie kolorystyka zmieniac. Niby głupi kolor ale jak już się tyle kasy wydaje i czeka to fajnie być zadowolonym ... :(

Dziękuję bardzo :)))

Ewcius ja mam reczny Aventu ale dopiero w domku sprawdzil sie poza tym uzywam, jak mi pokarm sam z piersi kapie kap kap wtedy nie boli i jest szybko :D a my mamy w razie czego na wyjscie na spacer dla malutkiej pokarm.

A jeśli chodzi o medelę minielectric-koleżanki miały i były bardzo zadowolone :-)

Położna w SR polecała Medele albo Avent. Ja mam Medele Mini - Electric, pożyczyłam mi koleżanka i ona była z niej b. zadowolona, zobaczymy czy u mnie się sprawdzi

Witajcie mamuśki w nowym kolejnym wątku :-)

Ja czekam na kuriera,miał być do 10..;-)
Ja mam laktator aventu-ręczny, używałam przy Jasiu. Sprawdził się tak sobie-dużo trzeba pompować :P

ja zakupiłam Medelę MiniElectric. Poczytałam troche opinii i wygrała. Zobaczymy jak się sprawdzi w praktyce ;)

ja kupiłam TT ręczny. Zobaczymy czy się sprawdzi :)

Ech, a jeszcze mam pytanko: jaki laktatory kupujecie? (Jeśli planujecie używać)... ja się zastanawiam nad TT... możecie coś polecić?

Inne tematy z forum

od którego tygodnia ciąży brałyście kwas foliowy (60 odpowiedzi)

Wszędzie mówią i piszą, jak ważny jest kwas foliowy w rozwoju maleństwa i aby brać go już...

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (44 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

Drewniany plac zabaw dla dzieci? (45 odpowiedzi)

Dziewczyny chciałabym zrobić Nikosiowi plac zabaw w ogrodzie.Drewniany,wiadomo jakis domek ze...