Re: Mamusie wrześniowe i październikowe 2014 (6)
Aga M. dokładnie leci czas ! Ty już masz dzidzie na świecie :) dzięki za info o termometrze, właśnie nad nim sie zastanawiam
cyrtynka, Pestka, zrobiłam troche zakupów w aptece gemini i sklepie "bliżej ciebie". Jak pisałam pierdółki: podkłady poporodowe, podkłady higieniczne,majtki poporodowe, proszek do prania dla dzidzi (może w końcu ciuszki wypiore i wyprasuje :), wkładki laktacyjne z przylepcem, flanelki, przewijak, fride, gruszke, szczotke do butelek, płatki kosmetyczne dla niemowląt, sól fizjologiczna w ampułkach, zestaw kosmetyków hippa:oliwka, chusteczki, krem na odparzenia, płyn do kąpieli, krem na dzień, maść linomag i zapas femibion natal 2 plus bo w cenie 36 zł to zdecydowanie tanio :)
Pestka byłam kilka dni temu u Błęckiej na kilińskiego, ale na płatnej wizycie ;/ bo terminów jak zwykle nie ma. Chodziłam do niej regularnie przed ciążą, ale jak już zaszłam w ciąże nie mogłam sie dostać i zostałam przy medicover, w którym mam abonament, badania od ręki, zero czekania
karo_lina też chciałam na isofixa, ale mamy za stare auto ;/ kupujemy maxi cosi cabrio fix i baze easy base 2, wózek jedo fyn (spacerówka i gondola). Po roku kupie zwykłą spacerową "parasolke" na szybkie wypady :)
wrzesien koleżanki z forum licpowo-sierpniowych mam właśnie sie umawiają i też pomyślałam o nas :) ja jak najbardziej na tak jestem :)
0
0