Re: MAMUSIE WRZEŚNIOWE I PAŹDZIERNIKOWE 2014 (6)
Manka, ale chora sytuacja! ale ja bym tutaj opierdzieliła kasjerkę i ochronę! po co robią kasy pierwszeństwa skoro pierwszeństwa w nich nie ma?!? wina sklepu!
Wrzesień, a pamiętasz może jak tam ceny? w Manhatanie?
-Nika- niby racja z tym wózkiem. już sobie pomyślałam, że nawet nie musi być lekki, ale żeby super łatwo się rozkładał, to gondola w jedną rekę i stelaż w drugą i heja tych parę schodków ;) no i ważne żeby po złożeniu zajmował minimum miejsca. jeden model maxi cosi mega mi się podobał, po złożeniu prawie płaski , gondola też i wszedłby pod łóżeczko, ale te przednie kółka jakieś takie małe. Ja muszę mieć stabilny :P
GosiaX, zgadzam się! Kurde, jeśli już ktoś nie przepuszcza no to 'nie' i koniec, tak samo jak przepuszcza to przepuszcza i koniec, a tu w obu sytuacjach Pan Tadeusz to krótki jest :/ ale i tak dla mnie jest różnica między przychodnią a kasą w sklepie :P w sklepie nawet nie masz gdzie usiąść itd., a i tak nigdy nie będziesz pierwsza, bo ci co już mają zakupy na taśmie nie będą ich chować przecież z powrotem do koszyka...
jeszcze co do sklepu to ja się dziwię ludziom, że w ogóle nie patrzą na te szyldy! jak nie byłam w ciąży to nawet nie podchodziłam do kasy pierwszeństwa, tylko w normalnej kolejce stawałam. No chyba, że większość kas była pusta, a ta była najbliżej...Ale większość traktuje to jako zwykłą kasę :/// ale to kasjerki powinny zwracać uwagę.
Dziewczyny, a jak ze składaniem tych Waszych wózków? łatwo? i jak z miejscem po złożeniu? My mamy na razie maluteńki pokoik i musimy wszystko w nim zmieścić :(
0
0