Re: Mamy Marcowe i Kwietniowe 9*
konto usunięte
(14 lat temu)
No właśnie...powinny. Ja taki kurs przeszłam właśnie...i czasem jak słucham tych pań w sklepie to mi ręce opadają...no ale cóż.
W Gda jest kilka skepów, a właściwie jeden gdzie jest super wykwalifikowana kadra w tym względzie, no ale u nas to ciągle jest rarytas - więc i bielizna droga. Jak ktoś jest nieprzyzwyczajony do wydawania 200 zł na biustonosz to nie polecam. No a poza tym to tylko od rozmiaru D więc dziewczyny do C są pokrzywdzone. I przy tym tylko 2 modele do karmienia - więc bieda.
Ja zamawiam zazwyczaj z angielskich sklepów internetowcy i jestem bardzo zadowolona, ale to dopiero teraz, jak już przeszłam gehennę z odsyłaniem źle dobranych staników i wyczuciem swojego rozmiaru w każdej firmie...
A ta Melissa nie jest taka zła i mają sensowne ceny, poza tym, jak trzeba to nawet specjalny stanik uszyją dla Was, to dla nich nie jest problem, także generalnie polecam. Tylko rozmiarówkę mają tak dziwną, że nie polecam przez internet, lepiej zmierzyć w kamama - przynajmniej ten pierwszy.
0
0