Mamy Marcowe i Kwietniowe 9*

Z powodu braku snu założyłam nowy wątek :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamy Marcowe i Kwietniowe 9*

Ulka26 SR na 16:)

Kosmisia ale masz sasiadow...swietny pomysl wylaczyc winde..co za ludzie...

Ha! A ja mam wszystko poprasowane:D Ale namęczyłam się niemiłosiernie.

Torba dla mnie do szpitala już spakowana i muszę pomyśleć o torbie dla synka:-)

Dziewczyny tak piszecie o tym RMUA, ale to jest ten taki kwitek co dostajemy na koniec miesiąca od księgowej, tak? I to trzeba mieć z ostatniego miesiąca tylko?

Mnie zgaga nie męczy i bardzo się z tego cieszę...

U mnie znowu winda nie działa, bo koło mnie młodzi ludzie się remontują i babcie stwierdziły, że na pewno zdemolują windę i poprosiły o wyłączenie! A ja normalnie nie mogę na 6 piętro wejść z buta, bo od razu mi się ciemno przed oczami robi...

Tak ja też zaraz dołączam do mam prasujących. Ale mi się nie chce...

Ja widze ze dzisiaj dzien prasowania hhiihihi
To pewnie przez to słońce jednak to bardzo porawia samopoczucie.
Wszystkie złe myśłi odchodzą.

Hej dziewczyny, mnie też już wszystko ciągnie w dół. No i kostki giną ;) Ale ja prawie od początku biorę detralex na krążenie, mam nadzieję, że jak teraz będę bardziej "leżakować" to mi się nie pogorszy. Bo ostatnio to latam tylko i załatwiam co się da ;)
Ivvka dziś SR na 16?
Piękny dzień! poszłabym na spacer, ale zabieram się za prasowanie!
pozdrawiam! :)

Asia K ja myslałam ze ty juz po wizycie.

enjoy to teraz jestem zielona w tych Rmua??

My w tym roku ksiedza przyjelismy prawie w drzwiach z walizkami :-)

A na RMUA ja mam normalnie wpisana kwote w skladkach chorobowych.

Testy do wykrywania wód są w mało której aptece - najlepiej je kupic przez Internet - musicie poszperać.

a to ze teraz więcej upławów i rzadszy to normalne także nie przejmujcie się, poza tym wody mają słodkawy zapach

Moja gin stwierdziła, ze nie da się tego przeoczyć...

Witajcie dziewczyny!

Remont skończony :) Jeszcze jakieś drobne rzeczy zostały, ale brudne prace zakończone. A więc może uda mi się częściej zaglądać.

Powiem Wam, że przez ostatnie 2 dni umierałam, bo dopadła mnie jakaś grypa żołądkowa, ale dzisiaj już jest ok. Brzuch coraz bardziej mnie ciągnie i trochę się stresuję, że już niedługo poród. Ale jakby co to już w miarę przygotowana jestem - rzeczy do szpitala kupione. Teraz zabieram się za pranie ubranek dla Małej i dokańczanie urządzenia jej pokoju.

Ahh... coraz mniej czasu do porodu. Ale ten czas leci...

We wtorek do lekarza - ciekawe co powie.

Walerko moze jakies uczulenie ci wyszlo pokarmowe jak to jest plama jasna to moze byc skaza.Minie ostatnio po pomidorach wysypało wszystko mnie swedziało wypilam troche wapna i przeszło.Na to wychodzi że sa mega sypane.

Ivvka pewnie jak tak mam wpisane to tak jest pk.
Ja też dzisiaj bede prasować.
Kolenda ja to sie zawsze przed sie stresuje chyba mi zostalo z dziecinstwa.Bo u nas ksiadz zawsze pytal z zeszytu od religii :))

Nie no Tea18 nie zamykaj sie w szafie hehe :D

Ja na szczęście już dawno po kolędzie;p
Zawsze strasznie mnie stresuje to oczekiwanie na księdza:)
Ja na razie tylko jedno pranie zrobione a z prasowaniem to całkowita porażka;/ dopiero parę rzeczy;p
Na szczęście część rzeczy prała i prasowała teściowa;D
Nawet zaproponowała żebym jej przywiozła co mam to mnie wyręczy no ale jakoś chce sama:)
I tak na marginesie to wam powiem że ja prałam w proszku yelp 2w1 i zapachu zero a teściowa w dzidziusiu i ubranka tak pachną że mogła bym zamieszkać razem z nimi w szafie:D

Tea 18 najlepiej zadzwon do SR i zapytaj na kiedy sa miejsca bo ja sie zapisywalam w pn to na 31.01 na 17 nie bylo miejsc a na 16 chyba 2 zostaly..teraz to juz moze nie byc na 31.01...wiec lepiej zadzwon zeby nie bylo za pozno;)

Monmie ja tez dostaje RMUE ze skladakmi 0,00zł :)tak ma byc mowila moja kadrowa:)ale czy na 100% to nie wiem:D

Ja tez w miare sie wyspalam (chociaz przed zasnieciem meczyla mnie zgaga, wczesniej wypilam mleko ale to mi nie pomoglo, musze kupic migdaly bo juz wszystkie zjadlam hihiih) i mi humorku dodaje to slonko za oknem:)uwielbiam takie dni:)))))

Zaraz sie biore za kolejne prasowanie ciuszkow:)

Wogole dzis mam kolende:)

moja tez sie malo rusza i sie stresuje od razu a potem laskawie kopnie. do tego przyplatala mi sie jakas zmoiana skorna na brzuchu,musze sie wybrac do lekarza bo nie znika

Może porostu sie spociłaś sie bardziej w tym miejscu;)
Mi sie tak przytrafilo.

Dziewczyny jak jestescie na zwonieniu chorobowym to w Ruma macie w miejscu skladki chorobowe wipsane 0,00 zl
czy to bedzie honorowane przez szpital?

Ach Monmie gdyby to było takie łatwe:)
Właśnie nie biorę luteiny -dlatego się zastanawiam

Dziewczyny nie stresujcie sie z tymi wodami napewno zadna z nas tego nie przeoczy.
Na wkladce widac czy sie pouscilo czy moze cos innego.
A ja sie dzisiaj wyspałam nie wiem i do tego jakki dzisiaj mam humorek.
Mój wiercipietek nie daje znaku chyba dalej śpi.
Zaraz zjem śiadanie to pewnie sie rozbudzi.

a bierzesz luteine??bo mi lekarz mowil ze te wodniste uplawy mialam od luteiny..sprawdzal przez usg i mowil ze z wodami wszystko ok..

Pewnie nic konkretnego ale i tak zła jestem że mnie nie było:( no ale siła wyższa jak to się mówi:)
A tak na marginesie wiem że 31 i 7 jest zwiedzanie traktu porodowego tylko nie wiem czy ja po jednym wykładzie mogę się już zapisać czy muszę jakieś ćw odbyć? no bo jak się nie zapiszę na 7 to zanim będzie następne to już urodzę i będzie po ptakach:)
Chciałam się właśnie dziś wypisać..
No to ja już nie wiem jak to jest z tymi testami... skąd wiedzieć można czy to wody płodowe czy się popuściło:P Wstydliwy temat...
:)

Tea 18 na mnie Pani w aptece tez spojrzala sie jak na wariatke jak chcialam kupic taki test czy cus:)
ja 2 razy tez opuscilam cwiczeni bo mnie nie bylo w trojmiescie...na pierwszych cwiczeniach babka mowila co bedziemy przerabiac i ogladalismy krotki film (bajeczke;)) o porodzie..nic konkretnego w sumie..

Inne tematy z forum

Urlop niani (64 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam

Galeria twarzy - pytanie. (18 odpowiedzi)

Czy ktoś coś wie o firmie galeria twarzy - centrum Filmowe ATV. Bo mój synek dostał się ale wiem...

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (8 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...