Mamy Nowego Wójta?

Rysiu jest najlepszy haha
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Mamy Nowego Wójta?

Żenada. Ta frekwencja z Bojana pokazała, że należy się nam kolejne 5 lat letargu pod rządami Ryśka.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bojano jest do zaorania
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bojano jest do zaorania
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Świetna autodiagnoza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak tak nowy wójt, sprawdzony. Bojano wie najlepiej, dlatego tak licznie poszli głosować
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieszkańcom Bojana "wisi" kto zarządza gminą. Na forum skacze sobie do gardeł z dziesięć osób, nie licząc jakiegoś pajaca, który się wcina co jakiś czas.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 9

Dzień dobry, Pan Ryszard był u mnie, dał ulotkę, cukierka musiałem odmówić, postanowiłem zagłosować na niego. Bojano - słabo będziecie mieli. Pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pewnego wiosennego dżdżystego poranka popijając poranną kawę, kłębiły mi się w głowie niespokojne myśli związane z przeciągającą się niesprzyjającą aurą. Krzątałem się po domu tak bez celu wymyślając sobie coraz to głupsze zajęcia. Gdy miałem już sięgać po ciężki klucz, aby sprawdzić czy uszczelka w kranie jest na pewno dobrze zamontowana zauważyłem przez okno w kuchni uśmiechniętą postać w kapturze zbliżającą się lekkim krokiem ku mojej furtce ogrodowej. Mimo ponurego nastroju związanego z pogodą i ogromnej niechęci do wyściubienia nosa z domu postanowiłem podejść do furtki aby sprawdzić kim jest owa osoba. Pomyślałem sobie, pal licho, może ta osoba sprawi, że mój dzień będzie lepszy? Nie przeciągając wyszedłem przez główne wyjście i pewnym krokiem podchodząc do furtki przy której stała postać zauważylem na horyzoncie lekki promyk popołudniowego słońca. Zbliżając się do furtki promienie zaczęły coraz wyraźniej docierać do moich ociężałych oczu jednocześnie poczułem przyjemne ciepło okalające moją twarz. W tym momencie uśmiechnięta postać zdjęła kaptur aby się przywitać. Chmury zdając się wyczuć, że ich czas właśnie dobiegł końca rozpierzchły się po niebie, słońce całkowicie zapanowało nad tym ciemnym dniem i ptaki rozpoczęły radosny śpiew. To był on. Powiedział dzień dobry, wrzucając kopertę do skrzynki na listy. Ten dzień zmienił moje życie. Natomiast lizak zostanie ze mną do końca moich dni.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

"Uderz w stół a nożyce ....." pisząc o pajacu, miałem ciebie na myśli. Piszę w kontekście twoich wypocin w różnych tematach, podpisując się Krezus ..., ale przyznaję, ostatni wpis ujął mnie, miałem podobne doznania.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ja czekam na pierwsze zebranie zeby sie dowiedziec jak bardzo jest wazne moje zdanie, bo tak mnie zapewniano. Mysle ze kazdy uczestnik jest ciekaw tego nowego oblicza.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzień dobry panie anonim 37.248.167, dziękuję za wyjaśnienie i określenie. Myślę, że skoro tak uważnie mnie pan śledzi, z czego się cieszę (o to mi chodzi), to wie pan jak bardzo biorę to do siebie. Jedziemy dalej. Z Panem Ryszardem do przodu!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dzień dobry, ja tego nie napisałem. Nie czytam za dużo prozy. Pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

ACH!!! Rewelacja, jak miło czytać! Proszę o więcej aktywności na forum.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przeczytałam drugi raz i nie żałuję. Tekst super! Lizaka też mam, pozostanie w moim domu dłuuuugo, chyba, że znajdzie się jakiś chętny do zlizania. Pozdrawiam autora - "Krezusa prozaika" i proszę o więcej.
Polecam ostatni Newsweek, na ostatniej stronie jest rysunek Sawki- Trump do Dudy - "Też będziesz siedział".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzień dobry Pani Jago, tu się ważniejsze sprawy rozgrywają niż te w newsweeku, pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

No cóż, jak to niektórzy mówią wybór między dżumą a cholerą, to nie było sensu iść do wyborów. Mamy teraz 5 lat żeby znaleźć odpowiedniego kandydata na kolejną kadencję.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hola hola, Ty myślisz, że to będzie tak że jak grzyb po deszczu pojawi się przypadkowy kandydat? Przede wszystkim Rychu namaści następcę i znowu za 5 lat będzie to samo odpali się grono popleczników, którzy będą za nim lobbować. Zauważcie, że po wyborach wszyscy rycerze kalkowskiego cudownie stąd znikneli.

A czemu uważam, że Rychu namaści następce? Bo przecież ktoś musi kontrolować czy nikt nie doszuka się tych wszystkich szwindli, których narobił przez ponad 15 lat.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie ma wątpliwości że Rysiek swojego następcę wystawi. Dlatego jak chcemy kogoś innego to musi to być dobry kandydat, a nie jak w tych wyborach, ktokolwiek byle nie obecny wójt. To się nie sprawdziło.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

To się nie miało jak sprawdzić.... Taką akcję przeciw Dołowskiego odpalili, że każdy by przegrał. Sam głosowałem przeciw Rychowi, bo uważam, że odspawanie go od stołka jest ważniejsze niż to, kto za niego wskoczy. Tylko tu niestety potrzeba silnego kandydata, który się uaktywni wczesniej niż na pół roku przed wyborami. Niestety takie działania nie zachęcają i nie wzbudzają zaufania.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myśle że p.sołtys będzie chciała wskoczyć jako następca. Wójt może ją wypromować, w zamian za współpracę
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chyba w zamian za nie grzebanie w fakturkach ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sorry, ale Dołkowski sam się wkopał tymi plakatami. Nie trzeba było artykułów w gazecie, bo jak tylko zaczął się pojawiać na różnych imprezach w szkole, szyciu legowisk dla zwierząt itp. to ludzie zaczęli mówić o tych plakatach. Nie trzeba być geniuszem, żeby zauważyć że prezesi nie reklamują sklepów swoim wizerunkiem. To gdzie studiował też można znaleźć w internecie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Niestety, mieliśmy wybór między dżumą a cholerą . Mieszkańcy wybrali dżumę , zobaczymy jakie straty przyniesie ta choroba przez 5 lat w Naszej gminie. Deweloperkowie będą mieli się nadal dobrze. Bo niby antidotum na złagodzenie przebiegu ma być nowa rada gminy , ale jakoś mi się w to wierzyć nie chce.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (693 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Dzieci na quadach, muza czyli urocze Bojano. (24 odpowiedzi)

Cześć, niedawno przeprowadziliśmy się do Bojana i jestem w szoku co tu sie dzieje. Mieszkamy...

Kanalizacja (4 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...