Mamy lipcowo - sierpniowe 2014 cz. 12

Lipiec:
diablica 48 - 02.07, trojaczki-córeczki
prymulka - 04.07
kreska_85 - 05.07
afro666-5.07, synek
sylwia - 05.07
Agata905 - 08.07 - synek
baranica - 09.07
Karol... - 10.07 córeczka
Polika86 - 10.07 córeczka/Wejherowo
alana - 11.07, córeczka
Rozyczynka - 11.07 - Synek - Wejherowo
Martika-11.07. córeczka, Kliniczna
blatella - 14.07, córeczka Ola / Kliniczna lub Wojewódzki
joi-joi - 14.07
Olcik87 - 14.07, córeczka / Kliniczna
kaasik11 - 15.07, córeczka/ Wojewódzki
chaton - 19.07,Synek / Redłowo
Meg85-córeczka
agamak13 - 24.07, córeczka/ Kliniczna
muminka1 - 29.07, synek/ Redłowo
jolcia - 30.07-córeczka/Wejherowo
krokus - 31.07
zerka - 31.07-chłopiec/ Redłowo/Wejherowo

Sierpień :
Ola86-03,08 córka/wojewódzki
Sabbi- 04.08, chłopiec/ Kliniczna
bauaganiarka - 4.08 dziewczynka
Inspired - 04.08 córeczka/ Redłowo/SwissMed
BeataI-J 5.08 synek / SwissMed
sierpniowa 6.08
Koralik-7.08 - synek
kasia28 - 8.08
Kia - 12.08 Synek / Zaspa
Lisia32 - 15.08 - córeczka / Kliniczna
Monika K. - 17.08, synek / Kliniczna lub Wojewódzki
Mamita - 17.08
Ewik - 18.08. Synek / Kliniczna lub Wojewódzki
jUstme. - 21.08
roksana.s - 23.08 - córeczka - Oleńka
aleksandry - 23.08
Jagunia - 23.08 - córeczka

Link do poprzedniego :
http://forum.trojmiasto.pl/Mamy-lipcowo-sierpniowe-2014-cz-11-t540064,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamy lipcowo - sierpniowe 2014 cz. 12

czas na nowy wątek:
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=542545&c=1&k=160

Mala84 dopisana jakby co :)

Ja mam też ten problem z głowy bo też Wejherowo :)
Ja miałam wczoraj dziwny ból w przełyku i nie wiem czy to zgaga bo nigdy nie miałam. Dziś byłam w laboratorium i była maaaasa ludzi zobaczymy jak jutro wyniki bo robiłam też posiew moczu.
Witaj Mała :)

W Wejherowie znieczulenia nie dają wiec ja ten dylemat mam z glowy :P

Ale mnie wczoraj mdlilo w nocy. Okropieństwo :/ No i brzuch jak na miesiączkę boli.. Mam nadzieje, ze to nie przez gimnastykę.

Za to sny to tylko erotyczne hehe

Hej Mala :) Wez sie dopisz do ostatniej aktualizacji :) ja niestety z Tel nie dam rady. No i opowiadaj jak to tam u Ciebie :)

Witam. Mogę się dopisać? mam termin na 20 sierpień i będzie córeczka:) pozdrawiam

Olcik87 heh miałam podobne zdanie do 6 centymetra rozwarcia hahahaha Tyle,że w 2008 to mogłam pomarzyć o znieczuleniu w Gdańskim Szpitalu , nawet płatnego wtedy nie było :/
Ale umówić się można, tylko trzeba jeszcze jakiś wspólny termin znaleźć :)

Bauaganiarka sukienke chce z 2 warstw. Spod elastyczny tak zeby dopasowal sie do brzucha dlugosc ciut za kolano,na ramiaczkach, 2 warstwa lekka,jakos ladnie ulozona na biuscie,odcinana pod biustem i miekko sie lejaca,rozcieta na brzuchu do samego dolu taka narzutka jakby no nie wiem jak to opisac musialabym narysowac chyba:) ogolnie ma byc z takich materialow i takiego kroju zebym ubrala ja jeszcze w sierpniu po porodzie na kolejny slub :) dlatego spod z jakiejsc chyba dzianiny elastycznej gladkiej albo cos. Tylko jeszcze nie wiem w jakim kolorze. Cale zycie na czarno sie ubieram i pewnie czarna sukienke bede chciala ale jeszcze to przemysle:)

Skad ta krawcowa jest? Ceny ma jakies w miare przystepne? Musze cos uszyc bo w spodniach to nie wypada no... szczegolnie na slub do brata :/

Ewik raczej sama porodowka;-) wychodze z zalozenia ze skoro nigdy nie czulam bolu porodowego, nie wiem czego sie bac i dlaczego mam to znieczulac;-);-);-) ale te imprezy mozna przeciez polaczyc;-) najpierw na porodowke a potem Wy zostaniecie na tym spotkaniu;-):-P

Kia ja się wybieram :)
Ale nie wiem w który czwartek się wyrobię .
I Ktoś jeszcze był chętny ale nie pamiętam.

Olcik87 bo ty na samą porodówkę chcesz iść ? Znieczulenie Cię nie interesuje? ;)

Dostałam dziś 3 komplety z h&m od koleżanki dla synka i jakoś tak mnie rozczuliły. Jeszcze tylko 2,5 miesiąca i będę tuliła drugego szkraba, jejku jak ten czas leci.

Zazdroszczę kąpieli ja mam tylko wysoki brodzik,Oli tam nalewam wody i ma kąpiel ale ja się nie mieszczę :)Dziś nogi sobie goliłam i jak je zobaczyłam jak się wycierałam to tak na 50%są ogolone. Zuzia jak zwykle szaleje-jej pora:)

Aaaaale zrobiłam sobie mega kąpiel,dziecior wyjechal,facet w pracy a ja chyc do wanny.... Pół godziny siedziałam i tylko wody dolewalalam.... NIby wiem,że się powinno,Ale dziś musiałam....a teraz budyń czekoladowy...też mam dziś na jedzenie

Hej, dziewczyny czy, któraś z was nie wybiera się może do COPERNICUSA w jakiś czwartek posłuchać o znieczuleniu do porodu?? A może któraś już była, bo nie wiem czy warto a sama to nie bardzo chciałabym pójśc :)

Polika a jaką chcesz sukienkę? też mam w planach 2 śluby tego lata i spróbuję odgrzebać kontakt do krawcowej, która mi suknię ślubną szyła, bo sama się pewnie nie zbiorę, choć materiały na próbę kupiłam, to może Tysi chociaż miniaturową wersję walnę ;)

Ewik mój mąż dziś zaczął przemawiać ludzkim głosem, zobaczymy jak długo. Ja mialam dziś w planie nic nie robić oprócz obiadu to przyszły 2 koleżanki i siedziały, później jechałam do apteki,bankomatu,po Ole i do koleżanki. Jutro leżę i odpoczywam oprócz przedszkola i laboratorium.
Ja do ginekologa chodzę już jakieś 6 lat do faceta,
teraz co 2 tygodnie i powiem Wam, że ostatnio się jakoś specjalnie nie krępuję. Wpadlam chyba w rutynę bo jak idę
raz na rok profilaktycznie to wtedy się krępuję.

a ja wlasnie jjak zwykle na odwrót ;P połóg wspominam dobrze, a własciwie to w ogole nie wspominam bo nie dał mi sie we znaki, pomimo ze ciekło ze mnie 8 tygodni ale po pierwszych dwoch tygodniach to były takie plamienia a nie lejąca sie ciurkiem krwi, ale no co ja moge mowic na ten temat jak po CC nie miałam rozwalonego krocza ;)

moj maz sie okazało ze wraca tym razem szybiciej z rejsu, i to pierwszy raz sie tak wydarzyło bo zawsze sie przedłuza wiec jakos sie dziwnie czuje bo sobie nawkrecałam ze to jakis znak ze urodze duuuuzo szybciej niz powinnam :/

Hej!

Dziewczyny znacie moze jakas krawcowa ktora podjelaby sie uszycia sukienki ciazowej wieczorowej? Kroj mam w glowie tylko w sklepach nigdzie czegos takiego nie widze a w czerwcu dwa sluby...
Tylko taka co ceny ma przystepne :)

Ja mam dzisiaj dzien jedzenia. No opanowac sie nie moge :/ a w lustro to juz nawet nie patrze... :( nogi mamtak obrzydliwe ze ludzkie pojecie przechodzi. Juz tylko czekam az diete zaczne.

Oby jutro byla taka piekna pogoda jak dzisiaj to wybywam na dluuuhi spacer. Moze zapomne o jedzeniu;)

Afro no czekam czekam i doczekać się nie mogę a ona nie nadchodzi ;)

ja samego porodu nie wspominam tragicznie juz,ale połóg to była tragedia ...tego obawiam sie najbardziej....no i gdzie ta burza???

Ewik - Weź może sobie to wszystko napisz co chcesz jej powiedzieć i żeby wszystko sprawdziła. Będziesz spokojniejsza, że nic nie ominełaś.

Bauaganiarka - przez ten filmik zaczełąm oglądać porody ;p i te nie były takie straszne ;p

Nie no ja wolę chodzić do faceta niż kobiety ale tak jestem sama z ginem a teraz będzie tam kilka osób, jacyś stażyści i wg średnio to wygląda no i to oglądanie na obchodach ;p No i mam nadzieję, że mój mąż nie ucieknie gdzie pieprz rośnie jak zobaczy tą rzeźnię ;D

Polika fajną masz pamiątkę, moja mała od samego początku nie chce pokazać twarzy i albo jest bokiem odwrócona, albo ma nogi jakby na głowie :/ tak to rusza się jak szalona, a jak idziemy do ginekologa to leży nieruchoma i przez to za każdym razem badanie trwa ok. 30-40 minut, bo moa ginekolożka musi wszystko zobaczyć czy na pewno wszystko ok :)

Co do lekarzy ginekologów to zawsze twierdziłam, że nie pójdę do faceta, ale jak na początku ciąży wylądowałam dwa razy w szpitalu i jeszcze stażyści również zaglądali w owe miejsce to już mi przeszedł wstyd :p

Inne tematy z forum

krzywe ząbki (24 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

Irmina Wróblewska-Jankowska dermatolog - zna ktoś? Jakie opinie? (14 odpowiedzi)

Irmina Wróblewska-Jankowska przyjmuje na Jelelniogórskiej. Był ktoß może na wizycie i może...

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni