Mamy lipcowo- sierpniowe 2014 cz.6 :)

Lipiec:
diablica 48 - 02.07, trojaczki-córeczki
prymulka - 04.07
kreska_85 - 05.07
afro666-5.07, synek
sylwia - 05.07
Agata905 - 08.07 - synek
baranica - 09.07
Karol... - 10.07
Polika86 - 10.07
alana - 11.07, córeczka
Rozyczynka - 11.07 - Synek - Wejherowo
Martika-11.07. córeczka, Kliniczna
blatella - 14.07, córeczka Ola / Kliniczna lub Wojewódzki
joi-joi - 14.07
Olcik87 - 14.07
kaasik11 - 15.07, córeczka/ Wojewódzki
chaton - 19.07,Synek / Redłowo
jolcia - 30.07-córeczka/Wejherowo
ola86 - 30.07
krokus - 31.07
zerka - 31.07-chłopiec/ Redłowo/Wejherowo

Sierpień :
Sabbi- 04.08, chłopiec/ Kliniczna
muminka1 - 4.08
bauaganiarka - 4.08
BeataI-J 5.08
sierpniowa 6.08
Koralik-7.08 - synek
kasia28 - 8.08
Inspired - 10.08
Kia - 12.08
Lisia32 - 15.08
Monika K. - 17.08, córeczka / Kliniczna lub Wojewódzki
Mamita - 17.08
Ewik - 18.08.
jUstme. - 21.08
roksana.s - 23.08

poprzedni wątek:
http://forum.trojmiasto.pl/Mamy-lipcowo-sierpniowe-2014-cz-5-t526529,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamy lipcowo- sierpniowe 2014 cz.6 :)

Inspired ja chodzę do invikty. Z córką połówkowe 4d z nagraniem na płytkę kosztowało chyba 280zl a było mało widać bo była odwrócona plecami. Teraz na nagranie zdecyduje się dopiero jak lekarz powie że będzie ladnie widać. Idzie ze mną moja 5 latka jako zadebiutować jako starsza siostra.

Dziewczyny, ja tez mogę polecić dr Leszczynska - prowadzi mnie aktualnie i jestem bardzo zadowolona.
Ja sie glukozy straasznie boje.. a niedługo mnie to czeka. W piatek jade na polowkowe i juz świruje..

No mam nadzieję, że dadzą mi na godzinę... Weź tam siedź tyle czasu...

Ja tam lubię słodkie ;p

A 75 gram trwa 2 h, 50 gram godzinę

Pamiętam ze w pierwszej ciąży się strasznie bałam tej glukozy tym bardziej ze jeszcze miałam mdłości i wymuotowalam w 24 tygodniu a okazała się znoszą i w dodatku czułam się po niej jak naćpana hehe w głowie mi się kręciło i śmiać mi się chciało ze wszystkiego chyba taka ilość cukru tak na mnie zadziałała albo panie mi coś jeszcze dosypały ;))

Luna fotka słodka pomimo, że zasłania się rączką:)
Nie zazdroszczę Ci, że musisz leżeć:/ mam nadzieję, że to tymczasowe, dla pocieszenia pogoda ma się zepsuć więc łatwiej będzie leżeć:)

Mam w tym samym wieku córkę, tez 13 kilo waży :) i właśnie z nią testuje spacerowe hartana z pustym wózkiem głupio bym wyglądała na ulicy heheh

Szczerze to ich wg porąbało z cenami za połówkowe itp. Ile niektórzy muszą sobie odmówić, żeby za takie badanie zapłacić... A wiadomo, że każda matka wybierze zdrowie dziecka... ;|

Powiedzcie mi ile trwa badanie glukozy. Bo dobrze rozumiem, że to jest tak, że najpierw badają krew potem pijesz wodę w której staje łyżeczka ;p a potem znowu jest badanie krwi. Tylko ile się czeka na to drugie.

Mam też bodziaki z Biedry, ale z "Potwory i spółka" bo tylko takie zostały 68 ;)

Tak sobie dzisiaj pomyślałam, że wszystko fajnie, że kupuję sobie ciuszki a ile jest jeszcze buteleczek, smoczków i szczoteczek do nadrobienia ;p

Alana, mogę Ci mojego prawie 2latka 13kilowca pożyczyć, żeby spacerowke sprawdzić, bo balast trochę zmienia perspektywe oceny wózka ;)

dr Leszczyńska już obiła mi się o uszy więc może skorzystam, no i znowu się miniemy, może za miesiąc:)

Luna biedna kochana! trzymam kciuki, żeby za dwa tyg się okazało, że już nie musisz leżeć!
dzięki za odpowiedź dziewczyny;)

No fajny gość :) przyjmuje w Gdańsku na Grunwaldzkiej w budynku Hossy :) ale jak masz możliwość to polecam dr leszczynska, przyjmuje na Wiczlinie :) byłam u niej w pierwszej ciąży :)

Ja mam wizytę na 16:20 :)

Alana na 18:00 a Ty? :)

Zadowolona jesteś z tego Doeringa? gdzie on przyjmuje?

Ja polowkowe robiłam u Doeringa i za 3d bierze 260 zł, mamy super zdjęcia bo córcia ładnie buźke pokazała :) za normalne polowkowe bez 3d bierze 140 :)

Niektóre laktatory ręczne medelimają opcje dokupienia silniczka w razie potrzeby wiec spoko opcja jak nie chce się od razu kupować elektrycznego za 300 zł :)

Inspired na którą masz jutro wizytę? :)

Ja dalej testuje nowy wózek i jestem zachwycona wciąż! On chyba nie ma wad!

Jolcia a do jakiego lekarza chodzisz?

Mi lekarz na ostatniej wizycie nawet włączył 3d na chwilę chyba dlatego że byłam z mężem i akurat widać było buzię, nic za to nie płaciłam. 24ego mam połówkowe i też będę chciała 3d.

Dziewczyny, a ja trochę z innej beczki. Znacie jakieś firmy albo sklepy internetowe z fajnymi tapetami dla dzieci? Szukam głównie tapety do pokoju 6-latka i nie ma za bardzo w czym wybierać. Znalazłam z zasadzie1 tapetę co w miarę mi się podoba i lipa. ;-(

hmm zastanawiam się czy włączenie na chwilę 3d może się wiązać z dodatkową opłatą, pierwsze prenatalne miałam robione w 2d i lekarz niestety nie wspomniał o możliwości włączenia 3d, nie wiem czy teraz iść do innego czy to tego samego i po prostu poprosić...

inspired- nam całą diagnostykę robił na 2d - czylis prawdzenie wszytskich narzadow, przeplywy, miary itp

Natomiasy potem an chwilę włączył 3d - młody wyglądał wtedy już bardziej jak dziecko, ale to nie to co teraz ;)
ogólnie nam na połówkowym buzi pokazać za bardzo nie chciał ;)

Jeśli chodzi o diagnostykę to robi się w 2D a lekarz od czasu do czasu może przełączyć na 3d jak ma taką możliwość.

Inne tematy z forum

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...