Mamy lipcowo- sierpniowe 2014 cz.6 :)

Lipiec:
diablica 48 - 02.07, trojaczki-córeczki
prymulka - 04.07
kreska_85 - 05.07
afro666-5.07, synek
sylwia - 05.07
Agata905 - 08.07 - synek
baranica - 09.07
Karol... - 10.07
Polika86 - 10.07
alana - 11.07, córeczka
Rozyczynka - 11.07 - Synek - Wejherowo
Martika-11.07. córeczka, Kliniczna
blatella - 14.07, córeczka Ola / Kliniczna lub Wojewódzki
joi-joi - 14.07
Olcik87 - 14.07
kaasik11 - 15.07, córeczka/ Wojewódzki
chaton - 19.07,Synek / Redłowo
jolcia - 30.07-córeczka/Wejherowo
ola86 - 30.07
krokus - 31.07
zerka - 31.07-chłopiec/ Redłowo/Wejherowo

Sierpień :
Sabbi- 04.08, chłopiec/ Kliniczna
muminka1 - 4.08
bauaganiarka - 4.08
BeataI-J 5.08
sierpniowa 6.08
Koralik-7.08 - synek
kasia28 - 8.08
Inspired - 10.08
Kia - 12.08
Lisia32 - 15.08
Monika K. - 17.08, córeczka / Kliniczna lub Wojewódzki
Mamita - 17.08
Ewik - 18.08.
jUstme. - 21.08
roksana.s - 23.08

poprzedni wątek:
http://forum.trojmiasto.pl/Mamy-lipcowo-sierpniowe-2014-cz-5-t526529,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamy lipcowo- sierpniowe 2014 cz.6 :)

Inspired ja chodzę do invikty. Z córką połówkowe 4d z nagraniem na płytkę kosztowało chyba 280zl a było mało widać bo była odwrócona plecami. Teraz na nagranie zdecyduje się dopiero jak lekarz powie że będzie ladnie widać. Idzie ze mną moja 5 latka jako zadebiutować jako starsza siostra.

Dziewczyny, ja tez mogę polecić dr Leszczynska - prowadzi mnie aktualnie i jestem bardzo zadowolona.
Ja sie glukozy straasznie boje.. a niedługo mnie to czeka. W piatek jade na polowkowe i juz świruje..

No mam nadzieję, że dadzą mi na godzinę... Weź tam siedź tyle czasu...

Ja tam lubię słodkie ;p

A 75 gram trwa 2 h, 50 gram godzinę

Pamiętam ze w pierwszej ciąży się strasznie bałam tej glukozy tym bardziej ze jeszcze miałam mdłości i wymuotowalam w 24 tygodniu a okazała się znoszą i w dodatku czułam się po niej jak naćpana hehe w głowie mi się kręciło i śmiać mi się chciało ze wszystkiego chyba taka ilość cukru tak na mnie zadziałała albo panie mi coś jeszcze dosypały ;))

Luna fotka słodka pomimo, że zasłania się rączką:)
Nie zazdroszczę Ci, że musisz leżeć:/ mam nadzieję, że to tymczasowe, dla pocieszenia pogoda ma się zepsuć więc łatwiej będzie leżeć:)

Mam w tym samym wieku córkę, tez 13 kilo waży :) i właśnie z nią testuje spacerowe hartana z pustym wózkiem głupio bym wyglądała na ulicy heheh

Szczerze to ich wg porąbało z cenami za połówkowe itp. Ile niektórzy muszą sobie odmówić, żeby za takie badanie zapłacić... A wiadomo, że każda matka wybierze zdrowie dziecka... ;|

Powiedzcie mi ile trwa badanie glukozy. Bo dobrze rozumiem, że to jest tak, że najpierw badają krew potem pijesz wodę w której staje łyżeczka ;p a potem znowu jest badanie krwi. Tylko ile się czeka na to drugie.

Mam też bodziaki z Biedry, ale z "Potwory i spółka" bo tylko takie zostały 68 ;)

Tak sobie dzisiaj pomyślałam, że wszystko fajnie, że kupuję sobie ciuszki a ile jest jeszcze buteleczek, smoczków i szczoteczek do nadrobienia ;p

Alana, mogę Ci mojego prawie 2latka 13kilowca pożyczyć, żeby spacerowke sprawdzić, bo balast trochę zmienia perspektywe oceny wózka ;)

dr Leszczyńska już obiła mi się o uszy więc może skorzystam, no i znowu się miniemy, może za miesiąc:)

Luna biedna kochana! trzymam kciuki, żeby za dwa tyg się okazało, że już nie musisz leżeć!
dzięki za odpowiedź dziewczyny;)

No fajny gość :) przyjmuje w Gdańsku na Grunwaldzkiej w budynku Hossy :) ale jak masz możliwość to polecam dr leszczynska, przyjmuje na Wiczlinie :) byłam u niej w pierwszej ciąży :)

Ja mam wizytę na 16:20 :)

Alana na 18:00 a Ty? :)

Zadowolona jesteś z tego Doeringa? gdzie on przyjmuje?

Ja polowkowe robiłam u Doeringa i za 3d bierze 260 zł, mamy super zdjęcia bo córcia ładnie buźke pokazała :) za normalne polowkowe bez 3d bierze 140 :)

Niektóre laktatory ręczne medelimają opcje dokupienia silniczka w razie potrzeby wiec spoko opcja jak nie chce się od razu kupować elektrycznego za 300 zł :)

Inspired na którą masz jutro wizytę? :)

Ja dalej testuje nowy wózek i jestem zachwycona wciąż! On chyba nie ma wad!

Jolcia a do jakiego lekarza chodzisz?

Mi lekarz na ostatniej wizycie nawet włączył 3d na chwilę chyba dlatego że byłam z mężem i akurat widać było buzię, nic za to nie płaciłam. 24ego mam połówkowe i też będę chciała 3d.

Dziewczyny, a ja trochę z innej beczki. Znacie jakieś firmy albo sklepy internetowe z fajnymi tapetami dla dzieci? Szukam głównie tapety do pokoju 6-latka i nie ma za bardzo w czym wybierać. Znalazłam z zasadzie1 tapetę co w miarę mi się podoba i lipa. ;-(

hmm zastanawiam się czy włączenie na chwilę 3d może się wiązać z dodatkową opłatą, pierwsze prenatalne miałam robione w 2d i lekarz niestety nie wspomniał o możliwości włączenia 3d, nie wiem czy teraz iść do innego czy to tego samego i po prostu poprosić...

inspired- nam całą diagnostykę robił na 2d - czylis prawdzenie wszytskich narzadow, przeplywy, miary itp

Natomiasy potem an chwilę włączył 3d - młody wyglądał wtedy już bardziej jak dziecko, ale to nie to co teraz ;)
ogólnie nam na połówkowym buzi pokazać za bardzo nie chciał ;)

Jeśli chodzi o diagnostykę to robi się w 2D a lekarz od czasu do czasu może przełączyć na 3d jak ma taką możliwość.

Inne tematy z forum

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

Czynna logopeda z Rumi z przedszkola "Pod Topolą" na showup (3 odpowiedzi)

Zróbcie co chcecie z tą informacją, ale Pani i występuje na żywo i pracuje z dziećmi...