Mamy lipcowo- sierpniowe 2014 cz.6 :)

Lipiec:
diablica 48 - 02.07, trojaczki-córeczki
prymulka - 04.07
kreska_85 - 05.07
afro666-5.07, synek
sylwia - 05.07
Agata905 - 08.07 - synek
baranica - 09.07
Karol... - 10.07
Polika86 - 10.07
alana - 11.07, córeczka
Rozyczynka - 11.07 - Synek - Wejherowo
Martika-11.07. córeczka, Kliniczna
blatella - 14.07, córeczka Ola / Kliniczna lub Wojewódzki
joi-joi - 14.07
Olcik87 - 14.07
kaasik11 - 15.07, córeczka/ Wojewódzki
chaton - 19.07,Synek / Redłowo
jolcia - 30.07-córeczka/Wejherowo
ola86 - 30.07
krokus - 31.07
zerka - 31.07-chłopiec/ Redłowo/Wejherowo

Sierpień :
Sabbi- 04.08, chłopiec/ Kliniczna
muminka1 - 4.08
bauaganiarka - 4.08
BeataI-J 5.08
sierpniowa 6.08
Koralik-7.08 - synek
kasia28 - 8.08
Inspired - 10.08
Kia - 12.08
Lisia32 - 15.08
Monika K. - 17.08, córeczka / Kliniczna lub Wojewódzki
Mamita - 17.08
Ewik - 18.08.
jUstme. - 21.08
roksana.s - 23.08

poprzedni wątek:
http://forum.trojmiasto.pl/Mamy-lipcowo-sierpniowe-2014-cz-5-t526529,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamy lipcowo- sierpniowe 2014 cz.6 :)

Ja dziś miałam okropną noc, nie mogłam spać, głowa mnie bolała. I w efekcie jestem dziś nie do życia...

Moja córa po mięsięcznej przerwie też już w przedszkolu trochę spokoju więc czas się wziąść powoli za porządki. Oj wieje wieje o mało głowy nie urwie. Może jutro pogoda będzie lepsza.

hejka;)
pogoda dziś straszna, ale co zrobić;) oby jak najszybciej wróciła ładna;)
dziewczyny gratuluję odkrytych płci dzieci;)

Moja królewna już w przedszkolu, u nas też wieje masakrycznie. Dziś obudziłam się w nocy przed 24 taka głodna aż mi burczało głośno w brzuchu :)

Jolcia nie mozna sie przejmowac wszystkim co sie dzieje na swiecie, zwlaszcza ze to malo pomoze a moze tylko Tobie zaszkodzic. Ja wierze ze ktos w koncu stuknie (delikatnie powiedziane:-)) Putina w glowe i to sie wszystko skonczy. Ciekawe jak wyniki glosowania wczoraj na Krymie.
Pogoda okropna do spaceru iwyjscia z domu nie nastraja. Czas uderzyc znowu na plac zabaw pod dachem:-)

Chyba zaczynamy etap narzekania w ciąży :) Ja mam problemy z zasypianiem a dziś od rana coś mnie boli pod żebrami w prawym boku :)
Oprócz tego boję się tego co się dzieje za naszą granicą tzn możliwości wybuchu wojny.
Dobrze,że maluszek zdrowo kopie codziennie.

Widzę, że pogoda dobija nas wszystkie :(
Ja dziś dodatkowo pół nocy nie spałam, dopadł mnie ból lewego biodra :( Nie wiedziałam już jak mam leżeć i od 6-tej jestem na nogach i przestało boleć. Zamawiam sobie dzisiaj poduszkę rogala dla ciężarnych, może pomoże.

Sabbi, Inspired gratuluję :)

Moj młody obrocil sie glowa w dol dopiero po 32 tygodniu. Teraz czuhe jak sie mała kręci w kolko. Z regoly jest glowa do gory ale czesto rano czuje ze kopie u gory. Pozniej sie przekreca i tak na zmiane:) czasu jest jeszcze mnostwo.
Poki co juz w planach na za dwa tygodnia jak małż wroci do donu zaczniemy malowanie pokoju dla starszaka. Czas najwyzszy go przeniesc zeby pozniej wszystko na raz go nie przytloczylo...w ciagu miesiaca bedzie juz w nowym pokoju. Juz nastawiam sie na ogron roboty ale remonty to ja dosyc lubie:)

Szkoda ze pogoda dzisiaj taka pod psem.Musimy jechac na urodziny do mojej babci i az sie nie chce wychodzic. W domu tez nudy. Mlody nie chce sie w nic bawic siedzi tylko i sie przekreca i wzdycha. Juz nie wiem czym go zainteresowac. Puzle nie, pilka nie, rysowanie tez odpada juz wozkiem pojezdzil i znowu opadl na kanape. Byle do 12 i jedziemy.

A jak tam u was mija ta szara niedziela?

Bo dzieciaki od połówkowego zdarza sie jeszcze kilka razy przekręcić wiec spokojnie :) jeszcze mamy duzoooo czasu :)

Ja myślę że jeszcze mają dużo czasu i miejsca żeby się odwrócić główką do dolu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

miednicowe i pośladkowe to jest to samo. moze to byc wskazanie do cc w pierwszej ciazy, ale pociesze Was, ze nasza Córa odwróciła się główką w dół dopiero w 35 tygodniu, a słyszałam o przypadkach odpowiedniego ułożenia już na porodówce:)

no to troche mi ulżyło, że nie tylko ja tak mam:) już sie nie moge doczekac jak zacznie wedrowac po całym brzuchu:)
co jeszcze ciekawe, rano jak sie budze jedną strone brzucha mam wyżej niż drugą i to znacznie:):):)

Ja ruchy czuję wlasnie nisko w podbrzuszu lub na bokach brzucha ale nigdy nie w okolicy pępka np.

Miednicowo czyli tak jak u mnie. Ja też czuję ruchy nisko i na dodatek mam łożysko na przedniej ścianie, więc słabo czuję te ruchy. ;-(

Martika, ja byłam wczoraj.. ginka powiedziała, że dziecko leży miednicowo.. nie do konca wiem co to znaczy:/ to tez powoduje ze ja czuje ruchy a bardziej kopniaki na podbrzuszu i nigdzie wyzej. Nie wiem, czy tylko ja tak mam, czy Wy tez?;>

A ja byłam dzisiaj na wizycie i z małą wszystko ok.
Dziewczyny, a jak są teraz ułożone Wasze dzieci. Moja mała jak na razie cały czas pośladkowo. Wiem, że jeszcze dużo czasu i może się to zmienić-pytam tak bardziej z ciekawości, no pamiętam, że obaj moi synowie już od usg połówkowego byli ułożeni główką w dół.

Olcik ja też uwielbiam zakalce ;D I mam to szczęście, że jako jedyna i mogę się obżerać puki nie pękne ;P

hehe to niezle Rozyczynka:) moj maz jutro wraca z Niemiec więc stwierdzilam, ze będe dobrą żoną i zrobie to ciasto.. ale co z tego wyjdzie... oby nie zakalec:P chociaz ja bardzo lubie:)

No 4 tygodnie to zdecydowanie za dłuuugo. Ja idę we wtorek na połówkowe po 3 tyg od ostatniej i i tak mi się strasznie dłuży. Ale w końcu zobaczę tego mojego klopsa ;)

Ja ciasto robiłam może 2 razy w życiu ;p I to sernik z paczki ;D

Witam wieczornie
ja tez dzis nie bardzo sie czuje.. dodatkowo denerwuje sie poniedziałkowa wizytą. . Uwazam ze co 4 tyg wizyta to dlugaśna przerwa. . :(

Inne tematy z forum

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

FAJNE msze dla dzieci gdzie w GDAŃSKU? (35 odpowiedzi)

no właśnie