Mamy lipcowo- sierpniowe 2014 cz.7 :)

Lipiec:
diablica 48 - 02.07, trojaczki-córeczki
prymulka - 04.07
kreska_85 - 05.07
afro666-5.07, synek
sylwia - 05.07
Agata905 - 08.07 - synek
baranica - 09.07
Karol... - 10.07
Polika86 - 10.07
alana - 11.07, córeczka
Rozyczynka - 11.07 - Synek - Wejherowo
Martika-11.07. córeczka, Kliniczna
blatella - 14.07, córeczka Ola / Kliniczna lub Wojewódzki
joi-joi - 14.07
Olcik87 - 14.07
kaasik11 - 15.07, córeczka/ Wojewódzki
chaton - 19.07,Synek / Redłowo
agamak13 - 24.07, córeczka/ Kliniczna
jolcia - 30.07-córeczka/Wejherowo
krokus - 31.07
zerka - 31.07-chłopiec/ Redłowo/Wejherowo

Sierpień :
Ola86-03,08 córka/wojewódzki
Sabbi- 04.08, chłopiec/ Kliniczna
muminka1 - 4.08
bauaganiarka - 4.08
Inspired - 04.08 córeczka/ Redłowo/SwissMed
BeataI-J 5.08 synek / SwissMed
sierpniowa 6.08
Koralik-7.08 - synek
kasia28 - 8.08
Kia - 12.08
Lisia32 - 15.08 - córeczka / Kliniczna
Monika K. - 17.08, córeczka / Kliniczna lub Wojewódzki
Mamita - 17.08
Ewik - 18.08. Synek / Kliniczna lub Wojewódzki
jUstme. - 21.08
roksana.s - 23.08
aleksandry - 23.08

link do poprzedniego:
http://forum.trojmiasto.pl/Mamy-lipcowo-sierpniowe-2014-cz-6-t528599,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamy lipcowo- sierpniowe 2014 cz.7 :)

Ja też wczoraj miałam USG połówkowe, potwierdziła się córcia :) Moje Maleństwo waży 464g i również wszystko jest w porządku :)

hej dziewczyny ;)

wczoraj byłam na usg połówkowym, synuś nadal pozostał synusiem, waży 481 g, a najważniejsze, że wszystkie parametry w normie :)

No ja weekendy mam zawsze "rozrywkowe" ;p a dzisiaj tez cały dzień jeżdżenia i sprzątania. W sobote mam imprezkę urodzinową z parapetówą więc mam sprzątania poremontowego troszkę.

Czytam na bieżąco, ale strasznie nie lubię pisać na telefonie ;p A na komp zwyczajnie nie mam czasu ;p

Muminka - gratulację ;) To nie tylko ja jestem świeżo upieczoną mężatką ;) My mamy pierwszą rocznicę za 4 miesiące ;)

Rozyczynka co u Ciebie? Nagle zamilkłaś. Ja ostatnio padam wieczorami po spacerach i placach zabaw z Ola.

Przy okazji dzisiejszego dnia odwiedziliśmy restaurację W ogrodach w Gdyni, była któraś kiedyś może?;>

hej Dziewczyny, ciężko za Wami nadążyć ale dałam rade:) nie wiem, czy słyszałyście o tym:
http://www.siostraania.pl/artykul/po-prostu-polozna-w-gdansku
warto wiedziec:):):)

muminka1 akurat ten model ma skretne przednie kolka. My w koncu wyszlismy z zapalenia oskrzeli. Teraz na spokojnie wracamy do zywych. Nie moge doczekac sie dnia ze po sniadaniu wystawie syna do ogrodu a do domu wroci na kolacje:-) plus tymczasowego mieszkania u dziadkow na wsi!

Ja dziś odpoczywam po wczorajszym całym dniu na dworze. Po obiedzie pewnie wyjdę z Olą na plac zabaw :)

Martika dzięki;* a co do ubranek to już się umówiłam z Poliką , chyba że się jeszcze rozmyśli:p
Polika dzięki;)

Muminka-gratualcje! Oby kolejna lata minęły równie pięknie!
Nie wiem czy doczytałaś, więc napiszę raz jeszcze. Jak możesz to podeślij zdjęcia tych ubranek. Szukam jeszcze kilku rzeczy, a sama mam po synku, więc jak coś to może się np. wymienimy.

Ja tez ciagle chora jestem.juz raz bylam na antybiotykua teraz zapalenie oskrzeli i ja i mlody. Srednio raz w miesiacu chora i katar ktory nie mija nigdy. W pierwszej ciazy nie chorowalam to chyba syn mi chprobska z przedszkola przynosi...

Muminka gratulacje! I oby tych lat szczesliwych przybywalo:)
My pierwsza rocznice mamy w sierpniu wiec bedziemy swietowac z miesieczna dzidzią na rekach:)

Dzisiaj piekna pogoda, szkoda ze nie bardzo mozemy na dwor wychodzic.moze jedynie jakis krotki spacerek.

W dodatku dzisiaj maz znowu wyjezdza. Teraz zobaczymy sie dopiero na swieta....co za los.

Milego spokojnego dnia! :)

hejka;)
co do przeziębień to mnie też złapało, na szczęście tylko katar. a my dziś mamy pierwszą rocznicę ślubu;)
Sabbi fajnie, że trafiłaś na super wózek używany, widzę, że kółka nieskrętne jak mój;)

Jolcia ja w pierwszej ciąży nie chorowałam w ogóle, ogólnie choruję raz na 2 lata i to maximum 4 dni a teraz, mam po prostu dość. Nie dość ,że ciągle rozłożona to jeszcze głupi katar i ból głowy wykańczał mnie 2 tygodnie.
eh

Ja w tej ciąży też łapię przeziębienia jak nigdy,w poprzedniej ani razu chora nie byłam a też przez zimę przechodziłam bo rodziłam w maju.

My byliśmy wczoraj obok tych targów ale z Synkiem szliśmy do Krainy Kinder Niespodzianki i już nie zdążyłam zajrzeć.

Po wózek wybieramy się w następny weekend bo teraz mnie rozłożyło choróbsko - średnio raz w miesiącu coś łapię :/ Nadrabiam chyba kilka ostatnich lat.

Sabbi super, ja też będę kupowała używany. Gdybym planowała kolejne dziecko pomyślałabym może o nowym ale chcę skończyć na dwójce i nie chcę wydać za wiele kasy bo wiem że żeby później sprzedać trzeba sporo zjechać z ceny. Kiedyś wystawiłam trochę zabawek po Oli to Fisher price w idealnym stanie po ok 40 zl sprzedałam bo drożej używanych nikt nie chce a nowe Np 150zl.
My dziś byłyśmy cały dzień na dworcu dworze aż Ola kolorków chyba nabrała.

Ja dzis kupilam wozek:-) Jedo classic czy jakos tak bezowy:-) jest sliczny! uzywany ale jak nowy z gwarancja przez rok. ach chyba na serio bede miec niemowlaka w domu:-)

Muminka, jak możesz to wyślij mi fotki ubranek: marta.p-s@gazeta.pl

A ja właśnie miałam pisać, że moja mała tez jakoś tak mali ruchliwa ale zmieniłam zdanie bo wczoraj mnie tak pokopała, że aż brzuch skakał :-)

Och dziewczyny co to był za weekend :))

Poszalałam z koleżanką w Spa we Władysławowie, w hotelu mieli też ofertę zabiegów dla kobiet w ciąży więc dla odstresowania po pracy czy też tak po prostu polecam :))

A dziś od 12.30 byłam na Targach Mother&Baby w Gdańku, za darmo zrobiłam usg, mieli fajne wykłady, niezłe stoiska, kupiłam kilka rzeczy, kilka drobiazgów wygrałam :) jednym słowem bardzo fajnie, bo ceny zawsze trochę niższe niż w sklepach stacjonarnych czy internetowych.

I wydaje mi się, że to co dziś w końcu poczułam to ruchy Maluszka :))

Inne tematy z forum

Mamusie-wanna czy prysznic? (35 odpowiedzi)

Chciałabym wiedzieć jak to wygląda w praktyce gdy są małe dzieci. Bardzo chciałabym mieć prysznic...

nnt. Wymiana drzwi - jaką firmę z Gdańska polecacie? (20 odpowiedzi)

Zastanawiamy się nad wymianą drzwi do mieszkania. Czy możecie polecić jakąś firmę z...

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...