Mamy lipcowo- sierpniowe 2014 cz.8 :)

Lipiec:
diablica 48 - 02.07, trojaczki-córeczki
prymulka - 04.07
kreska_85 - 05.07
afro666-5.07, synek
sylwia - 05.07
Agata905 - 08.07 - synek
baranica - 09.07
Karol... - 10.07
Polika86 - 10.07
alana - 11.07, córeczka
Rozyczynka - 11.07 - Synek - Wejherowo
Martika-11.07. córeczka, Kliniczna
blatella - 14.07, córeczka Ola / Kliniczna lub Wojewódzki
joi-joi - 14.07
Olcik87 - 14.07
kaasik11 - 15.07, córeczka/ Wojewódzki
chaton - 19.07,Synek / Redłowo
agamak13 - 24.07, córeczka/ Kliniczna
muminka1 - 29.07, synek/ Redłowo
jolcia - 30.07-córeczka/Wejherowo
krokus - 31.07
zerka - 31.07-chłopiec/ Redłowo/Wejherowo

Sierpień :
Ola86-03,08 córka/wojewódzki
Sabbi- 04.08, chłopiec/ Kliniczna
bauaganiarka - 4.08
Inspired - 04.08 córeczka/ Redłowo/SwissMed
BeataI-J 5.08 synek / SwissMed
sierpniowa 6.08
Koralik-7.08 - synek
kasia28 - 8.08
Kia - 12.08 Synek / Zaspa
Lisia32 - 15.08 - córeczka / Kliniczna
Monika K. - 17.08, synek / Kliniczna lub Wojewódzki
Mamita - 17.08
Ewik - 18.08. Synek / Kliniczna lub Wojewódzki
jUstme. - 21.08
roksana.s - 23.08 - córeczka
aleksandry - 23.08

Link do poprzedniego wątku : http://forum.trojmiasto.pl/Mamy-lipcowo-sierpniowe-2014-cz-7-t530528,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamy lipcowo- sierpniowe 2014 cz.8 :)

Jolcia udane zakupki w lumpku, ja też grasuje i też dzisiaj znalazłam fajne ciuszki :)
Roksana- ja tam kupowałam pierwszy raz :), za pomocą karty kredytowej jest całkiem prosto :)

Dopiero mam chwilę napisać, Olcia mi się rozchorowała, od wczoraj gorączkuje. Bylam z nią dziś na pogotowiu i osłuchowo nic się nie
dzieje, zobaczymy jak będzie do poniedziałku. We wtorek moja wytęskniona wizyta, ciekawe co u maleństwa. Kupiłam dziś w Rossmannie chusteczki z pudełkiem plastikowym za niecałe 7zl. No i w moim ulubionym lumpku bodziaka z myszką minnie,nowy śliniak z napisem mummy's little princess i nowe 2 pary niedrapek za cale 13zl.

Zerka, ale fajne rzeczy tam sa.. Ale ja nie wiem jak tam zamawiać :( i jak płacić :(

http://www.asos.com//Asos-Maternity/Asos-Maternity-Knot-Front-V-Back-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2916539
Właśnie na asos.pl kupiłam sobie taką ciążową sukienkę, w kolorze nude, kosztowała 35zł, wysyłka gratis:))) została jeszcze ostatnia sztuka w rozmiarze 14 jaby co ;)

Jeszcze jutro i w pońiedzialek na 15.35 odliczanie czas zacząć :)
A wy co tak cicho moje miłe?

Doustny test tolerancji glukozy wg. zaleceń robi się 24-28 tydzień, więc nie martw się na pewno Cię nie ominie :)))

Pewnie mnie nie ominie :(

Pewnie zleci Ci glukozę dopiero na następnej wizycie. Ja robiłam dopiero dzisiaj, a jestem w 27 tyg., więc masz czas-spokojnie, nie sądzę aby Cie tak przyjemność ominęła. ;-)

Super ze wszystko dobrze :)

a moze glukozy sie wszystkim nie robi. Mi kazal zrobić przede wszystkim bo mamy byl duży i ja dużo tylam. A badanie wyszlo na skraju i zlecił cos tam dodatkowo.

Oskarek super :)

Ja też dzisiaj po połówkowym. A jednak dziewuszka i nie chce być inaczej:)
Waży 400g i jak to lekarz określił mojej starszej córce "wiesz twoja siostra waży tyle co 2 kostki masła' ;)
Na szczęście mam odstawić już luteinę i zacząć jeść dużo pomidorów i przyjmować magnez na te moje drętwienia rąk.
Bardzo zdziwiłam się tylko, że nie zalecił mi żadnych badań nawet glukozy, ale stwierdził, że na chwilę obecną dziecko rozwija się tak prawidłowo, iż nie widzi wskazań, dopiero dostanę skierowanie w maju :0

Oskar jak ładnie :)

Normalnie Wam zazdroszczę tych polowkowych. Ja mam wizyte dopiero 24 ;\ Moje malenstwo cal noc mnie dzisiaj meczylo kopniakami. Ze spania nici. Ułożył sie w poprzek i juz jest za duży na to wiec czulam go DOKLADNIE z każdego boku...
Na dzisiejsze chrzciny pójdę nieprzytomna.

A no i bylismy wczoraj w markecie i wybraliśmy imie przy stojaku z breloczkami. Tzn jedyne które zaakceptowalam to Oskar i tak juz zostanie :) teraz muszę wymyślić jakieś ladne zdrobnienie :P

Ja po połówkowym :)
Doktor widziała jajca ale pintak niby schowany więc mój M dalej się łudzi,że jednak córa ;)
Najważniejsze,że wszystko w porządku :) Waży 455g więc całkiem sporo ale po kości udowej na razie można stwierdzić ,że nie będzie dryblasem ;)

Ja mam we wtorek wizytę i też mam nadzieję że moja dziewczynka nie zrobi sobie jaj:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ja jutro idę na połówkowe mam nadzieję że u mnie też już nic się nie zmieni i zostanie dziewczynka. Zabieramy ze sobą córę, dzisiaj po powrocie z przedszkola nic innego nie mówiła tylko "kiedy pójdziemy zobaczyć dzidzię?"
No i teraz czas na mnie aby wypić glukozę tfuuuu, na pewno dostanę skierowanie.
Jolcia narobiłaś mi smaka ;)

Dziewczyny dziś kupiłam sobie piwko Warka cytrynowa bezalkoholowe, dokładnie sprawdziłam 0%.Nie smakowało jak piwo ale bylo dobre:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

No to ladnie zaraz sie okaze ze więcej osob z watku bylo i zadna z nas sie nie poznala :D

Monika.K no zobaczymy :) najwyzej bede robic wielka wyprz :D i caly czas sie zastanawiam.. ze skoro dal mi porwierdzenie w formie usg i napisal w karcie i na swoich notatkach femina i powiedział uwaga 'cipka jak ta lala ' i ze na 99 % dziewczynka moze sie cos zmienić. . No zobaczymy :D

Roksana, trzymam kciuki żeby Ci się ta dziewczynka potwierdziła :)
Ja nie miałam tyle odwagi żeby przed połówkowym kupować ciuszki dziewczęce, kupowałam uniwersalne :)
I jak się okazało - dobrze zrobiłam :P

Ja też na warsztatach zaczynałam od sali nr 3 :)

Na Manchatannie w Kappahl marny wybór-prawie nic nie ma. Największy wybór jest w Klifie-obskoczyłam wszystkie, więc mam rozeznanie. ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Poradźcie coś na wypadające włosy :( (15 odpowiedzi)

Dziewczyny, jak w temacie... proszę pomóżcie, bo sama nie wiem co robić. Karmię piersią od 5ciu...

I klasa - tornister i piórnik jaki?? (20 odpowiedzi)

Możecie podpowiedzieć jakie tornistry sprawdziły się waszym dzieciom w I klasie?? Czy w I klasie...

Jaki najlepszy i najtańszy blender? (13 odpowiedzi)

Chciałabym zacząć robić sama papki małemu,jednak słoiki są za drogie.On zjada cały taki mały...