Mamy lipcowo-sierpniowe 2014 cz. 9

Lipiec:
diablica 48 - 02.07, trojaczki-córeczki
prymulka - 04.07
kreska_85 - 05.07
afro666-5.07, synek
sylwia - 05.07
Agata905 - 08.07 - synek
baranica - 09.07
Karol... - 10.07
Polika86 - 10.07 córeczka/Wejherowo
alana - 11.07, córeczka
Rozyczynka - 11.07 - Synek - Wejherowo
Martika-11.07. córeczka, Kliniczna
blatella - 14.07, córeczka Ola / Kliniczna lub Wojewódzki
joi-joi - 14.07
Olcik87 - 14.07, córeczka / Kliniczna
kaasik11 - 15.07, córeczka/ Wojewódzki
chaton - 19.07,Synek / Redłowo
agamak13 - 24.07, córeczka/ Kliniczna
muminka1 - 29.07, synek/ Redłowo
jolcia - 30.07-córeczka/Wejherowo
krokus - 31.07
zerka - 31.07-chłopiec/ Redłowo/Wejherowo

Sierpień :
Ola86-03,08 córka/wojewódzki
Sabbi- 04.08, chłopiec/ Kliniczna
bauaganiarka - 4.08
Inspired - 04.08 córeczka/ Redłowo/SwissMed
BeataI-J 5.08 synek / SwissMed
sierpniowa 6.08
Koralik-7.08 - synek
kasia28 - 8.08
Kia - 12.08 Synek / Zaspa
Lisia32 - 15.08 - córeczka / Kliniczna
Monika K. - 17.08, synek / Kliniczna lub Wojewódzki
Mamita - 17.08
Ewik - 18.08. Synek / Kliniczna lub Wojewódzki
jUstme. - 21.08
roksana.s - 23.08 - córeczka
aleksandry - 23.08

Link do poprzedniego wątku :
http://forum.trojmiasto.pl/Mamy-lipcowo-sierpniowe-2014-cz-8-t534012,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamy lipcowo-sierpniowe 2014 cz. 9

Mnie trudno nie zauważyć ;)
image
;)

Wy o ustępowaniu miejsca widzę;) ja się nie mogę wypowiedzieć, bo mi nikt nie ustępuje i pewnie jeszcze długo nie będzie;)

Ale cisza w watku, no tak cieplo ske zrobilo i sezon grillowy sie rozpoczal :-) ja zostalam przepuszczona w laboratorium, stal przede mna mezczyzna w kolejce, a pani laborantka poprosila mnie, niestety w h&m nic nie zauwazyl, ze ciezarna stoi w kolejce i musialam odstac swoje.

Jolcia mi tez jeżeli ustępują to zawsze starsze osoby.

A nie wiem czy pisałam o akcji w Lidlu ostatnio ?
Kolejka na kilometr, stoję i stoję aż otworzyła sie obok kasa, podchodze a przede mnie parka się wciska bo oni tylko koszyk mają na co ja,że tylko w ciąży jestem. ekspedientka się za głowe złapała a w międzyczasie zaczęla się przede mną babka rozpakowywać , obie zrobiłyśmy wielkie oczy ale wtedy to ani Ona ani ja nie wytrzymałyśmy, Ekspedientka Ją wyprosiła a ja kilka słów dodałam o mega bezczelności bo nie dość,że w długiej kolejce udają że mnie nie widza to jeszcze się wpychają !
Oczywiście babka na to: a ja Pani nie zauważyłam.
Nie no przeciez , jak mogłaby mnie widzieć, mam brzuch dopiero w 6tym miesiącu, jedyne 10kg nadwagi i pół metra wysokości bo metr to już by może zauważyła :/

Ale upał, byłam z Olą w parku, na placu zabaw i na lodach. Dostałam od koleżanki jakiś miesiąc temu bluzkę ciążową letnią, dziś ją zakładam a ona ciasna :)
A teraz uwaga-stoję na przystanku z Olą dziś, 3 miejsca zajęte-na 1 siedzi starsza pani a na dwóch młode i ta starsza ustąpiła mi miejsce a młode nic :)Jeszcze na głos powiedziała niech pani usiądzie bo ciężko stać z brzuchem :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szczerze Ci wspolczuje :( ja ostatnimi czasy mialam tez kilka wizyt. Wspominam jak horror a co dopiero wyrywanie.... Brrr

Oh, dokładnie tak samo się czuję!
Jeszcze dodatkowo ryczę przez cały dzień, bo wczoraj byłam u cioci stomatolożki, myślałam że czeka mnie mała plomba, a spotkała mnie wyrwanie połowy zęba :((i 2 korzeni z trzech (górna szóstka) miał on taki zakręcony korzeń, że to wszystko twało 1,5h! Ciocia, bardzo doświadczony stomatolog, jeden lepszych w Gdyni, dawno nie miała takiego przypadku.

Masakra jest dzisiaj :P

Ja tez tak sie czuje :( a na 16 ide na ślub. .. ehh

Afro u mnie tak każdy dzień od początku tej ciąży wygląda ;)

Mi też pasuje 06.05 tylko nie wiem jak ja wstanę,żeby dojechać na tą 11 do Sopotu :p

dziewczyny jak sie dzis czujecie ,bo ja masakrycznie jakby wypluta a przedtem przemielona 3 razy

Koralik jak dobrze wiedziec ze sa jeszcze na swiecie rownolatki w pieluchach:-) obysmy zdazyly z jednych wyjsc przed wejsciem w drugie:-) Trzymam kciuki! urabiam teren zaczynam jak zalatwie w poniedzialek wszelkie sprawy wyjazdowe abysmy posiedzieli w domu pare dni.

dziewczyny gratulujecie wyniku a miałam najgorszy :), czytałam, że norma jest do 140 więc byłam zadowolona

Sabbi super, że synek się dostał do przedszkola, a żeby go odpieluchować masz ponad 4 miesiące, dacie radę, trzymam za Was i za nas kciuki bo my też nie jesteśmy jeszcze odpieluchowani

Korali to super wynik;) ja miałam na czczo chyba 74 a po dwóch godzinach jakoś z 88;)
Sabbi super, że syn się dostał;))

Koralik dostal sie!!!! a mielismy tylko 8punktow. Ciesze sie jak gwizdek zeby tylko jeszcze z pielucha chcial wspolpracowac :-(
Super wynik glukozy ja mialam 83 i 93! ale 2dni przed sie oszczedzalam z jedzeniem:-) Jak do 6-tego nic sie nie zmieni to na pewno bede z synkiem bo nie mam komu go zostawic!

Koralik gratuluje takiego wyniku:)
mnie to czeka w przyszłym tyg..

co do wynikow dostalam mms od mamy mojego chrzesniaka ;) z treścią Ciociu od września bede przedszkolakiem :)

wiec radosny dzien.. :)

ja jestem trochę zalamana gdyz mam alergie.. nigdy sie na nia nie leczylam u lekarza taka wiecie, na pylki,trawy..
bralam takie zwykle apteczne leki.. bez recepty. .
i co.. mialam nadzieje ze nie będę miec w tym roku.. i d*pa od rana smarkam i smarkam,kicham i kicham.. i oczy swedza.. ehh :(

a jutro smigamy na wesele :)
i nasz wozek juz jest do odbioru w mama i ja.. :) dzwonili:)

odebrałam wyniki testu obciążenia glukozą na czczo 94, a po 2 godzinach 104 więc chyba pora na radość :)

Sabbi to jeśli TY jedziesz z synkiem to i może my się pojawimy, zobaczymy w takim razie.
Wczoraj miałam wizytę i maluszek waży ok. 1030g :), ułożony jest miednicowo, ale jeszcze ma dużo czasu do obrócenia się.
Dziś byłam na glukozie, ale tak jak w pierwszej ciąży nie było wcale źle. Panie w laboratorium proponowały nawet abym się położyła, ale nie było takiem potrzeby.

Sabbi i jak wyniki rekrutacji, synek się dostał?? Ja czekam do czerwca, dopiero wtedy w Gdyni są wyniki

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa czekam na wyniki rekrutacji do przedszkola! Chyba urodze do 13:00 z niecierpliwości...... :) Mi też termin i godzina pasuje tylko będe z synem :)

No to może zabiorę się z Tobą :)

Inne tematy z forum

Permanentny ból głowy.. :( (44 odpowiedzi)

Od jakiś 2-3 tygodni permanentnie boli mnie głowa. Dzień w dzień, przez większość czasu. Zawsze...

Urlop niani (65 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam

jak poradzić sobie ze sprzątaniem (24 odpowiedzi)

Dziewczyny, jak sobie radzicie ze sprzątaniem dużych mieszkań, gdzie są dzieci i psy? Sprzątacie...