Mamy lutowo - marcowo - kwietniowe 2010. Cz. 56

zapraszamy :-)

http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=308252
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamy lutowo - marcowo - kwietniowe 2010. Cz. 56

Mi się podoba bardzo jeden model Mazurka. Ty coś kiedyś pisałaś o sklepie w Tczewie?

fiolka, uważaj na siebie, skoro masz skurcze to lepiej poleż trochę

Małga my mamy sandałki polskiej firmy Mazurek, już chwaliłam je wcześniej, tyle że u nas nóżka to jeszcze taka "poducha"

hej dziewczyny

macie sandały dla swoich maluchów? My ostatnio się rozglądamy. Dziś przymierzałyśmy w CCC skórzane, ale moja córa ma szczupłą nóżkę i paski za bardzo odstawały jak ściągnęłam.

hejka:)

jutro wizyta, już nie mogę się doczekać, obawiam się i cieszę, że zobaczę kruszynkę;) wczoraj jak nie spałam w nocy cały czas czułam jak kopie;))) mi się wydaje, że w domku to ja też nie poleżę jak mąż będzie w pracy a kuba w domku, choć on akurat sam się bawi i pewnie mogłabym tylko siedzieć albo polegiwać. W szkole jak nigdy siedzę ile się da nawet lekcje na siedząco prowadzę. Wychodzę z założenia, że jak bedę miała iść na zowlnienie to lekarz mi to powie wprost. Ale liczę na to, że tak nie będzie;)) A na razie troszkę się wyżalam na forum i dziękuję, że mi radzicie i słuchacie.

Martys to kruszynka z Twojej córci:)

Trzymajcie się dziewczyny!:)))

Witam dziewczyny po dlugiejjjj przerwie!
Jestesmy wlasnie w Polsce - ahh znow odzylam:)

Wlasnie doleczylysmy szkarlatyne coreczki, przez co znow brala antybioryk...

Co do wagi to na lotnisku mala wazylam, w ubraniu z pampersem rowne 11kg, wiec pewno ok 10,5 wazy. A zmierze ja wieczorkiem i Wam napisze...

Fiolka uwazaj na siebie!! Ja w drugiej polowie ciazy wciaz mialam skurcze a zwlaszcza klucia. Nie pracawalam od 22 tyg ciazy, ale czasem cos posprzatalam, czasm wyszlam na spacer i w 32 tyg dowiedzialam sie ze mam sie polozyc, bo wzrost dziecka byl zachamowany o 2 tyg.

Pozdrawiam!!

fiolka igrasz z tym chodzeniem do pracy, za dwa tygodnie nikt nie będzie pamiętał, że byłaś na zwolnieniu, a Ty możesz to mocno odchorować, przecież w domu po południu też nie wypoczywasz przy Kubie, także nie wiem nad czym się zastanawiasz

hejka :)

no i do d*py, przez tez katar spać nie mogę, fatalnie, bo na 9 do pracy... nie mam pojecia jak ja rano wstanę, chyba, że się już nie położę... masakra jakaś. Powinnam iść na l4 ale akurat nie mogę, bo z kolei w piatek drugiej germanistki nie będzie, więc jakoś tak głupio l4 brać.
Poza tym znowu coś nie bardzoz tymi skurczami, dziś miałąm na wieczór kilka, więc ocywiście wzięłam nospę. Czuję też takie kłucia w środku, nie wiem co to może znaczyć,na szczęscie mam wizytę już w piątek. Trzymajcie kciuki, może tylko źle się czuję ,bo przeziębiona jestem i marudzę, oby:))

hejka;)

Kuba na bilansie wyszedł chyba 94cm i 14,5kg,więc też raczej szczupły:) ale on jest taki ruchliwy, że wszystko spala pewnie;) właśnie poszedł z tatusiem naprawiać auto na parking a ja zaraz sobie poukładam tetsy na jutro i odpocznę (albo poodkurzam:)) najbardziej mnie cieszy, że Kuba przekonaał się że z tatusiem też jest fajnie, chcę wykorzystać jego pasję do samochodów, żeby z mężem wspólnie się nimi zajmowali, przyda się to we wrześniu:)

Piękną mamy pogodę nie? Tylko ja się przeziebiłam, kuba też,ale jemu już chyba mija...

a u nas 86 cm to 50 centyl... czyli małe rożnice

moja na bilansie zahaczyła o 90 centyl, i wzrostowo i wagowo

Małga, faktycznie Twoja to drobinka, ale z drugiej strony nasza miała 88cm na bilansie i to już niby 75centyl jest :/

małga,
ja właśnie kończę mleczną drogę, od kwietnia nie ma jedzenia w dzień, a od niedzieli nie ma ssania do spania, w nocy budzi się raz i jak prosi, to dam, ale wkrótce z tego też zrezygnujemy; wszystko odbywa się bez płaczu, po prostu bezboleśnie i z tego jestem najbardziej dumna

oczywiście... :-) Córeczka jest raczej z mniejszycz dzieci.

hejka,
małga, to mały szkrabik z Twojej córeczki, moja na bilansie ważyła 14,7 kg, teraz może trochę mniej, a cyckujecie jeszcze?

Inne tematy z forum

firanki przez internet??? (18 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?

Pomysły na tegoroczne prezenty : (44 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

jaki odkurzacz polecacie ? (25 odpowiedzi)

muszę kupić i nie rozglądałam się jeszcze, pomożecie co wybrać ?