Cześć Dziweczyny!
Wpadłam na chwilkę żeby wypromować moją stronkę na FB
http://www.facebook.com/PromocyjnyMaluch i może was zainteresuje, bo tworzę ją głównie dla Was, tzn nas, mam :) Ale nie mogłam się powstrzymać i nie zajrzeć też do Was :)
Fiolka, widzę, że dołączyłaś do grona podwójnych mamuś :) Oj, życzę Ci cierpliwości! To przede wszystkim :) Ale nie martw się, z czasem się wszystko ułoży. Ważne żebyś dała sobie na luz, bo ja nie potrafię i podchodzę do tego tematu zbyt ambicjonalnie, co rodzi czasem "frustrację" :D No cóż, nie wszystko jest zawsze takie jak na filmach, ale z czasem zaczyna nawet przypominać sielankę :) Choć jak to z dziećmi bywa ... jedyne co jest pewne to to, że nic nie jest pewne ;)
Widzę, że Wasze maluchy już nieźle mówią... Filip jest mega zabawny i mimiką nadrabia dość ubogi słownik czynny. Rozumie wszystko skubaniec, ma poczucie humory rodem z kabaretu ale mówi może z 10 słów na krzyż :/ Logopeda kazał odpuścić do 3 roku życia, więc odpuszczam ale... wiecie jak to jest, nadambitna mama pedagog :)
Za to Ola gada całkiem nieźle, tzn tyle co jej starszy brat ;) Powoli się wycisza, zaczyna się upodabniać do brata i z nieco dzikiego zwierzątka czasem potrafi być uroczą dziewczynką tylko do przytulania - oj, długo na to czekałam.
No. Tyle u mnie. Zajrzyjcie na stronkę, może się wam przyda - bo zbieram tam wszystkie promocje, zniżki, okazje, kupony rabatowe na artykuły dziecięce :)