Mamy w Gdyni Witominie !

Temat dostępny też na forum: Bernadowo Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Cześć Wszystkim !

Wciąż poszukuję Mam do spacerów w Gdyni na Witominie ! ;)

Mieszkam na Witominie i mam 5 miesięczną córeczkę. Kiedy wychodzę na spacery często widzę dużo matek spacerujących z dziećmi. Zastanawiam się czy znalazłby się ktoś, kto chciałby pospacerować razem? – w dwie mamy zawsze raźniej. Była by to przy okazji dobra sposobność dla tej osoby do poćwiczenia języka (oferuję angielski lub rosyjski), zaś dla mnie polskiego ;)

Zapraszam !

p.s. ten tekst na polski przetłumaczył mój mąż- ja po polsku mówię bardzo słabo;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamy w Gdyni Witominie !

ppolina, mieszkam na Witominie, ale mój synek ma juz 3 latka i pracuję, wiec mam mało czasu. Ale jeśli byś chciała się spotkac ewentualnie w godzinach popołudniowych to mozemy sie umówić. Ja niestety nie znam rosyjskiego a angielski kulawo, ale moze sie jakos dogadamy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (40 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

nnt. doradca kredytowy - warto czy nie? (21 odpowiedzi)

Zastanawiamy się z mężem nad kupnem własnego M i w sumie nie wiem od czego zacząć. Czy warto iść...