Polecam! (1) Jestem klientką Spa od kilku miesięcy, bywam i u pani Moniki. Jest bardzo... Ola B. Dziękuję (1) Cudowne miejsce. Pełne magi i ludzi tam pracujących. Masaż deep tissu... Michał szczerze polecam!!! (1) Pięknie urządzony gabinet !!! A Pani kosmetolog… dużo o niej słyszałam.... Ania
Gorąco polecam! (1) Zdecydowanie polecam usługi Mana Day Spa ! Pani Monika( kosmetyczka )... Justyna T. Strzał w dziesiątkę !! (2) Trafiłam do Mana Day Spa zupełnie przypadkiem pewnego wiosennego dnia...... Małgorzata K. Dotyk Lara leczy :P (1) Kilkukrotnie bylam na masazu dla kobiet w ciazy u Lara i jestem bardzo... Ewa Polecam!!! (1) Polecam wszystkim zabiegi na ciało i twarz w Mana Spa gdzie masaż wykonany... Ewelina Smudzińska Genialnie (1) Byłem na 1h tradycyjnym masażu tajskim i jestem bardzo zadowolony. Z czystym... Łukasz Jestem zaskoczony miejscem (1) Dostałem voucher do Mana Spa i po długich namowach zdecydowałem się na masaż... Tomek Polecam wszystkim! (1) Wybrałam się do Mana Day Spa na masaż z koleżanką - chciałyśmy zrelaksować... Karolina relaks w pełnej krasie (1) Dostałam voucher na urodziny, Troche sie obiawiałam skorzystania z... Kasia Polecam na wieczory panieńskie i nie tylko:) (1) Witam, bilecik, a w zasadzie zaproszenie, do tego wyjątkowego SPA dostałam od... Natalia RS Zdecydowanie polecam (1) W dniu urodzin żona wręczyła mi zaproszenie do Mana Day Spa na 2h masaż Lomi... Paweł bossssssko :) (1) Voucher na "czekoladowa rozkosz" w Mana Day Spa dostalam w prezencie i... byl... iza Polecam! (1) Wczoraj odwiedziłam Mana Spa i jestem zachwycona! Aromaterapeutyczny masaż... Ania Jestem zachwycona (2) Zgodnie z obietnicą dodaję swoją opinię, a jest ona taka, że czułam się... Klientka Nawet nie wiedziałam że jest tak piękne miejsce (1) Jestem zachwycona. Amanda jestem na tak;-) (1) polecam wszystkim - można się wspaniale zrelaksować w tym magicznym miejscu,... Tesa No no no MANA DAY SPA (1) TO JEST TO CZEGO BRAKOWAŁO W GDYNI. KLIMAT, MIEJSCE, LUDZIE. PRAWDZIWY... PIOTREK K Bajeczka (1) Z czystym sumieniem drogie panie POLECAM. Zrelaksowana ,wypoczęta po cięzkim... Jola