Manadżer Jelitkowo

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Czy ktoś zna dokładne namiary na Menadżera w Jelitkowie? Jak tam wygląda cenowo? Słyszałam, że imprezy tam są fajne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Manadżer Jelitkowo

Słyszalem z pewnych zrodeł że strasznie wiejsko jest w tym lokalu a pozatym podobno wyparowują rzeczy

.

.

.

Kto pisze te kropki?

W PRAWDZIE BYŁAM TAM NA WESELU W 98 ROKU A POTEM W NOC SYLWESTROWĄ, ALE BYŁO BARDZO FAJNIE - CHOĆ DO TEJ PORY MOGŁO SIĘ COŚ ZMIENIĆ. JEDZENIE BARDZO DOBRE I BARDZO DUŻO !!! ORKIESTRA SUPER GRAŁA. MŁODZI I GOŚCIE ZADOWOLENI. Z TEGO CO PAMIĘTAM ALKOHOL MIELI SWÓJ. NA WESELU BYŁO OK. 65 OSÓB WSZYSCY SIĘ POMIEŚCILI I SUPER SIĘ BAWILI. JEST MOŻLIWOŚĆ WYNAJĘCIA POKOI DLA PARY MŁODEJ I GOŚCI.

.

Organizowałam tam wesele dla siostry w 2000r.- było ładnie, czysto, duzo jedzenia (menu samemu sie wybiera) nic nie zgineło, alkohol i napoje i ciata mielismy własne (co zreszta zasugerował szef). Obok jest park - wiec mamy ładne zdjecia, przed knajpa stoja ławki, teren zamkniety wiec spoko mozna zostawic samochody. Mielismy tez wynajety nad lokalem jeden czy dwa pokoje dla babć i dzieci- w razie czego, zeby sie połozyli.. Nie polecam tego lokalu na upały, bo mozna sie zagotowac, ale ogólnie wszyscy byli zadowoleni. Kelnerki uwijały sie szybciutko i zawsze były czyste talerzyki, łyzeczki itp. Wesele było na 65 osób- sala nie nadaje sie na 100 osób!!! Jesli własciciel i obsługa sie nie zmieniła (w co watpie.....) to dla mnie jak najbardzej lokal godny polecenia.

jEST OK

.

Jest w książce telefonicznej. Pozdrawiam

Inne tematy z forum

Nocleg w Gdańsku (41 odpowiedzi)

Witam :) Szukam noclegu w Gdańsku w dniach 17-19 maj. Czy ktoś może polecić hotel lub pensjonat...