Manicure i manicure hybrydowy

Czy mozecie polecic kogoś na malowanie paznokci ewentualnie manicure hubrydowy? Najlepiej na Chełmie i okolicach.
Nie chce żeby była to jakaś pani co odwali zwykłe malowanie i koniec, chciałabym żeby umiała jakies wzorki, coś fajnego (jakies folie itp.), żeby umiała coś wymyślić i zaproponować, z fantazją.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Manicure i manicure hybrydowy

A nie myślałaś o tym, żeby robić samodzielnie? Ja kupiłam zestaw startowy Semilac i nauczyłam się dość szybko. Powiem Ci, że nawet szybko zaczęło mi to sprawiać frajdę. A manicure utrzymuje się nawet do 3 tygodni.

Zabieg prawie nie różni się od zwykłego manicure. Inaczej wygląda jedynie pomalowanie paznokci, ponieważ lakier jest specyficzny. Semilac jest rzeczywiście najlepszy. Upraszczając sprawę można powiedzieć że jest to połączenie lakieru do paznokci z żelem. Wszystko to wymaga utwardzenia w lampie UV.

A jakiej jakości jest u nich lampa? lepiej kupić z nią czy bez?

Tak jak dziewczyny jestem fanką Semilac. Cenię sobie za przede wszystkim trwałość i zdobienia- użycie lakieru hybrydowego daje więcej możliwości ozdobienia paznokci przez np. zatopienie w nim cekinów lub kamyków.

Cenie sobie u nich chyba wszystko mają bardzo dobre kosmetyki jak i lakiery jak i jakieś dodatki.

Manicure, akryl, żel, hybryda, winyl
Magdalena tel.: 668 124 496
Gdynia Cisowa

https://www.facebook.com/Madelain-stylizacja-paznokci-142763752811853/?fref=ts

Inne tematy z forum

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (93 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...